Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz
)
Yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum.Boyum 1.85, iç bacak boyum 83 cm .Bana uygun yol bisikleti kadrosu nedir ? Benim kendi görüşüm minimum 56 olması gerektiği ama siz daha iyi bilirsiniz kadro boylu konusunda desteğinizi bekliyorum.
2.el de bakıyorum ama boyuma uygun kadro yok olanda çok pahalı hergün malum sitede geziyorum ama zor sanrım 2. el bulmak .Aslında 2. el temiz bir bisiklet bulup jant seti alıp daha akıcı bir hale getirmek istiyorum ama dediğim gibi bulamıyorum bisiklet.Neyse şuan sıfır bisiklet bakıyorum denk gelirse 2. el de alabilirim.
Claris veya Sora setli bir bisiklet bakıyorum.Bütcem 5000 en fazla .Zaten en ucuz yol bisikleti 5000 TL olmuş.Giriş seviyesi bir model arıyorum.Önemli olan hafif olması benim için tek istediğim bu .Carraro Sportive 227'yi satıp geçeceğim.Hantal bir trekkng bisikleti...
Sıfır olarak baktığım
bazı modeller var .Marka olarak istemesemde Carraro var çünkü f/p ürünler.
2 adet bisiklet modeli var.
Carraro 022 (2021 Model)
Claris setli bu model.Fiyatı :4900 TL
266519 dosyayı görüntüle
Özellikler:
266521 dosyayı görüntüle
Carraro FRECCIA (2021 Model)
Sora Setli bu model Fiyatı:4900 TL
Bu bisikleti gidip görme şansım oldu tesadüfen, kadro rengi gümüş olunca beni çok sevindirdi eski Trek bisikleti gibi
266518 dosyayı görüntüle
Özellikleri:
266522 dosyayı görüntüle
Sonuç olarak:
FRECCIA Bulunduğum şehirde 54 kadrolusu var gittim gördüm bisikleti geçen hafta gelmiş bayiye. Satıcı bana bunu itelemeye kalktı ama ben kadromun en az 56 kadrolu olması gerektiğini düşündüğüm için "biz sizi ararız" dedim.İnternette 56 kadrolusu var internetten alabilirim o sorun degil.
022 modeli :Aero kadrolu bu modellerin aslında Aero ile uzaktan yakında alakası yok sırf şekil olsun diye yapmışlar .Biliyorum.Hatta kullanıcıların bu yeni modelleri sevmediğini biliyorum.
Aynı paraya aynı marka ikiside sıfır ve 2021 model.biri sora digeri claris setli.
Sizce hangisini almalıyım ? Ek olarak yine bulunduğum şehirde bir satıcı depoda geçen senenin (veya ondan önceki senin o da tam bilmiyor) 58 kadrolu carraro 022 si oldugunu söyledi.Vaktim olmadığı için gidip bakamdım ama ona 4200 fiyat istedi hangi renk kasası nasıl bilmiyorum .Ama 58 kadro bana büyük mü gelir diye düşünüyorum şuan sadece.
Her ne alırsam alayım jant setini ileride değiştireceğimi biliyorum o yüzden aslında geçen senenin 58 kadrolu Claris modelini 4200tl yede almak mantıklı .
Sizce ne yapalım