Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhaba;
36 yaşındayım. 69 kiloyum. Çok uzun zamandır bisiklet sürmüyorum. Bisiklet almak için 10k civarı bir bütçe belirledim. Kaliteli bir bisiklet olsun istiyorum. Aklımda hiçbir model yoktur. Daha öncesinde Bisan marka dağ bisikleti kullanmıştım. Ancak çok yorucu oluyorlardı. Beni çok yormayacak kolaylık sağlayacak bir bisiklet arayışı içerisindeyim. Yol bisikleti mi yoksa şehir bisikletimi almalıyım bilmiyorum. Bisikleti spor amaçlı arada sırada kullanacağım. Şehiriçinde düz asfalt yolda süreceğim hafif ve hızlı bir bisiklet arıyorum. Yapacağınız yorumlara göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Scudo
Merhaba;
36 yaşındayım. 69 kiloyum. Çok uzun zamandır bisiklet sürmüyorum. Bisiklet almak için 10k civarı bir bütçe belirledim. Kaliteli bir bisiklet olsun istiyorum. Aklımda hiçbir model yoktur. Daha öncesinde Bisan marka dağ bisikleti kullanmıştım. Ancak çok yorucu oluyorlardı. Beni çok yormayacak kolaylık sağlayacak bir bisiklet arayışı içerisindeyim. Yol bisikleti mi yoksa şehir bisikletimi almalıyım bilmiyorum. Bisikleti spor amaçlı arada sırada kullanacağım. Şehiriçinde düz asfalt yolda süreceğim hafif ve hızlı bir bisiklet arıyorum. Yapacağınız yorumlara göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler.

Şehir içi çok gidecekseniz şehir bisikletinin daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Zira yol bisikletleri şehir içi koşullarda vs biraz hassas oluyorlar, fren mesafesi bir tık daha uzun ve sürüş pozisyonu açısından rahatsız edebiliyor. Ağırlık açısından ise şehir bisikletleri bagaj vs derken ağır olabilir ancak belirlediğiniz bütçede kaliteli ve biraz daha hafif bir şehir bisikleti bulabilirsiniz. Düz gidonlu (flat bar) yol bisikletlerini de tercih edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Merhaba;
dostum hafif ve hızlı bir bisiklet istiyorsun. öyleyse sana yol bisikletlerini önerebilirim

boyunu ve iç bacak boyunu yazarmısın

önereceğim ilk bisiklet triban rc 500
şu an piyasada fiyat performans lideri
(link)

2. tavsiyem Bisan grand tour sora
(link)

Herkese iyi akşamlar. Claris yada sora setli endurance kadro yol bisikleti tavsiyesi verir misiniz. Aklımda triban 520 var.

İlk kez yol bisikleti kullanacağım öncesinde amortisörsüz çelik bir MTB kullanmıştım. Bütçem Claris corelli Kr 100 modeline yetiyor sarı sitede ikinci el 2100 TL'ye buldum.Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.Link paylaşamadığım için numara bırakıyorum 956795732

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Mekanik disk fren olması beni korkutuyor. Bide bütçemi biraz aşıyor. Benim aklımda en fazla 4500-5000 vermek vardı.
İkinci el piyasası bütçeniz civarındadır. Malesef bilirsiniz bisiklet piyasası çok yükseldiği için 5000 civarına düzgün bisiklet bulamıyoruz artık. Bu nedenle hayli kısıtlı seçenek arasında gerek satış sonrası destek gerek ürün kalitesi bakımından Triban rc500 önereceğim tek modeldir. Mekanik disk fren kullanma fırsatım olmadı ama tecrübelilerden duyduğuma göre bu bisikletin frenleri kötü değil. Bisiklet toplamadan önce bu model bana çok cazip geliyordu. Eğer bisiklet toplamamış olsaydım bu modele sahip olmayı çok arzulardım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
İkinci el piyasası bütçeniz civarındadır. Malesef bilirsiniz bisiklet piyasası çok yükseldiği için 5000 civarına düzgün bisiklet bulamıyoruz artık. Bu nedenle hayli kısıtlı seçenek arasında gerek satış sonrası destek gerek ürün kalitesi bakımından Triban rc500 önereceğim tek modeldir. Mekanik disk fren kullanma fırsatım olmadı ama tecrübelilerden duyduğuma göre bu bisikletin frenleri kötü değil. Bisiklet toplamadan önce bu model bana çok cazip geliyordu. Eğer bisiklet toplamamış olsaydım bu modele sahip olmayı çok arzulardım.
Düşüneyim hocam. Bende ikinci el arıyorum. Sıfır bisiklet almak zaten hayal oldu.

İlk kez yol bisikleti kullanacağım öncesinde amortisörsüz çelik bir MTB kullanmıştım. Bütçem Claris corelli Kr 100 modeline yetiyor sarı sitede ikinci el 2100 TL'ye buldum.Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.Link paylaşamadığım için numara bırakıyorum 956795732
bende bunun muadili corelli boolva rc100 var. Giriş seviyesi için 10 numara 5 yıldız bir bisiklet bence. Fiyatta çok uygun. Al bir kaç aya kar yaparak geri satabilirsin. YTD :)

bende bunun muadili corelli boolva rc100 var. Giriş seviyesi için 10 numara 5 yıldız bir bisiklet bence. Fiyatta çok uygun. Al bir kaç aya kar yaparak geri satabilirsin. YTD :)
Zaman ayırıp görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.😊

(link) sizce bu toplama bisiklet yapılır mı,

Dostlar merhaba. bugün İzmir Karşıyaka çarşıda Seda bisikleti ziyaret ettim.

Stoklarında 2.el 50cm aluminyum kadro karbon maşa, sora set ,shimano jant setli Merida Scultura 200 var.
bisikleti inceleme fırsatım oldu. bana çok temiz durumda geldi. fiyatı da bence çok makul. yol bisikleti düşünen arkadaşlar degerlendirebilirler

bu arada bisikletle ve sahibiyle hiç bir bağlantım yoktur.

(link)
20220104_211431.jpg

(link) sizce bu toplama bisiklet yapılır mı,
Kadro size 10,5 a gelecek üzerine koyacağınız set 6-7 desek, jantlara 6-7 desek 22.000 leri bulur size daha ıvırı zıvırı koymadık. Elinizde set-jant varsa elbette alınır ama bunlar yoksa toplama bisiklet külliyen zarar olur size. Temiz ikinci el güzel bisikletler alınır bu fiyatlara.

Kadro size 10,5 a gelecek üzerine koyacağınız set 6-7 desek, jantlara 6-7 desek 22.000 leri bulur size daha ıvırı zıvırı koymadık. Elinizde set-jant varsa elbette alınır ama bunlar yoksa toplama bisiklet külliyen zarar olur size. Temiz ikinci el güzel bisikletler alınır bu fiyatlara.
Öyle tabi dostum bı tane orbea buldum umarım anlaşırsak alıcam. Altarnatif olarak da focus buldum. Orbea 2020 orca ultegrali . Focus izalco Max da 2018 dura ACE li.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Öyle tabi dostum bı tane orbea buldum umarım anlaşırsak alıcam. Altarnatif olarak da focus buldum. Orbea 2020 orca ultegrali . Focus izalco Max da 2018 dura ACE li.
ilanları varsa paylaşın bakalım.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Alternatif soru, sadece kadro için en iyi yurtdışı alışveriş sitesi hangisi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bazı satış sitelerinde Carraro Freccia Sora setli yol bisikleti görüyorum. Fiyatı uygun gibi. Düşünenler bakabilirler.

Herkese selamlar. Uzun zamandır Kron XC 500 MTB kullanıyorum.. Kilom 92 boyum 1.92. Yol bisikletine geçmek istiyorum. Kadro boyu ile ilgili yaptığım incelemede 58 kadro ve üstünün benim için uygun olacağını görüyorum. İnternet üzerinde arama yaptığım zaman 56 kadro boyu görüyorum genellikle. Siz tecrübeli arkadaşlara iki soru sormak istiyorum: Fiziğime uygun kadro boyunu nereden bulabilirim? ( Ankara'da bildiğiniz satıcı var mı?) Ayrıca çok da pahalıya kaçmadan hangi bisikleti tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Geri