Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Tavsiye

Ben de sizle aynı durumdaydım. Elimde nakit olsa indirim için yerli düşünebilirdim ama kart olacağı için Triban 520'de karar kıldım. Triban 520 safkan yol bisikleti değil, biraz da çok amaçlı. Bilginize...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
@BikeEditör nakitle alacağım için şehrimde düzgün 2. El bisiklet bulmam lazim buda baya düşük bi olasılık oluyor . O yuzden bu yazdığım modellere ulaştım . Ama herhangi bir 0 Salcano Sedona Carraro Btwin öneriniz varsa beklerim . Saygılar

@luminax Hutchinson Equinox dokusuz yani dümdüz bir lastiktir yaz aylarında avantajı büyüktür fakat zemin düzleşmeye (buz, sıvı) başladığında kayma olaılığı artar bu da tehlikeye yol açar.

@teenbiker lastik vb. şeyleri gerektiği durumda değiştirebilirim o yuzden sıkıntı yok benim için

@luminax o zaman tavsiye olarak conti gp 4000 s II veya conti gp 4 reason

O paraya 2. el bir bisiklet almanizi tavsiye ederim....

@silvanesti yukarıda yazdığım yazıyı okumadıysanız özet geçeyim . Nakit alacağım için 2. El çok bi seçenek yok Ankara İstanbul gibi bi şehirdede yaşamıyorum yani büyük sıkıntı kendime yakın bir yerden iyi bir 2. El bulmak

Salcano xrs030 nasıldır tavsiye edermisiniz ?

@luminax
xrs 030 aktürk bisiklet satıyor 1900 tlye sakarya/hendek'de mağazası var ben aynı yerden aldım bu fiyata full ritchey, r500 jant, tiagra set oluyor gayet iyi fiyat

ya xrs030 al yada 2.el triban carraro 022 claris 1500 tl etmez.ayni zamanda tribana da 1900 tl vrilmez :)

@nuruasakir horum için teşekkürler bide carraro cr race 052 var xrs030 a yakın

@luminax 052 ile xrs030 birbirine denktir hemen hemen ama ben olsam donanımdan dolayı xrs 30 alırım ki bende triban 5 sahibiyim satıp xrs 30 alıcam yükseltmek için

@luminax Daha alamadım, bir iki haftaya alacağım. Ama epey araştırdım diyebilirim, benim ihtiyacımı karşılayacak alet o. Yurtdışı sitelerinde fren papuçlarının zayıf olduğu ve jant setinin ağır olduğu onun dışında başarılı bir bisiklet olduğu, yurtdışında o fiyat gamında en iyi alet olduğunu belirtiyor (İngiltere için road.cc'nin yorumu)

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
mart ayının 3. haftası decathlon turkıyeye yenı sezon bısıkletler gelmeye başlayacakmış. o vakte kadar zamanınız varsa bekleyin derim. yenı sezonda daha doyurucu modeller olabılır kım bılır.

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@Erdem C.

İstanbul da çok konuştum Decathlon ile sorunları genelde Gümrük olaylarında oluyor. Mayıs Haziran a getirtmek istiyorlar fakat hep sorun çıkıyormuş. Ağustos gibi gelincede sezon kaçıyor diyorlar. Bunun için önlem alacaklarını söyledi bu sene mağaza müdürü. Fakat iş gereği birkaç örnek biliyorum ki yerli bazı üreticiler bu gecikmelerin sebebi olabiliyor. Decathlon rekabeti üste çektiği için herşey insanın aklına geliyor.

@iogee kesin bir dil ile martın 3. haftası dediklerine göre bahsedilen önlemleri almış olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: iogee
Triban 520 1900tl , Salcano xrs030 da 1900tl ama salcano hem daha hafif hemde parçaları daha iyi tribandan bu konuda ne düşünüyorsunuz. Saygılar.
@iogee @Onat G. @Erdem C.

Geri