Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastik önerisi

Scudo
Ben kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var, kullandıkları en iyi lastik olduğunu söylüyorlar.
Fotosunu paylaştığınız lastik; turbo cotton değil, s-works turbo bu arada.

bende s-works cotton için yorumlamıştım. turbo cotton da ondan aşağı kalır yanı yok ama dediğim gibi çok dayanıklı lastikler değiller.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@srdrmrs bildiğim kadarılya hamurları aynı, o yüzden kullanım ömürleri pek farklı olmayacaktır. İkisi arasındaki demel fark; s-works turbo'nun 120TPI naylon, turbo cotton'un 320TPI pamuk karkasa sahip olması.

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: sccetin ve srdrmrs
@srdrmrs bildiğim kadarılya hamurları aynı, o yüzden kullanım ömürleri pek farklı olmayacaktır. İkisi arasındaki demel fark; s-works turbo'nun 120TPI naylon, turbo cotton'un 320TPI pamuk karkasa sahip olması.

S works turbo cotton almak daha mantıklı sanırım. Sarı yanaklı olduğu için hoşuma gitmedi.
Ama pamuk ipliği ile 320 TPI karkas çok iyi.
Conti 5000 yerine sanırım bunu alacağım.Kararsız kaldım.

Continental Ultra Sport 2 700x25
Michelin 700x23 Dynamic Sport
Schwalbe 700x25 Lugano

Bu üç lastikten hangisini önerirsiniz ? Benim için en önemli şey yol tutuşudur. Yazdıklarım dışında tavsiyelerinize açığım, lütfen lastiğin tanesi 300 lirayı geçmesin.

@berke2002 Ultra sport 2. Ben patlaktan çok çektim ama yumuşak hamuru güzel yol tutuş sağlıyor.
Life Line Race aldım İngiltereden biraz yuvarlanma direnci var gibi lastiğin ama onlardan da çok memnunum.

Continental Ultra Sport 2 700x25
Michelin 700x23 Dynamic Sport
Schwalbe 700x25 Lugano

Bu üç lastikten hangisini önerirsiniz ? Benim için en önemli şey yol tutuşudur. Yazdıklarım dışında tavsiyelerinize açığım, lütfen lastiğin tanesi 300 lirayı geçmesin.
tanesi 300 Tl den fazla olmasın derseniz Continental hayal olur bence son kur farkından sonra

BEn Continental Grand prix 4000 kullandım; şimdi aynı serinin yeni versiyonu Continental Grand prix 5000 serisi var.

5000 ; 4000'e göre daha yol alışı iyi olmasına rağmen ıslak performansı çok zayıf.

Şimdi tekrar alsam ; 4000 alırdım.

Bu lastik ile minimum 3500- 4000 km yapabileceğinizi tahmin ediyorum.

HAziran 2020 de 450 TL den tanesini almıştım.

@berke2002 Vallahi benim ki bilgiden değil yardımcı olmayı seviyorum diyelim. Beni ceplerinden çıkartacak nice forum Üyesi var burada. Senelerdir aynı soruları cevaplamaktan sıkılmışlar büyük ihtimalle. Ben sıkılmıyorum sadece. 😀

Yurtdışı merkezli alışveriş sitelerinden (Merlin,Amazon,Alibaba vs) alışveriş yaptığımızda ekstra yapmamız gereken bir işlem var mı? Örneğin dolar hesabımızın olması gerekiyor mu,gümrük vs gibi işlemlerde ekstra bir şey yapılıyor mu? Yoksa aynı bizim siteler gibi,siteye kayıt olup sipariş vermek ve ödeme yapmak yeterli mi? Veya bu ödemeyi yaparken başka bir şeye ihtiyaç var mı?

@ahmet1914 sitede sadece ingilizce karakter kullanmaya dikkat etmelisin, onun haricinde aldığın şeylerin vergisini kapıda PTT çalışanına ödemen gerekiyor. Çok pahalı şeyler almadığın takdirde vergi canını çok yakmaz.
Amazon'dan alışveriş yaparken sipariş esnasında gümrük vergisini de ödüyorsun. Gümrük işleriyle Amazon ilgileniyor kapıda nakit parayla kuruşuna kadar nakit hazırlamana gerek kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
@berke2002 Ultra sport 2. Ben patlaktan çok çektim ama yumuşak hamuru güzel yol tutuş sağlıyor.
Life Line Race aldım İngiltereden biraz yuvarlanma direnci var gibi lastiğin ama onlardan da çok memnunum.
Hocam Race ile Armour arasında kaldım. Race'in patlak koruması nasıl sizce? Ne kadardır kullanıyorsunuz?

@ToroMir ben şubat başından beri armour kullanıyorum. Patlaklardan çok çektiğim için armour seçtim. Bugüne kadar yaklaşık 1000km kadar yaptım ve patlak olmadı. Sadece içine taktığım yine wiggle'dan aldığım iç lastik valve birleşme noktasından hava kaçırdığı için ufak çaplı bir şok yaşadım ama dış etken ile patlamadığını görünce rahatladım. Arada kaldıysanız şunu söyleyebilirim; yuvarlanma direnci bakımından race daha iyiyken, patlak koruması armourda bir kademe daha iyi. Burada sizin neyi önceliklendirdiğiniz çok önemli. Ben patlak yaşadığım zaman acaip sinir oluyor, keyfim kaçıyordu. Bundan ötürü varsın olsun bir kaç watt buna harcarım dedim.

Race ile 2500 km dir patlak yok. Uzun süredir hamster modunda evde tranier çeviriyorum onun üzerinde bisikletimle gelen jant ve lastikler var hava güzel olup fırsat olunca tranier üzerinden söküp o şekilde sürüşe çıkıyordum. Bu haftasonu sağlam bir antreman var jantları ve lastikleri değiştirme zamanı geldi. Lastikler değiştireceğim jantların üzerinde takılı umarım patlaksız km ler saymaya devam ederim. @ToroMir

@berke2002 lugano'nun endurance modelini bulursan hem patlak koruması iyi hem de yağışlarda güvenli bir lastik ayrıca yuvarlanma direnci iyidir tavsiye ederim.

@trainspotting35 valla ben de kask alma arefesindeyim ve performance sürüşlerim için sepete 23 race ekledim bakalım.

Varsa 25 mm modelini ekleyin kesiti 23 mm gibi. Ben 25 mm aldım keşke 28 mm alsaydım diyorum. @Cagdasa

• Beğen
Tepkiler: Cagdasa
@berke2002 lugano'nun endurance modelini bulursan hem patlak koruması iyi hem de yağışlarda güvenli bir lastik ayrıca yuvarlanma direnci iyidir tavsiye ederim.
@sadi imren selam bahsettiginiz model aşağıdaki midir? Bir de 2 olmayanı gördüm ama piyasada stok yok sanırım.

(link)

@_Madmexx _Bazılarında sadece schwalbe lugano yazıyor üstünde scwalbe lugano endurance yazdığını kontrol edin onu satın alın

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Geri