Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

kardeşim ikinci el arzuladığı bir grup seti var mı claris sora tiagra

illa drop bar olsun demezseniz bu bütçelerde önerebileceğim claris setli mt200 hidrolik disk frenli flat barlı Bisan rx 9100 fitness modeli var . sıfır satış fiyatı bu bütçeye uygun 276407 dosyayı görüntüle

birde corelli de şöyle bir model var (link)
bu da flat barlı yol bisikleti . ancak hidrolik değil kumpas jant fren . bunun farkı önde 3lü ayna kol var 50.39.30 oranlarında . yine claris set. şehir içinde daha iyi vites oranlarına sahip . guzelyali sahilde doruk bisiklette bir tane var . fiyatı bisandan daha uygun hidrolik fren olmayınca . isterseniz bakabilirsiniz
birde (link) modeli var . claris set bir gravel . piyasa da bulabilirseniz ve birde internet satış fiyatı olan 4200 küsurdan satan bir mağaza bulursanız hemen alın
benden bu kadar üçü de sizi çok mutlu eder.

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası Sora setten aşağısını şimdilik istemiyorum.İkinci ele yönelmemim nedeni de bu. Tavsiyelerinizi inceleyeceğim. Tekrardan teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Scudo
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası Sora setten aşağısını şimdilik istemiyorum.İkinci ele yönelmemim nedeni de bu. Tavsiyelerinizi inceleyeceğim. Tekrardan teşekkürler
rica ederim
boyunuza uygunsa bakın

(link)
(link)

Merhaba, Carraro 012 ile Salcano XRS044 SORA arasından birisini satın almak istiyordum. Bilgili birisi bana hangisinin daha iyi olduğunu ve nedenlerini açıklayabilir mi?
Uzun yollara çıkma niyetim var hız ve rahatlık açısından iyi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Merhaba, Carraro 012 ile Salcano XRS044 SORA arasından birisini satın almak istiyordum. Bilgili birisi bana hangisinin daha iyi olduğunu ve nedenlerini açıklayabilir mi?
Uzun yollara çıkma niyetim var hız ve rahatlık açısından iyi olsun istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Resmi sitelerine dayanarak, (link) ve (link) üzerinden;
Carraro 012 genel hatlarıyla Tourney, sadece ön attırıcı Claris; Salcano XRS044 ise tümüyle Sora, burada Salcano epey (2 seviye) üstün.
Geriye kalan özellikler neredeyse aynı.

• Beğen
Tepkiler: Ryan_gosling
Salcano daha iyi.vites sistemi sora carraronun tourneyinde 2 seviye daha iyi jant olarak salcano kendi jantını kullanıyor carraroda kendi jantını kullanıyor hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum yangın göbekleri hakkında bi bilgi vermemişler fren olarak salcano tektro kullanırken carraro alüminyum kumpas demiş salcano daha iyi sonuç olarak
Salcano nun fiyatlarına çıkabiliyorsanız carraro biraz ucuz ve düşük kalıyor
Ama salcano nun fiyatınada (link) buna bakabilirsiniz endurance tir yani rahat ve uzun yolculuklarınıza daha iyi olabilir diğerleri genel olarak daha performanslı yapıda

Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Son olarak Bisan Grand Tour Eco Claris için ne düşünüyorsunuz? Salcano XRS044 ile en son önerdiğiniz Triban RC500 modelleri arasından bu üç bisikletten hangisini önerirsiniz? tekrardan çok teşekkürler.

• Beğen
Yardımcı olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Son olarak Bisan Grand Tour Eco Claris için ne düşünüyorsunuz? Salcano XRS044 ile en son önerdiğiniz Triban RC500 modelleri arasından bu üç bisikletten hangisini önerirsiniz? tekrardan çok teşekkürler.
Vites sistemi : triban ve xrs44 aynı grubu kullanıyorken bisan sora nın bir altı claris kullanıyor triban, xrs44 nisandan iyi
Jant seti:triban, xrs44 firmaların kendi ürettikleri jantı kullanırken bisan shimano sora göbekler ve alex çember kullanıyor tam emin olmamakla birlikte bisan daha iyi
Kadro maşa :xrs44 alüminyum kadro maşa kullanırken triban ve bisan alü kadro karbon maşa kullanıyor ve triban ve bisan rahat turları için uygun geometriyle sahip xrs44 geometri tablosunu yazmamış triban maşa ve kadroda bagaj deliklerine sahip bisanı bilmiyorum bisan ile triban xrs44 ye göre daha iyi denebilir
Fren : salcano tektro kullanıyor bisan claris triban diğerlerinin aksine mekanik promax disk fren kullanıyor bisan ile salcanoyu farklı marka fren kullandıkları için ve tektronun hangi frene muadil olduğunu bilmediğimden karşılaştıramam triban daha iyi
Lastik : lastik olarak bisan model yazmamış ama markayı biliyoruz ya michelin yada cst salcano mitas syrinx kullanıyor lastik hakkında bilgim yok triban kendi üretiği lastiği kullanıyor lastikler hakkında bilgim yok
Ağırlık :bisan 10 kilo triban 600 gram daha ağır salcano bilgi vermemiş
Karar vermeden önce forumda biraz dolaşıp insanların tecrübelerindende faydalanıp karar vermeniz daha sağlıklı olacak

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
dostum merhaba
triban rc 500 , bisan grand tour ve salcano xsr 044 arasında en konforlusu grand tour dur .
grand touru claris setli değil de sora setli olarak da alabilirsin. uzun yol için bisan all trail eco sora da bakabilirsin hem konfor hem uzun yol hemde gravel bisikleti . hepsinden daha iyi tercih olur
en önemlisi bütçeniz ve beklentiniz nedir . ona göre nokta atışı yapalım

Hayirli aksamlar. Yol bisikleti arastiriyorum tiagra setli..sari sitede merida scultura 300 ve reacto 300 ilanları ilgimi çekti.. bunlardan reacto aero kadro sanirim. Aralarında başka bi fark varmidir? Kullanim amacına gelirsek normal şekilde kullanim olacak sehirlerarasi yol veya olduğum şehirde ilçe ilçe turlamak.. Bu arada 7k civari butcem var

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Hayirli aksamlar. Yol bisikleti arastiriyorum tiagra setli..sari sitede merida scultura 300 ve reacto 300 ilanları ilgimi çekti.. bunlardan reacto aero kadro sanirim. Aralarında başka bi fark varmidir? Kullanim amacına gelirsek normal şekilde kullanim olacak sehirlerarasi yol veya olduğum şehirde ilçe ilçe turlamak.. Bu arada 7k civari butcem var
scultra daha rahat endurance bi bisiklet. Reacto çok daha aero bi kadroya sahip. Yol bisikleti diye çok aero olsun diye de düşünmemek lazım. Paris-Roubaixte scultura tipi kullanılırken Konya Ovasındaki yarışta reacto kullanılır.Aero kadroyla yokuş çıkmak daha yorucu olur. kadroya çanta vs taktığınız da aeorosu falan da kalmaz reactonun. Son olarak aero kadroya net ihtiyacı olan biri endurance kadroyla arasında kalmaz. Bunun dışındaki her durum için endurance kadro tabiki

Merhaba, şu an yaz için piyasa araştırması yapıyorum. 6000-8000TL arası yol bisikleti tavsiyeniz var mı? Özellik olarak ne aradığımı tam bilmiyorum. 30km uzun süre sahil yolunda bisiklet turları yaptım ve kilitli pedala geçtim. Yeterli verimi alamadığımı düşünüyorum ince teker taktıktan sonra da. Yol bisikletine geçmek gibi bir arzum var ilk defa yol bisikleti kullanacağım. Daha düşük profil bir bisiklet bütçe aralığına mı bakmam gerekir? Ayrıca bir arkadaşım triban rc500'den bahsetti. Araştırma yaparken bu konuda bir bilgim olmadığı için sizlere danışmak daha mantıklı geldi. Fikirleriniz nelerdir? 175 boyundayım.

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
ilan var ama hiç bir kadro ölçüsünde stok mevcut değil yazıyor
Siteye tıklama almanın bir yöntemi bu sanırım. Stok yok ama satıştan kaldırmama ve fiyatı güncellememe. Özellikle Decathlon, bi hevesle sitesine yada uygulamasına giriyorsun fiyat harika ama bi bakıyorsun stok yok.

Siteye tıklama almanın bir yöntemi bu sanırım. Stok yok ama satıştan kaldırmama ve fiyatı güncellememe. Özellikle Decathlon, bi hevesle sitesine yada uygulamasına giriyorsun fiyat harika ama bi bakıyorsun stok yok.
Evet bir çeşit pazarlama yöntemi. Bahsedilen model mevcut olmayınca, mevcut olan modellere yada başka ürün almaya yöneltme amaçlı. Hani birçok kişinin başına gelir ya, ne almaya girdim ne alıp çıktım hesabı.

Online satış için stokta yoksa ama herhangi bir mağazada bir adet kalmışsa bile sitede gösteriyorlar sanırım. Müşteri hizmetleri aranarak öğrenilebilir.

Merhaba, şu an yaz için piyasa araştırması yapıyorum. 6000-8000TL arası yol bisikleti tavsiyeniz var mı? Özellik olarak ne aradığımı tam bilmiyorum. 30km uzun süre sahil yolunda bisiklet turları yaptım ve kilitli pedala geçtim. Yeterli verimi alamadığımı düşünüyorum ince teker taktıktan sonra da. Yol bisikletine geçmek gibi bir arzum var ilk defa yol bisikleti kullanacağım. Daha düşük profil bir bisiklet bütçe aralığına mı bakmam gerekir? Ayrıca bir arkadaşım triban rc500'den bahsetti. Araştırma yaparken bu konuda bir bilgim olmadığı için sizlere danışmak daha mantıklı geldi. Fikirleriniz nelerdir? 175 boyundayım.

Merhabalar, hiç bir yol bisikleti 30 km ile sınırlı kalmıyor maalesef. Ve niyetiniz almak ise bunu daha fazla zam gelmeden yapmanız daha doğru olacaktır. Önceliklerinizi kısa sürede belirleyip almanız iyi olacaktır. Aklıma gelen model giant contend 3 olabilir belki. Aero isterseniz mosso cavalier serisi olabilir. 1 yıl önce olsa daha güzel öneriler olabilirdi. :( :kötü:

Merhabalar, hiç bir yol bisikleti 30 km ile sınırlı kalmıyor maalesef. Ve niyetiniz almak ise bunu daha fazla zam gelmeden yapmanız daha doğru olacaktır. Önceliklerinizi kısa sürede belirleyip almanız iyi olacaktır. Aklıma gelen model giant contend 3 olabilir belki. Aero isterseniz mosso cavalier serisi olabilir. 1 yıl önce olsa daha güzel öneriler olabilirdi. :( :kötü:

Fiyatın sürekli artacağını düşündüğümde evet kesinlikle haklısınız. Söylenen modellere bakıp taksitle de olsa bisikleti önden almak karlı olacaktır. Başlangıç ve başlangıç sonrasında da kullanacağım için öncelik sizce aero olmalı mı? Yoksa giant contend 3 bu konuda beni mutlu eder mi mosso modellerine karşılık olarak?

• Beğen
Geri