samet akkaya
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.717
- İsim
- Samet Akkaya
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Sabit olarak şöyle bir model:Yol bisikletinde nasıl bir pompa kullanıyorsunuz ? 100 psi üzeri bir pompaya ihtiyacım var.
Sabit olarak şöyle bir model:
282192 dosyayı görüntüle
Tur esnasında teriyken durduğum an soğuk alma ihtimali olduğundan pompa dan ziyade co2 kartuş tercih ettim.
282193 dosyayı görüntüle
Bir de wiggle dan şöyle bir hibrit pompa sipariş ettim @haruncoskun tavsiyesiyle.
282194 dosyayı görüntüle
Hiç bir farkı yok, soluduğumuz hava yerine aynı basınçta co2 basıyor sadece.Lastiklerim Tubeless değil ama co2 kartuş olur mu ?
Dağ bisikletleri için durum nasıl olur sizce? Ayrıca gerçekten büyük kolaylık gibi görünüyor.3-4 saniyede 90 psi, inanılmaz bir konfor. Pompa başlığı (inflator) çok küçük ve hafif. Aynı zamanda çok stabil bağlanıp işini yapıyor.
Bugün denemek için bir tüpü harcadım. Bir tüp en yakın kapalı ortama ulaşmaya rahatlıkla yeter. Duruma göre belki eve bile döndürür.
282309 dosyayı görüntüle
Dağ bisikletleri için durum nasıl olur sizce? Ayrıca gerçekten büyük kolaylık gibi görünüyor.
Topeak Race Rocket HP. Aşırı memnunum. İyi ki aldığımda bunu almışım.Yol bisikletinde nasıl bir pompa kullanıyorsunuz ? 100 psi üzeri bir pompaya ihtiyacım var.
Samet bunu al.Bizim takımda kullanan 3-4 arkadaş var bende dahil.Memnun kalırsın.Yol bisikletinde nasıl bir pompa kullanıyorsunuz ? 100 psi üzeri bir pompaya ihtiyacım var.
Samet bunu al.Bizim takımda kullanan 3-4 arkadaş var bende dahil.Memnun kalırsın.
(link)