Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Teşekkürler oraya da yazdım.

İyi sürüşler.

Scudo
Bu sene için yani 2021 Temmuz-Ağustos zamanı için yol bisikleti önerileri var mıdır? bütçem 4000tl zorlarsam 4500 olur sizce ne almalıyım? Kron Rc 1000 var aklımda nasıldır sizce?

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Bu sene için yani 2021 Temmuz-Ağustos zamanı için yol bisikleti önerileri var mıdır? bütçem 4000tl zorlarsam 4500 olur sizce ne almalıyım? Kron Rc 1000 var aklımda nasıldır sizce?
yol bisikleti için ekipman da çok önemli, fiyatı belirlerken onu da göz önüne al. ben de yeni topladım her şeyi, ekipman 700-800₺ civarına kadar tutabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Feunard

claristen iyidir kardeşim

(link)
(link)
(link)

Hocam ikinci ellere yönelin ancak yanınızda bu işten anlayan birisi olmalı kesinlikle

Ben de 5k ya kadar bakınıyorum önerilere açığım artık mossoya veda etme zamanım geldi..

merhaba. gravel tarzı bisiklet arayışındayım. carraro gravel g0 fiyat olarak düşününce de çok ilgimi çekiyor. fakat en büyük çekincem mekanik disk fren olması. sizce uzun yolda bana gerekli konforu sağlar mı ?

Arkadaşlar merhaba, elimde şu an Mosso Legarda 2024 MSM V var. İkinci elde satıp bir yol-yarış bisikleti almayı düşünüyorum. Mosso'yu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve 1100 km civarı yol yaptım. Yol-yarış bisikleti alma konusunda biraz korkum var. :) Yol-yarış bisikletine yeni başlayan biri olarak bana önerileriniz nelerdir?

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade
Yol bisikletinde porföy çok geniş
Bütçenize göre
Alm. - Karbon
Vites gurubu
???

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Şu an bütçem en fazla 3200 lira. Buna göre bir şeyler düşünüyorum. İlk yol-yarış bisikletim olacak. Dolayısıyla profesyonel bir şeyler istemiyorum tabii ki.

İkinci el temiz bi claris bulursan alıp deneyimlersin. Kullandıkça bisiklet yetmezse yükseltirsin yetiyor dersen kullanmaya devam edersin.

İkinci ele maalesef pek güvenemiyorum. Bir de Uşak'ta yaşıyorum, dolayısıyla seçenek çok kısıtlı burada.

3200TL bütçeyle bulabilirsen sıfır tourney yol bisikleti bulabilirsin ki tavsiye etmem. İkinci el claris çok daha mantıklı. İlla sıfır bisiklet diyorsan da pek önerim yok maalesef.

@Köl Tigin yol bisikleti alacaksanız vites grubu claris almanız daha iyi olur bence.Tourney alırsaniz bir zaman sonra daha iyisini istiyor insan.İlla sıfir alacağım derseniz piyasadaki en ucuz clarisli bisiklet:
(link)
Eğer ikinci el alırsanız Uşak'taki bisikletlere baktım ve böyle bir bisiklet buldum.
Screenshot_20210707-124055_sahibindencom.jpg
Biraz eski bir bisiklet ama üstünde hem tiagra set var hem de karbon maşaya sahip.Fiyatta 3000tlye anlaşırsanız bakım yaparak gayet güzel üst düzeye yakın bir bisiklete sahip olursunuz bence.Tiagra setli bisikletlerin sıfırı 7000tl gibi bir fiyata satılıyor ve çoğunda karbon maşa yok.Bisikletten anlayan biriyle giderseniz daha iyi olur ya da youtubedan ikinci el bisiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler adlı videolardan izleyebilirsiniz

@Köl Tigin yol bisikleti alacaksanız vites grubu claris almanız daha iyi olur bence.Tourney alırsaniz bir zaman sonra daha iyisini istiyor insan.İlla sıfir alacağım derseniz piyasadaki en ucuz clarisli bisiklet:
(link)
Eğer ikinci el alırsanız Uşak'taki bisikletlere baktım ve böyle bir bisiklet buldum.
268886 dosyayı görüntüle
Biraz eski bir bisiklet ama üstünde hem tiagra set var hem de karbon maşaya sahip.Fiyatta 3000tlye anlaşırsanız bakım yaparak gayet güzel üst düzeye yakın bir bisiklete sahip olursunuz bence.Tiagra setli bisikletlerin sıfırı 7000tl gibi bir fiyata satılıyor ve çoğunda karbon maşa yok.Bisikletten anlayan biriyle giderseniz daha iyi olur ya da youtubedan ikinci el bisiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler adlı videolardan izleyebilirsiniz
Tiagra 4600 yani çok eski tiagra set var üzerinde bilginiz olsun. Bence epeyi estetikten yoksun bir set.

ha iyi olur ya da youtubedan ikinci el bisiklet alırken dikkat edilmesi gerekenler adlı videolardan izleyebilirsiniz
İlginiz için teşekkür ederim. Bu bisikleti ben de görmüştüm ama fotoğraflara baktığımda çok yıpranmış olduğunu görmüştüm. O yüzden değerlendirmeye almamıştım. Şu an tercihim sıfırdan yana. Olmazsa dediğiniz gibi bütçeyi arttırarak Boolva Rc 100 alacağım artık.
3200TL bütçeyle bulabilirsen sıfır tourney yol bisikleti bulabilirsin ki tavsiye etmem. İkinci el claris çok daha mantıklı. İlla sıfır bisiklet diyorsan da pek önerim yok maalesef.
Şu an sıfır düşünüyorum, ama sıfırda da Tourney üstü bir bisiklet alamam gibi görünüyor bu fiyata. Mecbur bütçeyi arttıracağım artık ya da başlangıç olarak Tourney set alıp geçeceğim.

İlginiz için teşekkür ederim. Bu bisikleti ben de görmüştüm ama fotoğraflara baktığımda çok yıpranmış olduğunu görmüştüm. O yüzden değerlendirmeye almamıştım. Şu an tercihim sıfırdan yana. Olmazsa dediğiniz gibi bütçeyi arttırarak Boolva Rc 100 alacağım artık.

Şu an sıfır düşünüyorum, ama sıfırda da Tourney üstü bir bisiklet alamam gibi görünüyor bu fiyata. Mecbur bütçeyi arttıracağım artık ya da başlangıç olarak Tourney set alıp geçeceğim.

Decathlon un Triban rc400 modeline de bakabilirsiniz bütçeyi biraz arttırırsanız. Çok yönlü bisikletler olması açısından yeni başlayanlar için uygun.

@Köl Tigin kardeşim, bence de claris set altına inme. Yol bisikletinin neye benzediğini, farklarını, ilk alışma sürecini sadece dropbar gidon ve ince teker ile tadamazsın.
Bu yüzden mümkün olduğu kadar yol bisikleti tanımına uyan ama başlangıç seviyesi denilebilecek bisikletlere yönelmek. Acelen yoksa, 2. el temiz bisiklet bakmaya devam etmeni tavsiye ediyorum. En azından gerçek bir yol bisikleti tanımına uyan ama bütçe olarak üzmeyen bir bisiklet ile başlangıç yapmış olursun.

Yeni bir bisiklet alacaksanız ,
Karbon olmasın Alüminyum olsun ama Vites grubu en üst sınıf olsun
Genellikle satanlar ileride Vites grubunu değiştirirsiniz diye geçiştiriyorlar ama o işe soyunduğunuz da astarı yüzünden pahalı çıkıyor
Ben ultegra almıştım DI2 ya geçiş yapayım dedim 16.000 T.L. fark çıktı .
Elinizdekini satmaya uğraşmakta cabası.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Yeni bir bisiklet alacaksanız ,
Karbon olmasın Alüminyum olsun ama Vites grubu en üst sınıf olsun
Genellikle satanlar ileride Vites grubunu değiştirirsiniz diye geçiştiriyorlar ama o işe soyunduğunuz da astarı yüzünden pahalı çıkıyor
Ben ultegra almıştım DI2 ya geçiş yapayım dedim 16.000 T.L. fark çıktı .
Elinizdekini satmaya uğraşmakta cabası.
Sizin vites upgrade i biraz uçuk olmuş. İlk bisikletim tiagra 4600 setli alüminyum bir bisikletti. Kablolar dışarıdan sallanan cinsinden. Kolları uygun bir fiyata 5700 yaptım süper oldu. İkinci bisikletim Lapierre Sensium 300 karbondu. Tiagra 4700 set vardı üzerinde biraz kullandıktan sonra seti 1300 TL ye satıp arkadaşımdan 1500 TL ye 105 5800 set aldım şahane oldu satarkende iyi fiyata satmamı sağladı. Şimdi R7000 set var bisikletim de upgrade i sadece alacağınız değil satacağınızla alakalı.

Geri