Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Abi ben bir soru soruyorum tek bir cevap almakta zorlanıyorum. Halbuki kolaylık olsun diye modelin yanına özelliklerini bile koydum. Lütfen bir bakar mısınız soruma
Merhaba, Ben 16 yaşındayım son 2 yıldır düzensiz olarak dağ bisikletimle yol yapıyordum. (Düzenli olarak ulaşım için kullanırım havalar el verdikçe) Çok fazla kendime güvenmediğim için 40 km'yi de hiç geçmedim evden çok uzaklaşmamak için. Son 1.5 aydır bisikletle daha profesyonel ilgilenmeye başladım. Uzun yıllardır bisikletle kamp yaparak akdenizi gezme hayalim var. Bunda daha önce gençliğinde bunu yapmış olan bir aile dostumuzun anlattığı güzel hikayelerin de etkisi var tabi. Benim bisikletle çok fazla tecrübem yok bundan dolayı siz daha deneyimli abilerimden tavsiye almak için buraya geldim. Şimdilik Akdeniz turu olmasa da istanbul çevresinde kamplı küçük 1-2 günlük turlar yapmak istiyorum. Benimle birlikte gelebilecek 1 arkadaşım var. Ama ikimiz tek yapmamız güvenli olur mu bilmiyoruz ve kalabalık bir grupla yapmak istersek nasıl adımlar izleyebiliriz? Bunun yanında şans buldukça granfondolara da katılmak istiyorum. Şu an Scott Speedster 10, Specialized Diverge E5 ve Giant Contend SL 2 Disc modellerinin arasında kaldım Speedster ve contend'e istersem gravel tekeri takabilir miyim? ve specialized diverge E5'e de istersem normal teker takabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Specialized:
FRAMESpecialized Diverge E5 Premium Aluminum, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
SEAT BINDERAlloy, 30.8mm

FORKFACT carbon, full carbon steerer, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
COCKPIT
HANDLEBARSSpecialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
STEMSpecialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
SADDLEBody Geometry Bridge Saddle, steel rails
SEATPOSTAlloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
TAPESpecialized S-Wrap

FRONT BRAKETektro Mira, flat-mount, mechanical disc
REAR BRAKETektro Mira, flat-mount, mechanical disc

SHIFT LEVERSShimano Claris 2000, 8-speed
FRONT DERAILLEURShimano Claris, 8-speed, braze-on
REAR DERAILLEURShimano Claris, 8-speed
CRANKSETShimano Claris R200
CHAINKMC X8 w/ Missing Link™, 8-speed

FRONT TIRESpecialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm
REAR TIRESpecialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm
INNER TUBES700x28/38mm, 48mm Presta valve

Giant:
bunu ne yazık ki koyamıyorum

Scott:
Kadro:Speedster / 6061 D.Butted Alloy / Endurance geometry / Integrated Headtube, int. cable routing
Maşa:Speedster Carbon / 1 1/8"-1 1/4" Carbon steerer
Arka vites:Shimano 105 Black RD-R7000-GS / 22 Speed
Ön vites:Shimano 105 Black FD-R7000
Vitesler:Shimano 105 Black ST-R7000 / Dual control 22 Speed
Krank Seti:Shimano FC-RS510 Black / Hyperdrive 50x34 T
Bb-set:Shimano BB-RS500-PB
Zincir:KMC X11
Kaset:Shimano CS-R7000 / 11 Speed 11-32 T
Frenler:Tektro SCBR-526 / Catridge Pads
Gidon:Syncros Creston 2.0 Compact / 31.8mm
Gidon Boğazı:Syncros RR2.0 / 1 1/8" / four Bolt 31.8mm
Sele Borusu:Syncros RR2.5 27.2/350mm
Sele:Syncros Tofino Regular 2.5
Furş Seti:Integrated Steel Cup
Ön Göbek:Formula Team 24 H
Arka Göbek:Formula Team 28 H
Jant Telleri:SHA-DAR Black 2mm
Jantlar:Syncros Race 24 / 24 Front / 28 Rear
Ön Lastik:Schwalbe Lugano / 700x28C
Arka Lastik:Schwalbe Lugano / 700x28C
Ağırlık Kg:9.50
Ağırlık Lbs:20.94
Abi ben bir soru soruyorum tek bir cevap almakta zorlanıyorum. Halbuki kolaylık olsun diye modelin yanına özelliklerini bile koydum. Lütfen bir bakar mısınız soruma

Scudo

evet

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Merhaba, Ben 16 yaşındayım son 2 yıldır düzensiz olarak dağ bisikletimle yol yapıyordum. (Düzenli olarak ulaşım için kullanırım havalar el verdikçe) Çok fazla kendime güvenmediğim için 40 km'yi de hiç geçmedim evden çok uzaklaşmamak için. Son 1.5 aydır bisikletle daha profesyonel ilgilenmeye başladım. Uzun yıllardır bisikletle kamp yaparak akdenizi gezme hayalim var. Bunda daha önce gençliğinde bunu yapmış olan bir aile dostumuzun anlattığı güzel hikayelerin de etkisi var tabi. Benim bisikletle çok fazla tecrübem yok bundan dolayı siz daha deneyimli abilerimden tavsiye almak için buraya geldim. Şimdilik Akdeniz turu olmasa da istanbul çevresinde kamplı küçük 1-2 günlük turlar yapmak istiyorum. Benimle birlikte gelebilecek 1 arkadaşım var. Ama ikimiz tek yapmamız güvenli olur mu bilmiyoruz ve kalabalık bir grupla yapmak istersek nasıl adımlar izleyebiliriz? Bunun yanında şans buldukça granfondolara da katılmak istiyorum. Şu an Scott Speedster 10, Specialized Diverge E5 ve Giant Contend SL 2 Disc modellerinin arasında kaldım Speedster ve contend'e istersem gravel tekeri takabilir miyim? ve specialized diverge E5'e de istersem normal teker takabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Specialized:
FRAMESpecialized Diverge E5 Premium Aluminum, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
SEAT BINDERAlloy, 30.8mm

FORKFACT carbon, full carbon steerer, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
COCKPIT
HANDLEBARSSpecialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
STEMSpecialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
SADDLEBody Geometry Bridge Saddle, steel rails
SEATPOSTAlloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
TAPESpecialized S-Wrap

FRONT BRAKETektro Mira, flat-mount, mechanical disc
REAR BRAKETektro Mira, flat-mount, mechanical disc

SHIFT LEVERSShimano Claris 2000, 8-speed
FRONT DERAILLEURShimano Claris, 8-speed, braze-on
REAR DERAILLEURShimano Claris, 8-speed
CRANKSETShimano Claris R200
CHAINKMC X8 w/ Missing Link™, 8-speed

FRONT TIRESpecialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm
REAR TIRESpecialized RoadSport, Flak Jacket protection, 700x35mm
INNER TUBES700x28/38mm, 48mm Presta valve

Giant:
bunu ne yazık ki koyamıyorum

Scott:
Kadro:Speedster / 6061 D.Butted Alloy / Endurance geometry / Integrated Headtube, int. cable routing
Maşa:Speedster Carbon / 1 1/8"-1 1/4" Carbon steerer
Arka vites:Shimano 105 Black RD-R7000-GS / 22 Speed
Ön vites:Shimano 105 Black FD-R7000
Vitesler:Shimano 105 Black ST-R7000 / Dual control 22 Speed
Krank Seti:Shimano FC-RS510 Black / Hyperdrive 50x34 T
Bb-set:Shimano BB-RS500-PB
Zincir:KMC X11
Kaset:Shimano CS-R7000 / 11 Speed 11-32 T
Frenler:Tektro SCBR-526 / Catridge Pads
Gidon:Syncros Creston 2.0 Compact / 31.8mm
Gidon Boğazı:Syncros RR2.0 / 1 1/8" / four Bolt 31.8mm
Sele Borusu:Syncros RR2.5 27.2/350mm
Sele:Syncros Tofino Regular 2.5
Furş Seti:Integrated Steel Cup
Ön Göbek:Formula Team 24 H
Arka Göbek:Formula Team 28 H
Jant Telleri:SHA-DAR Black 2mm
Jantlar:Syncros Race 24 / 24 Front / 28 Rear
Ön Lastik:Schwalbe Lugano / 700x28C
Arka Lastik:Schwalbe Lugano / 700x28C
Ağırlık Kg:9.50
Ağırlık Lbs:20.94
Yahu birisi 105 R7000 diğeri Claris. Bunu sorma bile bence.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Triban 520 butcemi aşıyor corelli kr 100 var benim bütceme uygun onu mu tavsiye edersiniz yoksa triban 500 mü?
dostum sana ne buldum :) (link) bende arıyordum 520 aldım ben. bak istersen fiyatı da iyi gibi.

Scott için oy kullanıyorum, grup set farkından dolayı

• Beğen
Tepkiler: Orhan78
Zonguldağın orman içindeki asfaltlarında pedallamak için hobi ve spor amaçlı giriş seviyesi bir bisklet edinmek istiyorum. Gerçekten çok okudum araştırdım ama kararsızlık içinde kalıyorum hiçbi fikrim yok. Bana yol gösterirseniz çok sevinirim.

Carraro cr42 kullananlar bana bilgi verebilir mi almayı düşünüyorum 🚴

Herkese merhaba,
İki bisiklet arasında kaldım aralarında 5,000 TL fark var. Fiyat farkı sadece marka farkı mı dır? Bu konuda bilginiz varmı? Sürüş konforu vs Siz ne dersiniz?

Giant Defy Advanced
Bianchi INFINITO XE

• Beğen
Tepkiler: Sahincansahin
Herkese merhaba,
İki bisiklet arasında kaldım aralarında 5,000 TL fark var. Fiyat farkı sadece marka farkı mı dır? Bu konuda bilginiz varmı? Sürüş konforu vs Siz ne dersiniz?

Giant Defy Advanced
Bianchi INFINITO XE
Defy almak için mağazaya girdim infinito celeste rengini gördüm , alacaktım ebat yoktu defy aldım. İyi ki de öyle olmuş defy çok iyi makine. Çok konforlu, titreşimleri hissettirmiyor ve yormuyor. Alırken baktığım her incelemede kendi sınıfında dünyanın en iyilerinden biri olarak gösteriliyor. Bianchi infinito xe ise markanın esas uzun mesafe bisikleti olan infinito cv modelinin hesaplı versiyonu. Counterveil (cv) denilen, kadroda titreşimleri emen teknoloji olmayan modeli. Ne kadar rahat olabilir Giant taki d-fuse a göre bilemiyorum. Defy ı çok bozuk yollarda da kullandım 2 aydır , rahatlığına hala şaşırıyorum kullanırken. Keşke diyeceğim tek şey defy da farklı renkler olsaymış çok güzel olurmuş. O da kişisel bir olay tabi ki.

benim bisan'ın trx8100 model bisikletim var bunu yol bisikletine yükseltmek istiyorum. Şehir bisikleti arayan yol bisikleti satıcıları varsa takaslayabiliriz veya tavsiyelerinizi dinlemek isterim

1 yıl kullandım güzel bisiklet tavsiye ederim.
Ben olabildiğince uzun süre kullanmayı düşünüyorum en az 3 sene gibi sizce olur mu? Maksimum ne kadar kalın lastik takılıyor 700× kaç?

Defy almak için mağazaya girdim infinito celeste rengini gördüm , alacaktım ebat yoktu defy aldım. İyi ki de öyle olmuş defy çok iyi makine. Çok konforlu, titreşimleri hissettirmiyor ve yormuyor. Alırken baktığım her incelemede kendi sınıfında dünyanın en iyilerinden biri olarak gösteriliyor. Bianchi infinito xe ise markanın esas uzun mesafe bisikleti olan infinito cv modelinin hesaplı versiyonu. Counterveil (cv) denilen, kadroda titreşimleri emen teknoloji olmayan modeli. Ne kadar rahat olabilir Giant taki d-fuse a göre bilemiyorum. Defy ı çok bozuk yollarda da kullandım 2 aydır , rahatlığına hala şaşırıyorum kullanırken. Keşke diyeceğim tek şey defy da farklı renkler olsaymış çok güzel olurmuş. O da kişisel bir olay tabi ki.

Çok teşekkürler, bu tür bir yorum bekliyordum.

Ben olabildiğince uzun süre kullanmayı düşünüyorum en az 3 sene gibi sizce olur mu? Maksimum ne kadar kalın lastik takılıyor 700× kaç?
3 sene kullanabilirsiniz sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Lastik olayı hakkında bilgim yok

.

Son düzenleme:
Merhaba, yeni bir bisiklet almak istiyorum bütçem 2500-3000 arası, İzmirde yolda kullanacağım daha çok. Önerileriniz neler? Mossonun modellerine baktım ama aşırı kararsız bir insanımdır. Boy: 180.

3 sene kullanabilirsiniz sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Lastik olayı hakkında bilgim yok
Son birşey soracağım kadro seçimi nasıl bir büyük bir küçük veya normal mi

Geri