Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Tekrar bu sayfaya dadanalım ve biz de önerileri dinleyelim malum artık 3 parça katlanır bir bisikletimiz var :)

Şimdi Ultegra set ile 8 kg altında kalacak disc frenli bir bisiklet peşine düşelim bakalım nasıl olacak. Hem iyi tırmanacak hem aero açıdan ortalama bir allround kadro bana mantıklı geliyor. Ama bu fiyatlarla bu işler nasıl olacak hiç bilemiyorum.
Ayhan hoşgeldin tekrardan. bunca şanssızlığa rağmen, halen vazgeçmemiş olmak. bizi de motive ediyorsun. selamlar.

Vall hiçbir şey yapamazsam Carraro'dan aynı kadrodan alırım bir tane devam ederiz ne yapalım :)
Ben tam detay bilmiyorum bu arada geçmiş olsun?

Bu arada size gelecek önerileri merak ediyorum ben de. Kafamdaki yer sizin talepleriniz gibi. (8 kg altı şart değil de)

Ben tam detay bilmiyorum bu arada geçmiş olsun?

Bu arada size gelecek önerileri merak ediyorum ben de. Kafamdaki yer sizin talepleriniz gibi. (8 kg altı şart değil de)
Öneride bulunmak çok kolay önemli olan bütçe 😀

Ayhan hoşgeldin tekrardan. bunca şanssızlığa rağmen, halen vazgeçmemiş olmak. bizi de motive ediyorsun. selamlar.
Sırtımdaki ezilmelerle ilgili çarşamba Mr çekilecek, orada da birşey çıkmazsa en kısa sürede dönmek istiyorum. Biraz daha fazla trainer, biraz daha fazla grup sürüşü belki ama bu zehiri içimizden atmak çok zor :)

Tekrar bu sayfaya dadanalım ve biz de önerileri dinleyelim malum artık 3 parça katlanır bir bisikletimiz var :)

Şimdi Ultegra set ile 8 kg altında kalacak disc frenli bir bisiklet peşine düşelim bakalım nasıl olacak. Hem iyi tırmanacak hem aero açıdan ortalama bir allround kadro bana mantıklı geliyor. Ama bu fiyatlarla bu işler nasıl olacak hiç bilemiyorum.

Canyon ultimate serisi.. disk fren ultegra setle 7,5kg ağırlığıyla pek alternatifi yok gibi sanki..

Lapierre sensium 600 fdj. of ne bisiklet. ultegra olsun 3 aşşa olsun :komik:

Canyon ultimate serisi.. disk fren ultegra setle 7,5kg ağırlığıyla pek alternatifi yok gibi sanki..
Almaya niyetlensek ne zaman stok buluruz ayrı konu, alsak nasıl gelir buraya o da ayrı konu. ama güzel seçenek olduğu muhakkak.

Ben 2. El bir yol bisikleti alicam 2500 lirayi geçemem triban 500 duşundum sizce ne alabilirim

Arkadaşlar söylemiş zaten ama triatlon yaptığım için bisiklete başlarken ben de aynı sorularla karşılaştığım için bir cevap vereyim..

Bence de en az 105 setli bir bisiklete geçin. Hatta bütçeniz elveriyorsa karbon kadro 105 set bir bisiklete geçin. Yaptığınız spor açısından büyük fark yaratacaktır. Zaten bence mantıklı bir başlangıç yapıp temel bir bisiklet almış, yol bisikleti kadrosuna alışmış, devamlılığı olacağını görmüşsünüz. Hem de sahip olduğunuz bisiklet sayesinde yanlış bir şey yapmaktan endişe etmeden bisiklet bakımını ve diğer şeyleri de tecrübe etmişsinizdir. Artık size en az 105 set karbon bir bisiklet gerekir.

Mesafeler zamanla uzar ama madem triatlon yapıyorsunuz, hele ki 70.3 gibi half ironman koşmayı planlıyorsanız yeni bisikletinizde mutlaka ama mutlaka kadro boyunun tam uygun olmasına dikkat edin. 90 kilometreyi sırt ve kol ağrısı ile bitirirseniz 20 kilometre koşmaya haliniz kalmaz :) hatta benim tavsiyem, bisikleti almadan önce alacağınız yerde bikefit yaptırma imkanınız varsa yaptırıp, öyle alın ya da model araştırın. Bir çok bikefit yapan yer, bikefit sonuçlarınıza göre size uygun marka/model ve kadro boyu listesi çıkaracaktır.
Bu değerli önerileriniz ve tecrübelerinizle beni aydınlattığınız için size de teşekkür ederim:harika:

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
triban 520 bakın derim ikinci el bulabilirsiniz. boyunuza uygun seçin mutlaka
Triban 520 butcemi aşıyor corelli kr 100 var benim bütceme uygun onu mu tavsiye edersiniz yoksa triban 500 mü?

Triban 520 butcemi aşıyor corelli kr 100 var benim bütceme uygun onu mu tavsiye edersiniz yoksa triban 500 mü?
Corelli kr serisi artık üretilmediği için ucuza veriyorlar pazarlıkta edin hatta belki elden çıkarmak için daha da indirirler ama corelliler ile ilgili gözüme çarpan bir durum var muadillerine göre daha ağırlar diye biliyorum mesela sora set kullanan kr300'e bakmıştım 15 kg diyordu MTB mi bu ne yahu:krsn: ama başlangıç için ciddi bir fark yaratmayabilir her şey kondisyonda ve antrenmanda bitiyor:harika:

Corelli kr serisi artık üretilmediği için ucuza veriyorlar pazarlıkta edin hatta belki elden çıkarmak için daha da indirirler ama corelliler ile ilgili gözüme çarpan bir durum var muadillerine göre daha ağırlar diye biliyorum mesela sora set kullanan kr300'e bakmıştım 15 kg diyordu MTB mi bu ne yahu:krsn: ama başlangıç için ciddi bir fark yaratmayabilir her şey kondisyonda ve antrenmanda bitiyor:harika:
Sizin yorumlarınizla beraber triban 500 daha cazip geldi ağır bisiklet kullanmak istemiyorum artık triban 500 alicam teşekkur ederim beni aydinlatıp çıkmazdan kurtardığınız için
Bir sorum daha olacak boyum yaklaşık 1.70 16 yaşındayim 54 cm kadro büyük gelmez değilmi?

Sizin yorumlarınizla beraber triban 500 daha cazip geldi ağır bisiklet kullanmak istemiyorum artık triban 500 alicam teşekkur ederim beni aydinlatıp çıkmazdan kurtardığınız için
Bir sorum daha olacak boyum yaklaşık 1.70 16 yaşındayim 54 cm kadro büyük gelmez değilmi?
Büyük gelir

Büyük gelir
Katılıyorum ama bacak boyunuza göre durum değişebilir yada biraz yüksekte sürmek isterseniz falan gidip denemeniz en makulu olabilir yada ölçüm tablosuna bakarak bacak boyu gibi verileriniz ile harfiyen örtüşen bir kadro boyu seçin mutlaka

Fazlasıyla büyük gelir.

16 yaşında büyük gelir
17 yaşında tam olur
18 inden sonra küçük gelir.
Gelişim evresindesin boyun devamlı uzayacak. Kadro boyunu tutturmak gelişim evresindeki biri için çok zor.

Biz çocukken 80 lerde bir kıyafeti bir sene bol, bir sene tam, bir sene de dar giyerdik.Yokluk işte.

16 yaşında büyük gelir
17 yaşında tam olur
18 inden sonra küçük gelir.
Gelişim evresindesin boyun devamlı uzayacak. Kadro boyunu tutturmak gelişim evresindeki biri için çok zor.

Biz çocukken 80 lerde bir kıyafeti bir sene bol, bir sene tam, bir sene de dar giyerdik.Yokluk işte.
Deneyip almamiza imkan verdi satıcı bu hafta içinde gidip deneyeceğim ona göre alacağım

ikinci el olarak triban 520 2500 ile 3000 arasında değişiyor. 500 için de yaklaşık o fiyat verenler var. hangisini beğenirseniz onu alın.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Geri