Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti pompa

Evet bu jant koruma bandını değiştirin tabsiyesini bikaç kişiden daha duymuştum decathlonda mavi renkli jant koruma banfı var çift 12-13₺ bişi alıp bu denemek lazım.

Scudo
o dediğin jant için birde lastik için olan var. onlar biraz pahalı gibi

Evet ama onlarında derdi iç lastik olaki patladı değiştirmek biraz uğraşıtıyormuş yada değiştirirken o şeridi yırtma ihtimalin olmuyormuş

Şu ürünü aldım geçen hafta gayet güzel basıyor.
(link)

benzin istasyonlarında gayet rahat basabilirsiniz 110psi arkadaşlar zaten benzin istasyonlarında normal binek araçlar ortalama 30-35 bar basınç ile lastiklerini dolduruyor ( hemde rahatlıkla ) 110psi lik lastik 7 bar hava basıncına denk geliyor ki. 30 bar cihaz 7 mi basamayacak. :D

30-35 Psı basınç olmasın araba için. 2 bar civarı arabaların

• Beğen
Tepkiler: Ali E.
@Berke el pompasına guvenemıyorum 100 psı ya kadar basbılıyor mu acaba

@sapienza
ben hiçbirine güvenmiyorum. 4. pompayı aldım. 150 Tl vermiyim diye daha pahalıya çıktı.

@sapienza
130 bastığı yazıyor üzerinde gösterge olmadığı için ne kadar bastığını bilmiyorum ama yeterince sert yaptı.

@çağatay_çankaya
Sanırım karıştırdınız hocam araçlara 30-35 bar değil psi basılır.

Ben de 110psi basabilecek el pompası araştırdım ama hem zahmetli olacağını düşündüm hem de basabilsem bile çoğu pompanın göstergesi olmadığından ne bastığımı da anlayamayacaktım. Basınç göstergesi de ayrıca para. Göstergeli 7 bar basan pompalar da pahalı. Ayrıca 110 psi basmaya çalışırken sibop da zarar görebiliyor. O nedenle decathlondan aşağıdaki pompayı set olarak aldım, setteki diğer ürünlere ihtiyacınız yok ise tek pompayı da alabilirsiniz. Pompanın içine gizlenen uzatma hortumu büyük kolaylık sağlıyor, ucunda presta adaptörü de mevcut. Bu pompa ile 85 psi civarı basıp bir lastikcide veya eve geldiğimde 110psi tamamlıyorum. Evde de araç için aldığım normalde çakmak adaptöründen çalışan pompayı kullanıyorum, yüksek akım verebilen 12v bir adaptörünüz var ise (ben çıkma bir psu kullanıyorum) evde de kullanabilirsiniz. Hem göstergeli hemde 300psi basabildiği yazıyor (hadi 150 bassın). İşimi fazlasıyla görüyor.

http://www.decathlon.com.tr/media/819/8195488/big_26d1b519114741c5abc21d2e024fe87c.jpg
http://www.decathlon.com.tr/media/555/5553480/big_df189ed69d10468bab10a36b6cace866.jpg
(link)

http://images.hepsiburada.net/assets/OA/500/OA_2585170.jpg

@çağatay_çankaya Bendeki de ufak birşey, sizin bahsettiğiniz nasıl bir ürün? üzerinde 250psi felan yazıyorsa fazlasıyla görür işinizi.

Bende öyle bi cihaz yok. Alsak iş görür mu diye düşündüm

Üstünde gösterene bakma . Tchibo dan aldım üstünde 10 bar var ama 6 barda tahliye açıyor.

En sonunda eve bisiklet mağazalarındaki kompresörden alıcam olayın sonu oraya gidiyor :)

• Beğen
Tepkiler: scitakoglu
El pompası ile 100 PSİ gerçekten yorucu bir iş. 10 dakika sürer en az. Bir de el pompalarında gösterge olmuyor genelde. Yol bisikletinden geçince el pompasından tamamiyle vazgeçtim

Evde şu var :
(link)

Bisiklette de şu :
(link)

El pompası ile 110 bar bastım diyen yalan şöyler. Övünmek gibi olmasın ama iri bir adamim baya uğraştım 90 ı zor gördüm benim pompa çift yönlü hem çekerken basıyor hem iterken 40 cm uzun el pompaları belki basar. Yolda uğraşmayın tüp oldukça kullanışlı.

@Yusuf G. psu dedıgınız asagıdakı alet demı onu arabya aglıyoruz hava kopresoru bıldıgmız

@sapienza psu evde o kompresörü çalıştırmak için kullandığım güç kaynağı. 12v adaptörlerin akımı yetmiyor psu lar 10A üzerini rahatlıkla verebiliyor.
https://lh6.googleusercontent.com/proxy/arbmMKa2Y0q1y2XVQ6bxfU3rO6J4tZoiyaUbbf7AmjLt5ogwSUBoXul6_3IakDie7_P2v2AW-JbhOJrjxRzAZlsvjroDsbWNy7lEHgz2uxSsqts-qX1M9bI70CLXtKbVdef-o5MNKA=w470-h313-nc

• Beğen
Tepkiler: serdar k
@Zekeriya Çab
Kullandığınız tüp başlığı ve yedekleri hususunda bilgi vermeniz mümkünmü? Kaça aldınız, yedeği tam olarak ne kadar, elimizde yeteri kadar yedek bulundursak son kullanma tarihleri varmı? Gibi

Geri