ozebek.24
Üye
- Tepki
- 5
- İsim
- Bekir Arda
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Abi ben bir soru soruyorum tek bir cevap almakta zorlanıyorum. Halbuki kolaylık olsun diye modelin yanına özelliklerini bile koydum. Lütfen bir bakar mısınız soruma
Abi ben bir soru soruyorum tek bir cevap almakta zorlanıyorum. Halbuki kolaylık olsun diye modelin yanına özelliklerini bile koydum. Lütfen bir bakar mısınız sorumaMerhaba, Ben 16 yaşındayım son 2 yıldır düzensiz olarak dağ bisikletimle yol yapıyordum. (Düzenli olarak ulaşım için kullanırım havalar el verdikçe) Çok fazla kendime güvenmediğim için 40 km'yi de hiç geçmedim evden çok uzaklaşmamak için. Son 1.5 aydır bisikletle daha profesyonel ilgilenmeye başladım. Uzun yıllardır bisikletle kamp yaparak akdenizi gezme hayalim var. Bunda daha önce gençliğinde bunu yapmış olan bir aile dostumuzun anlattığı güzel hikayelerin de etkisi var tabi. Benim bisikletle çok fazla tecrübem yok bundan dolayı siz daha deneyimli abilerimden tavsiye almak için buraya geldim. Şimdilik Akdeniz turu olmasa da istanbul çevresinde kamplı küçük 1-2 günlük turlar yapmak istiyorum. Benimle birlikte gelebilecek 1 arkadaşım var. Ama ikimiz tek yapmamız güvenli olur mu bilmiyoruz ve kalabalık bir grupla yapmak istersek nasıl adımlar izleyebiliriz? Bunun yanında şans buldukça granfondolara da katılmak istiyorum. Şu an Scott Speedster 10, Specialized Diverge E5 ve Giant Contend SL 2 Disc modellerinin arasında kaldım Speedster ve contend'e istersem gravel tekeri takabilir miyim? ve specialized diverge E5'e de istersem normal teker takabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Specialized:
FRAME Specialized Diverge E5 Premium Aluminum, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc SEAT BINDER Alloy, 30.8mm
COCKPIT
FORK FACT carbon, full carbon steerer, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
HANDLEBARS Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp STEM Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise SADDLE Body Geometry Bridge Saddle, steel rails SEATPOST Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware TAPE Specialized S-Wrap
FRONT BRAKE Tektro Mira, flat-mount, mechanical disc REAR BRAKE Tektro Mira, flat-mount, mechanical disc
SHIFT LEVERS Shimano Claris 2000, 8-speed FRONT DERAILLEUR Shimano Claris, 8-speed, braze-on REAR DERAILLEUR Shimano Claris, 8-speed CRANKSET Shimano Claris R200 CHAIN KMC X8 w/ Missing Link™, 8-speed
FRONT TIRE Specialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm REAR TIRE Specialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm INNER TUBES 700x28/38mm, 48mm Presta valve
Giant:
bunu ne yazık ki koyamıyorum
Scott:
Kadro : Speedster / 6061 D.Butted Alloy / Endurance geometry / Integrated Headtube, int. cable routing Maşa : Speedster Carbon / 1 1/8"-1 1/4" Carbon steerer Arka vites : Shimano 105 Black RD-R7000-GS / 22 Speed Ön vites : Shimano 105 Black FD-R7000 Vitesler : Shimano 105 Black ST-R7000 / Dual control 22 Speed Krank Seti : Shimano FC-RS510 Black / Hyperdrive 50x34 T Bb-set : Shimano BB-RS500-PB Zincir : KMC X11 Kaset : Shimano CS-R7000 / 11 Speed 11-32 T Frenler : Tektro SCBR-526 / Catridge Pads Gidon : Syncros Creston 2.0 Compact / 31.8mm Gidon Boğazı : Syncros RR2.0 / 1 1/8" / four Bolt 31.8mm Sele Borusu : Syncros RR2.5 27.2/350mm Sele : Syncros Tofino Regular 2.5 Furş Seti : Integrated Steel Cup Ön Göbek : Formula Team 24 H Arka Göbek : Formula Team 28 H Jant Telleri : SHA-DAR Black 2mm Jantlar : Syncros Race 24 / 24 Front / 28 Rear Ön Lastik : Schwalbe Lugano / 700x28C Arka Lastik : Schwalbe Lugano / 700x28C Ağırlık Kg : 9.50 Ağırlık Lbs : 20.94