Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Disk frenli karbon bir bisiklete geçmek istiyorum. O yüzden sahip olduğum 50 kadro Peugeot R13 satılıktır. Peugeot R13 başlığında fotoğrafları var. Henüz ilanını açmadım. Ankara içi talipliler özel mesaj atabilir. Elden teslim edilecektir.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
Btwin Alur 700 yol bisikleti kullanıyorum. Şöyle bir sorun gelişti. Vardı ama ben anca keşfedebildim. Ruble 11'li ve aktarıcı 10'a kadar destekliyor. Vitesleri tam kullanamadığımı , vites değiştirdiğimde ise boşa attığını görüyorum. 11'li bir aktarıcı alacağım. 105 yerine ultegra vs almam doğru olur mu ? 2.el alacağım tabi ki.

(link)

• Beğen
Tepkiler: zeynom7865
Btwin Alur 700 yol bisikleti kullanıyorum. Şöyle bir sorun gelişti. Vardı ama ben anca keşfedebildim. Ruble 11'li ve aktarıcı 10'a kadar destekliyor. Vitesleri tam kullanamadığımı , vites değiştirdiğimde ise boşa attığını görüyorum. 11'li bir aktarıcı alacağım. 105 yerine ultegra vs almam doğru olur mu ? 2.el alacağım tabi ki.

(link)
Kolunuz 105 5800 ise Ultegra 6800 de bir problem olmuyor. Hatta bir de videosu vardı;

İlk defa kullanacağım için açıkçası 2.el bisiklet almaktan çekiniyorum. Üstüne biraz daha koyup sıfır almak daha mantıklı geliyor. Peki 173cm boy için hangi kadro boyu önerirsiniz?

merhaba , boyumuz aynı 50 kadro 2 adet yo bisikletim(cr042-sora ve rc2000claris) satılık şu an , istersen ulaşabilirsin bana.

Evet kollar 105.Kısa bacak - uzun bacak ne farkı vardır bunların peki .
Kısaca daha büyük dişli kullanmak için uzun bacak kullanılır. Ön ve arka oranların toplanması sonucu...Sizin ruble oranınız nedir? Kolunuzun 11li olduğuna eminsiniz değil mi?

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya

(link)

Bisikletin orijinali 10'lu set, 12-28 10'lu ruble ile geliyormuş. İşin ilginç yanı ben yukarıdaki resimde alttan da üstten de sayınca 10 dişli sayıyorum. Fotoğraf yanıltıyor olabilir tabii ama 10'lu sisteme neden 11'li ruble takıldığını anlamadım. Orijinali 10'luyken kolu da 10'ludur herhalde, dişli de kol da 11'li ile değiştirildiyse attırıcıyı da neden değiştirmemişler bilemedim. İçimdeki ses "finalde ruble 10'lu çıkacak, viteslerin de geçmemesi sadece ayarsızlıktan" diyor. Olmayabilir tabii, içimdeki ses tek resimden yanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve everhard
ben de biginner ım bana da mantıklı geldi tercihiniz

Bisikletin orijinali 10'lu set, 12-28 10'lu ruble ile geliyormuş. İşin ilginç yanı ben yukarıdaki resimde alttan da üstten de sayınca 10 dişli sayıyorum. Fotoğraf yanıltıyor olabilir tabii ama 10'lu sisteme neden 11'li ruble takıldığını anlamadım. Orijinali 10'luyken kolu da 10'ludur herhalde, dişli de kol da 11'li ile değiştirildiyse attırıcıyı da neden değiştirmemişler bilemedim. İçimdeki ses "finalde ruble 10'lu çıkacak, viteslerin de geçmemesi sadece ayarsızlıktan" diyor. Olmayabilir tabii, içimdeki ses tek resimden yanılabilir.

(link)

Daha detaylı fotoğraf paylaştım ama 2.el aldığım için biraz oynanmış bisiklet ile.Kollar da 11 li ama aktarıcı tek düzene uymayan .

(link)

Daha detaylı fotoğraf paylaştım ama 2.el aldığım için biraz oynanmış bisiklet ile.Kollar da 11 li ama aktarıcı tek düzene uymayan .

Belki de eskisi bozuksa satmak için idareten 10'lu arka attırıcı takmıştır.
O zaman 11'li 105'ler ve Ultegra'lar sorunsuz çalışır.

İkinci elde biraz daha insaflı olsalar iyiydi.
Sıfır, taksitli, ücretsiz kargo, 750 TL: (link)
İkinci el, 680 TL: (link)

5800'ler nispeten ucuz ama, 380-400 lira. Ultegra 6800'ler de biraz daha pahalı, 105 7000'den ucuz.

• Beğen
İyi forumlar herkese,
Yol/yarış bisikleti almayı düşünüyorum bütçem 4.000-5.000tl arasında 54-56 kadro önerilere açığım. Set olarak claris yeterli olur diye düşünüyorum ama sora olsa hayır diyemem:).Teşekkürler

İyi forumlar herkese,
Yol/yarış bisikleti almayı düşünüyorum bütçem 4.000-5.000tl arasında 54-56 kadro önerilere açığım. Set olarak claris yeterli olur diye düşünüyorum ama sora olsa hayır diyemem:).Teşekkürler
Kısa süreli Türkiye piyasa tecrübeme dayanarak ikinci elde o fiyatlara çok rahat bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Gerçi son zamanlardan sonra ne oldu durum bilemem. İzmir-İstanbul otobüs fiyatı ne kadar acaba? Oradan bir karşılaştırma yapmaya çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
İyi forumlar herkese,
Bu ilanı örnek olarak attım, (link) Sarı sitede bunun gibi yüzlerce ilan var bütçenize uygun olanı ve beğendiğinizi alın,kendi bulunduğunuz şehirdeki ilanlara öncelik verin mutlaka görüp beğeneceğiniz bir ilan vardır.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
İyi forumlar herkese,
Mosso Cavalier'i tavsiye ederim eski kullanıcısı olarak. Yalnız aero olan modeli kastetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Feunard
Benim bisiklete bir fiyat biçelim mi dostlar vallahi sora setli mossolar 9500 TL’ye satıldığını görünce bir içim ürpermedi değil?:)

Aldığınız kişi bu şekilde mi kullanıyordu? 11 ve 10'lu sistemlerin kablo çekme uzunluğu bile farklı. Düzgün ayarlamak mümkün değil. Bir şey kaçırmadıysam çok garip bir tercih olmuş.

Konuyla alakasız ama, fotoğraftaki stickerda Decathlon'un typosu hemen göze çarpıyor. Nasıl bu halde piyasaya sürmüşler, hayret :)

• Beğen
Aldığınız kişi bu şekilde mi kullanıyordu? 11 ve 10'lu sistemlerin kablo çekme uzunluğu bile farklı. Düzgün ayarlamak mümkün değil. Bir şey kaçırmadıysam çok garip bir tercih olmuş.

Konuyla alakasız ama, fotoğraftaki stickerda Decathlon'un typosu hemen göze çarpıyor. Nasıl bu halde piyasaya sürmüşler, hayret :)
Evet aldığım kişi bu şekilde kullanmış . Sanırım değiştirilmiş 11'li aktarıcı takmamış. Bunu takmış.

• Beğen
Tepkiler: portakallimon
Geri