Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

@yasirkidil şanssızlıktandır. Bende aynı lastikleri kullanıyorum. 500 km yaklaştı. tek patlak sorunu yaşamadım. ama dişsiz oluşu daha önce şehir bisikleti kullanmamdan dolayı güven vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: ottcci
Scudo
@Bekir EREN arka ve ön iç lastikte birer tane patlak vardı hallettim dış lastikleri de kontrol edeyim dedim birer tane beklerken abartmıyorum ön ve arkada ayrı ayrı en az 3 tane daha ufak cam kırığı buldum, bu da demek oluyorki cidden kaliteli bir dış lastik benim şanssızlığım :) Bende 300 km ye yakın yapmışım.

@mutlu07
Kullandınız mı bu markaları?

Zırhlı bir dış lastiğe geçicem. Şehir içi kullanım için sizce bu lastik nasıl olur? Kullananlar var mı?

(link)

(link)

Buraya bakmadan lastik almayin. Aradığınız hersey var.

Ben kışın conti 4 season kullaniyorum. Yazin michelin endurance v2'ye de bakilabilir.

• Beğen
Tepkiler: ottcci ve enqinHLC
bisikletimin üzerinde maxxis detanatör var cok deneme fırsatım olmadı ama performans amaclı degılde daha cok patlak koruması ıyı olan bır lastık almak ıstıyorum marka cok onemlı degıl dıssssssssssssssslerı olan bır lastık tercıhım hızın sevmıyorum ama max 100-120 km lık turlara cıkabılecegımden cok ıyı bıseye de gerek yok 700x25 kesın tercıhım bırazfdaha artsın konforum

• Beğen
Tepkiler: bambam84
@dincer_colak conti gatorskin patlak korumasi olarak benim bildigim en iyi lastik.

Verdigim linkten de gorebilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
Micheli PRO 4 Endurance Islak zeminde, hız için de, uzun yolda da gayet başarılı ALL ROUNDER diye geçiyor. (kendim 1000 km yakın kullandım 0 patlak nazar değmesin)
Yabancı sitelerde VeloFlex Master lastikler hakkında da olumlu yorumlar oldukça fazla... (gp4000s ii'den daha iyi diyen bile var) ((link))

@Ozan k. tesekkur ederim bulastigi incelicegım

@eziztachok bu lastiklerde guzel ama yuzeylerınde hıc dış yok yol tutusunu etkıler gıbı dusunuyorum burların yolları berbat durumda cunku

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Continental Gatorskin lastikler nasil ? (700x25)

Schwalbe one çabuk yıpranıyorama ıslak zeminde tutuşu iyi(con gp 400 s2 ye göre).latex iç lastikle çok daha iyi yuvarlanma sağlanıyor.Yenisi de çıkmış pro one diye 40 euro merlin de.Bu arada contilerle 3 kere kayıp düşüyordum rutin rotamda,aralık ayında kurtulamadım 4. de düştüm femuru kırıyordum az kalsın.3 yıldır one kullanıyordum değişiklik iyi olmadı.Tabiki bunlar benim yaşadığım subjektif olaylar.

CONTINENTAL ULTRA SPORT 2 YOL 700X25C

bu lastik hakkında bilgisi olabn varmı acaba ?

galıba alt seri bunlarda demı arkadaslar patlak onleme olayı azdır tahminimce

@Alphavilla yasadıgınız sıkıntı ne acaba katlanırla ılgılı

CONTINENTAL ULTRA SPORT YOL 700X25C DIŞ LASTİK

buda katlanmazı

Patlayınca sökmesi takması bir dert ellerim parça,parça oldu bendede conti var ultra sport telli lastiğin gözünü seveyim.

conti ultra sport 2 kullanmadım bende sadece ultra sport olanı var patlamaya karşı cam,mıcır ve taşlarda memnun etti ama hızlı bir şekilde tümsekden geçdim yol bozukdu sonra bir baktım fısssss sonra ortadan kalın ama yanlardan zayıf bir lastik ultra sport 2 nasıl bilmiyorum

Değişiklik olsun dedim ve michelin pro4 endurance v2 aldım. Bakalım gp4000s'lere göre nasıl, yeni jantlar gelince takıp deneyeceğim.

continantal grandprix 4000 ll aldim 700x25 gayet akici ilk izlenimler olarak memnun kaldigimi soyleyebilirim..

an itibari ile vittoria corsa sc open almış bulunuyorum uzun zamandır radarımda olan bir lastikti gelince ufak bir inceleme yazarım

(link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri