Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti pompa

Yol bisikletinde nasıl bir pompa kullanıyorsunuz ? 100 psi üzeri bir pompaya ihtiyacım var.

Scudo
Bike&Outdoor sitesinde Pro marka ayaklı yer pompası alana Pro el pompası bedava kampanyası var. Bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Yol bisikletinde nasıl bir pompa kullanıyorsunuz ? 100 psi üzeri bir pompaya ihtiyacım var.
Sabit olarak şöyle bir model:
Screenshot_20220126-224407_Chrome.jpg
Tur esnasında teriyken durduğum an soğuk alma ihtimali olduğundan pompa dan ziyade co2 kartuş tercih ettim.
Screenshot_20220126-224441_Chrome.jpg
Bir de wiggle dan şöyle bir hibrit pompa sipariş ettim @haruncoskun tavsiyesiyle.
Screenshot_20220126-224522_Chrome.jpg

sabit pompa ben de decathlondaki ayaklı sarı alüminum modeli kullanıyorum. Ayaklı siyah kırmızı olan model de var, fakat tüm aksamı plastik olduğu için sarı daha uzun ömürlü olacaktır. yanımda taşımak için de topeak race rocket kullanıyorum, içinden çıkan hortumu, ince ve kalın sibop uyumluluğu ve minik olması taşınmasını kolaylaştırıyor. içinden suluk kafesinin altına bağlamak için aparatı da çıkıyor, ben arka cebime atıyorum

• Beğen
Topeak hybrid rocket kullanıyorum, iki tür sibop uyumu var, içinden kısa hortum çıkıyor, kullanımı rahat hafif ve sağlam. Ayrıca CO2 de kullanabiliyorsunuz. Kartuş taşımaya uygun aparatı da mevcut. Arka cebe rahat sığıyor.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Lastiklerim Tubeless değil ama co2 kartuş olur mu ?
Hiç bir farkı yok, soluduğumuz hava yerine aynı basınçta co2 basıyor sadece.
Yalnızca soğuk havalarda tüpü sıcak tutarak basmakta fayda var.

• Beğen
3-4 saniyede 90 psi, inanılmaz bir konfor. Pompa başlığı (inflator) çok küçük ve hafif. Aynı zamanda çok stabil bağlanıp işini yapıyor.
Bugün denemek için bir tüpü harcadım. Bir tüp en yakın kapalı ortama ulaşmaya rahatlıkla yeter. Duruma göre belki eve bile döndürür.
Screenshot_20220126-224441_Chrome.jpg

3-4 saniyede 90 psi, inanılmaz bir konfor. Pompa başlığı (inflator) çok küçük ve hafif. Aynı zamanda çok stabil bağlanıp işini yapıyor.
Bugün denemek için bir tüpü harcadım. Bir tüp en yakın kapalı ortama ulaşmaya rahatlıkla yeter. Duruma göre belki eve bile döndürür.
282309 dosyayı görüntüle
Dağ bisikletleri için durum nasıl olur sizce? Ayrıca gerçekten büyük kolaylık gibi görünüyor.

Dağ bisikletleri için durum nasıl olur sizce? Ayrıca gerçekten büyük kolaylık gibi görünüyor.
Psi değeri doğal olarak düşecektir ama bence zor durumu kurarır. YouTube da örnek bir videosu vardı. Bu da Decathlonun yine 16 gramlık bir tüp örneği.
co2-pompa-kartus-16-g.jpg

Dağ bisikletleri için 25 gr olanlar var. Biraz tuzlu fiyatları. "25 gr CO2 kartuş" diye aratırsanız bulursunuz. Decathlon'da 20'likler var. Bir parça daha ucuz ama ancak günü kurtarır.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Topeak Race Rocket HP. Aşırı memnunum. İyi ki aldığımda bunu almışım.

Evde de Decathlon'un ayaklı pompası var. 900 modeli. O da çok iyi.

Dağ ve şehir bisikletleri için "Sedona" Pompa. Amaca uygun, sorunsuz, fiyatı çok iyi.
Yol bisikleti için ise Topeak Race Rocket Hp, bu da çok iyi gerçekten. Ben ikisinden de çok memnunum.

Yalnız şöyle bir durum var. Benim İzmir'deki bisikletçim Doruk Bisikletin sahibi Mustafa Ağabey(aynı zamanda çok iyi bir yarışçıdır) dura ace setli karbon yol bisikletinde sedona pompa kullanıyordu. Bana da Topeak'a inan gerek yok bu ucuz Sedona fazlasıyla yeterli diyordu. (O zamanlar Topeak Race Rocket Hp de satıyordu. Zaten çok düzgün bir esnaftır, elindekini iteleme mantığıyla asla çalışmaz)

Ayaklı pompa olarak Topeak Joe Blow Sprint kullanıyorum. O da güzel.Euro ucuzken almıştım.

• Beğen
Tepkiler: everhard
Bende de BTWIN 900 ayaklı pompa var. Kullanılışı falan rahat :harika:

Pompa ararken bir çok kişiye fikir sordum
Hepsi bir model marka söyledi
Sonunda gözümü karatıp Xiaomi elektrikli pompa aldım acayip memnunun , her biniş den önce sadece 3 dak lastik havalarını kontrol ediyorum.
Pompaya lastik basınçlarını yüklediğimden ihtiyaç varsa kendi şişiriyor.
Taşıması kolay çok yer tutmuyor Uzun sürüşlerde suluk yerine sığıyor, tavsiye ederim.

Samet bunu al.Bizim takımda kullanan 3-4 arkadaş var bende dahil.Memnun kalırsın.
(link)

Teşekkürler abi. Ben de böyle düşündüm. Hem bütçem buna el veriyor. En mantıklısı bu görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Ben Xlc Mtb Pu-r03 kullanıyorum. Hem hafif hem çok pratik. Silikon hortumu sayesinde en kolay pozisyonda lastiği şişirebiliyorsun. Ucu çift taraflı. Yani ince ve kalın valf uyumlu. Uçları da plastik değil metal, siboba gayet sağlam oturuyor. Eğer eksiklik sayılıyorsa göstergesi yok.

Decathlone'da satılan bu iki ürünün açıklaması yol bisikletleri için uygun olduğunu belirtmektedir.
İki ürün arasında da hatırı sayılır bir fiyat farkı var.

Sizce siyah 500 'lük pompa işimizi görür mü? (110 psi için)

(link)

(link)

Geri