muhammetcelik
Üye
- Tepki
- 38
- İsim
- Muhammet Çelik
- Bisiklet
- Carraro
Cr062 al, keyfine bak👍🏻🚴10.000 TL civarı bisiklet bakıyorum. Şu an Bisan TRX 8600 kullanıyorum. Ve yol yarış bisikleti de almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Güzel fiyat, başlangıç için üzmez.Bisan RX 9200 buldum sıfır 3500₺'ye anlaştık yarın alacağım sizce nasıl?
54 al, Carraro'nun kadroları bir boy büyük standarda göre, benim eski bisikletim 56ydı, bunda 54 aldım, 181e 83 iç bacakbende cr062 düşünüyorum ama başka alternatif var mı? bir de 182 boyundayım 56 kadro düşünüyorum
Salcano xrs001 lere bakabilirsiniz.12-13 bin tl bir bütçem var. Güzel bir yol bisikleti almak istiyorum. Giant, trek ve Scott’lara baktım. 5 yıldır Mosso’nun bir mtbsini kullanıyorum, bisikletimden memnunum ama bir tane de yol bisikleti almak istiyorum. Bisiklet modellerine dair çok bir bilgim yok. Bütçem dahilinde söylediğim markalardan veya muadillerinden modeller önerebilir misiniz?
Giant contend sl 2 veya scott speedster 10 düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?Salcano xrs001 lere bakabilirsiniz.
Bende de bisan grand tour 105 set var. Trx 8600 e geçmek istiyorum. Ankarada olsaydınız yada ben İzmir de olsaydım takas yapabilirdik.10.000 TL civarı bisiklet bakıyorum. Şu an Bisan TRX 8600 kullanıyorum. Ve yol yarış bisikleti de almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Herkese merhabalar benim bir sorum olacak mosso cavalier tourney kullanıyorum aslında amatör triatletim 3. branşımda bisiklet ama elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Henüz uzun mesafelere çıkamadım çok (80-100 gibi) ama haftada en az 2 sürüyorum genelde.Ekipmanlarımı da tamamlıyorum yavaştan bir çok ekipman tam.Bu bisikletide ilk alırken bir gazımı alayım sonrasına bakarız demiştik e yavaştan gazımızı alıyoruz tabi yeni yıla doğruda yükseltme yapmayı düşünüyorum.Bana bir çok bisikletçi Tiagra sete geç diyor ancak hızlı bir geçiş olur daha o kadar profesyonel değilim gibi geliyor (mesafeler ve ortalama hızlarıma dayanarak böyle düşünüyorum).Sizce önce bir Claris'e oradan da Tiagra setli bir bisiklete geçmek mi daha mantıklı olur yoksa yükseltmişken yükselt mi dersiniz?
Fiyat sorun değilse ve spora da devam edeceksen (ki öyle gözüküyor) direkt 105'li bir bisiklet al 105 kullanmak için 10 bin km tecrübe gerekmiyor, kaldı ki daha 17 yaşındasın, verdiğin parayı da bisikleti kullanarak fazlasıyla çıkartacaksın.Herkese merhabalar benim bir sorum olacak mosso cavalier tourney kullanıyorum aslında amatör triatletim 3. branşımda bisiklet ama elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Henüz uzun mesafelere çıkamadım çok (80-100 gibi) ama haftada en az 2 sürüyorum genelde.Ekipmanlarımı da tamamlıyorum yavaştan bir çok ekipman tam.Bu bisikletide ilk alırken bir gazımı alayım sonrasına bakarız demiştik e yavaştan gazımızı alıyoruz tabi yeni yıla doğruda yükseltme yapmayı düşünüyorum.Bana bir çok bisikletçi Tiagra sete geç diyor ancak hızlı bir geçiş olur daha o kadar profesyonel değilim gibi geliyor (mesafeler ve ortalama hızlarıma dayanarak böyle düşünüyorum).Sizce önce bir Claris'e oradan da Tiagra setli bir bisiklete geçmek mi daha mantıklı olur yoksa yükseltmişken yükselt mi dersiniz?
FRAME | Specialized Diverge E5 Premium Aluminum, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc |
SEAT BINDER | Alloy, 30.8mm |
FORK | FACT carbon, full carbon steerer, 12x100 mm thru-axle, flat-mount |
HANDLEBARS | Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp |
STEM | Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise |
SADDLE | Body Geometry Bridge Saddle, steel rails |
SEATPOST | Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware |
TAPE | Specialized S-Wrap |
FRONT BRAKE | Tektro Mira, flat-mount, mechanical disc |
REAR BRAKE | Tektro Mira, flat-mount, mechanical disc |
SHIFT LEVERS | Shimano Claris 2000, 8-speed |
FRONT DERAILLEUR | Shimano Claris, 8-speed, braze-on |
REAR DERAILLEUR | Shimano Claris, 8-speed |
CRANKSET | Shimano Claris R200 |
CHAIN | KMC X8 w/ Missing Link™, 8-speed |
FRONT TIRE | Specialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm |
REAR TIRE | Specialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm |
INNER TUBES | 700x28/38mm, 48mm Presta valve |
Kadro | : | Speedster / 6061 D.Butted Alloy / Endurance geometry / Integrated Headtube, int. cable routing |
Maşa | : | Speedster Carbon / 1 1/8"-1 1/4" Carbon steerer |
Arka vites | : | Shimano 105 Black RD-R7000-GS / 22 Speed |
Ön vites | : | Shimano 105 Black FD-R7000 |
Vitesler | : | Shimano 105 Black ST-R7000 / Dual control 22 Speed |
Krank Seti | : | Shimano FC-RS510 Black / Hyperdrive 50x34 T |
Bb-set | : | Shimano BB-RS500-PB |
Zincir | : | KMC X11 |
Kaset | : | Shimano CS-R7000 / 11 Speed 11-32 T |
Frenler | : | Tektro SCBR-526 / Catridge Pads |
Gidon | : | Syncros Creston 2.0 Compact / 31.8mm |
Gidon Boğazı | : | Syncros RR2.0 / 1 1/8" / four Bolt 31.8mm |
Sele Borusu | : | Syncros RR2.5 27.2/350mm |
Sele | : | Syncros Tofino Regular 2.5 |
Furş Seti | : | Integrated Steel Cup |
Ön Göbek | : | Formula Team 24 H |
Arka Göbek | : | Formula Team 28 H |
Jant Telleri | : | SHA-DAR Black 2mm |
Jantlar | : | Syncros Race 24 / 24 Front / 28 Rear |
Ön Lastik | : | Schwalbe Lugano / 700x28C |
Arka Lastik | : | Schwalbe Lugano / 700x28C |
Ağırlık Kg | : | 9.50 |
Ağırlık Lbs | : | 20.94 |
Hocam mecburum bir nevi. Yol bisikleti narin, her yola gelmiyor. Türkiyenin yollarının hali ortada. Bide ufak bir grubumuz var herkes ya gravel yada trekkingci tek yol bisikleti benim. En ufak bozuk yolda hemen arka atıyor. Toprak, mıcır geziyim istiyorum. Yoksa düz yolda adamlar son vites pedallamalarına ragmen ben pedal basmama ragmen yetişemiyorlar.grand tour dan, 8600e geçmeye değmez bence. 8600 güzel bisiklet sınıfının en iyisi bile olabilir ama bir grand tour değil
Herkese merhabalar benim bir sorum olacak mosso cavalier tourney kullanıyorum aslında amatör triatletim 3. branşımda bisiklet ama elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Henüz uzun mesafelere çıkamadım çok (80-100 gibi) ama haftada en az 2 sürüyorum genelde.Ekipmanlarımı da tamamlıyorum yavaştan bir çok ekipman tam.Bu bisikletide ilk alırken bir gazımı alayım sonrasına bakarız demiştik e yavaştan gazımızı alıyoruz tabi yeni yıla doğruda yükseltme yapmayı düşünüyorum.Bana bir çok bisikletçi Tiagra sete geç diyor ancak hızlı bir geçiş olur daha o kadar profesyonel değilim gibi geliyor (mesafeler ve ortalama hızlarıma dayanarak böyle düşünüyorum).Sizce önce bir Claris'e oradan da Tiagra setli bir bisiklete geçmek mi daha mantıklı olur yoksa yükseltmişken yükselt mi dersiniz?
İsviçre çakısı verelim size😀Tekrar bu sayfaya dadanalım ve biz de önerileri dinleyelim malum artık 3 parça katlanır bir bisikletimiz var
Şimdi Ultegra set ile 8 kg altında kalacak disc frenli bir bisiklet peşine düşelim bakalım nasıl olacak. Hem iyi tırmanacak hem aero açıdan ortalama bir allround kadro bana mantıklı geliyor. Ama bu fiyatlarla bu işler nasıl olacak hiç bilemiyorum.