Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bike&Outdoor'dan bir scott speedster 10 almak istiyorum. Boyum 173, M yeterli olur diye düşündüm. Dün L kadro da vardı ama bugün kalmamış. Ben 23 Ağustosta eve geçeceğim o zamana kadar bisikleti satın alamam. Bisikletin satılmasından korkuyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Giant Contend Sl2 Disk var Giant'ın sitesinde bir de ,Scott kalmazsa onu alacağım onun hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Scudo
16 yaşında büyük gelir
17 yaşında tam olur
18 inden sonra küçük gelir.
Gelişim evresindesin boyun devamlı uzayacak. Kadro boyunu tutturmak gelişim evresindeki biri için çok zor.

Biz çocukken 80 lerde bir kıyafeti bir sene bol, bir sene tam, bir sene de dar giyerdik.Yokluk işte.
Triban 500 Aldim cok az büyük geliyor seleyi öne alicam. Ilk kez bir yol bisikletiyle bu kadar uzun mesafe sürdüm boynum agridi birazcık bir de cukurlara ve tümseklerde biraz hızlı girdim eve geldiğimde bisikletin sağına soluna baktim acaba bir yerine ya da en cok korktuğum jantlarına zarar verdimmi diye. Triban 500 ile yaklaşık 15 km falan yaptım bir eksiğini görmedim sadece frenlere alısmam lazim dağ bisikletlerindeki gibi fren basınca hemen durmadigini fark ettim. triban 500 (kadrosu kırmızi olan) tavsiye ederim birde çukurlara biraz hızlı girmek bisiklet için zararlı değil değilmi ?

Hocalarım iyi günler. Benim 2000TL gibi bir bütçem var. Yol bisikleti arıyorum, kadro boyu 54 veya 56 olursa iyi olur. 2. el İzmir içi olursa mükemmel olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Lawin
Merhabalar benimde 25 bin tl lik bütçem var su anda.Bir önceki bisikletim graveldı.Yine ona yakın endurance sınıfından bir bisiklet almak istiyorum.Bianchi infinito xe 105 ile giant defy 2(2020) arasında kaldım giantın gidonun ordan cıkan kabloları kötü gözüküyor,bianchinin rengi cok güzel duruyor.Giantı alsam gidon bogazının degistirip kabloları icerden gecirebilir miyim acaba?2021 modelini alsam 3 bin lira daha fazla istiyorlar.Başka bir bisiklet önerebilecek var mı bu bütceye?Bisiklet almak ne kadar zor bir is.

Merhabalar benimde 25 bin tl lik bütçem var su anda.Bir önceki bisikletim graveldı.Yine ona yakın endurance sınıfından bir bisiklet almak istiyorum.Bianchi infinito xe 105 ile giant defy 2(2020) arasında kaldım giantın gidonun ordan cıkan kabloları kötü gözüküyor,bianchinin rengi cok güzel duruyor.Giantı alsam gidon bogazının degistirip kabloları icerden gecirebilir miyim acaba?2021 modelini alsam 3 bin lira daha fazla istiyorlar.Başka bir bisiklet önerebilecek var mı bu bütceye?Bisiklet almak ne kadar zor bir is.
Bianchi infinito modelini aldım arkadaşlar 55 cm olan kadro boyunu aldım 180 boyum var ödemeyi bugün gerceklestirdim,sabırsızlıkla sağ salim kargonun elime ulaşmasını bekliyorum.

yeri burası değil biliyorum ama tayt, forma, kilitli pedal ve ayakkabı almayı düşünüyorum açıkcası hiç bilgim yok markalar konusunda. yardımcı olabilecek önerisi olan varsa çok teşekkür ederim şimdi den

yeri burası değil biliyorum ama tayt, forma, kilitli pedal ve ayakkabı almayı düşünüyorum açıkcası hiç bilgim yok markalar konusunda. yardımcı olabilecek önerisi olan varsa çok teşekkür ederim şimdi den
Decathlonda fp oranı yüksek ürünler oluyor oraya bakabilirsiniz

Bianchi infinito modelini aldım arkadaşlar 55 cm olan kadro boyunu aldım 180 boyum var ödemeyi bugün gerceklestirdim,sabırsızlıkla sağ salim kargonun elime ulaşmasını bekliyorum.
Hayırlı olsun. Aynı ikilemden giantla çıkmıştım ama aklım da bianchi nin renginde kaldı. Biraz kullan da yorum alalım

• Beğen
Tepkiler: Sahincansahin
hocam 105 setli mi 25bin tl ye nasıl anlamadım. gravel mi link atarmısın biraz pahalı gibi geldi.

hocam 105 setli mi 25bin tl ye nasıl anlamadım. gravel mi link atarmısın biraz pahalı gibi geldi.
105 setli hocam son 55 bedendi ellerindeki erdoğanlar bisikletten aldım 2022 modeller gelecekmis 1 aya kadar yüzde 30 zamlı geldigini söyledi hatta ve 2021 ile arasında bir degisiklik yok.

Bununla alakali bi konu vardi. Arama bolumunden bakabilirsin.

Bknz. Link

Merhaba.Bende 1 yildir peugeot r 14 kullaniyorum ve bisikletimi degistirmek istiyorum.karbon bisiklet istiyorum fakat bütcem 16-17 bin oldugu icin cokta secenek bulamiyorum.Burda bu konuda deneyim sahibi arkadaslar vardir sizce giant contend ar1,scott speeder 10 gibi aluminyum kadrolu bisikletmi tercih etmeliyim yoksa bisikletcide inceledigim carraro fire c1.1 modelinimi.Bir faktorde aynakol ve ruble benim kendi kullanimimdan tecrube ettigim 50-34 aynakol 11-32veya 34 rublenin bana daha uygun oldugu.Çunku uzun yol yaptigimda gercekten 100/12 ve ustu egimlerde zorlaniyorum,cikiyorum ama zorluyor.scott 11000 tl en uygun fiyatli,giant 17260 tl,carraro 15700 pesin fiyatlari.Bu arada carraro karbon fakat aynakol ve ruble suanki bisikletimle ayni 52-36 ve 11-28.Tecrubeli arkadaslar hangi bisikleti onerir,farkli modelde olabilir.

Merhaba.Bende 1 yildir peugeot r 14 kullaniyorum ve bisikletimi degistirmek istiyorum.karbon bisiklet istiyorum fakat bütcem 16-17 bin oldugu icin cokta secenek bulamiyorum.Burda bu konuda deneyim sahibi arkadaslar vardir sizce giant contend ar1,scott speeder 10 gibi aluminyum kadrolu bisikletmi tercih etmeliyim yoksa bisikletcide inceledigim carraro fire c1.1 modelinimi.Bir faktorde aynakol ve ruble benim kendi kullanimimdan tecrube ettigim 50-34 aynakol 11-32veya 34 rublenin bana daha uygun oldugu.Çunku uzun yol yaptigimda gercekten 100/12 ve ustu egimlerde zorlaniyorum,cikiyorum ama zorluyor.scott 11000 tl en uygun fiyatli,giant 17260 tl,carraro 15700 pesin fiyatlari.Bu arada carraro karbon fakat aynakol ve ruble suanki bisikletimle ayni 52-36 ve 11-28.Tecrubeli arkadaslar hangi bisikleti onerir,farkli modelde olabilir.
hocam sahibindende karbon lapierre var sensium 600 fdj 18500 TL yazmış ultegralı felan çok hoş bisiklet param olsa onu alırdım.

• Beğen
Tepkiler: Engin.K
hocam sahibindende karbon lapierre var sensium 600 fdj 18500 TL yazmış ultegralı felan çok hoş bisiklet param olsa onu alırdım.
Tesekkurler,gercekten güzel bisikletmis.Aslinda herseyi istedigim gibi ama ikinci el alirken iyi anlamak gerek.Bir de benim boyum 170 cm 52 kadro uyarmi.

Tesekkurler,gercekten güzel bisikletmis.Aslinda herseyi istedigim gibi ama ikinci el alirken iyi anlamak gerek.Bir de benim boyum 170 cm 52 kadro uyarmi.
hocam denemek lazım ama olmayabilir. Bisikleti takip ediyorum 22binden felan düştü satan arkadaş. Sadece rublesi 105. hatta forması da var.
1630507732863.png

• Beğen
Tepkiler: Engin.K
hayalimdeki bisiklet gerçekten :)
Umarim sahibi olursun böyle bir bisikletin.Şimdi sitesine girdim 2890 euro fiyati var.52 kadro benim kullandigim bisiklete gore ölculerine baktim birer cm daha buyuk gözukuyor.

Umarim sahibi olursun böyle bir bisikletin.Şimdi sitesine girdim 2890 euro fiyati var.52 kadro benim kullandigim bisiklete gore ölculerine baktim birer cm daha buyuk gözukuyor.
1.70 ile sensium serisinin alt sınırında kalacaksınız. Ben olsam almazdım.

Geri