Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Ödemeyi yaptıysanız tüketici mahkemesine başvurun ve bir avukata. Ürün satışta ise ve siz ödemeyi yaptıysanız o ürünü size vermek zorundalar. Burası dağ başı değil ki dağ başı da olsa bu dediğim geçerli. Şark kurnazı bunlar. Ben olsam sonuna kadar uğraşırım.
Ödeme yapmadım hocam. Kendi kusurları artık ya çok takılmadım

Scudo
Metin Bisiklet küçük bir zamla tekrar satışa koymuş bisikleti
Ben sipariş vermek ist3digim de fiyatı aynıydı hocam. Daha uygun gözüküyordu fakat sipariş verince şu anki fiyat gözüküyordu.

Ben sipariş vermek ist3digim de fiyatı aynıydı hocam. Daha uygun gözüküyordu fakat sipariş verince şu anki fiyat gözüküyordu.

O zaman fiyat değişmeden satışa koymuşlar. Fren kolu sorunları, kutu ezikliğinden kaynaklı sorunlar giderilmiş herhalde.

O zaman fiyat değişmeden satışa koymuşlar. Fren kolu sorunları, kutu ezikliğinden kaynaklı sorunlar giderilmiş herhalde.
Ben şimdi görüştüm de ürün aktif olarak.satista gözükmesin rağmen satışı yapilamiyormus 😀 Ürünü satıştan kaldirmamislar kaldırılacak diyorlar bana. Ne kadar ilgili ne kadar güzel Bi firma işlerini çok iyi.yspiyorlar
8500-9000 TL ARALIGINNDA BI BUTCEM VAR ARKADASLAR. SIFIR MI YOKSA 2. EL ALMAK MI MANTIKLI OLUR BİLMİYORUM. UZUN BI SÜRE ARA VERDİKTEN SONRA TEKRAR BASLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. Bisiklet tavsiyesi, Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Metin Bisiklet benim bir kez bisiklet aldığım ve bir daha alışveriş yapmayacağıma karar verdiğim bir yer. Şaşırtmamaya devam ediyorlar.

almak isteyen varsa triban rc120 satabilirim sıfır. Large kadro. Ankaradan elden teslim edebilirim.

Merhabalar sıfır 8 - 12 k ( değecek ise 15 k ) aralıklarında yol bisikleti almak istiyorum kafamda hiç marka model yok 2. Bisikletim olucak aktif sporcuyum zaten adapteyim spora .Şehir için uzun yolda başımı ağrıtmasın ekstra özellik aramıyorum 1 2 örnek verirseniz gözü kapalı almak istiyorum teşekkürler.
Eğer kadro boyu uyacaksa şunlarî önerebilirim:
(link)
(link)
13990 tl lik fiyatı zannedersem eski ürün olması sebebiyle. Nakit alacaksanız saglam bir pazarlık yaparsınız diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Tekrardan selamlar. Carraro Race 022 bisikleti aldım fakat el pompası ile lastikleri şişirince fotoğraflardaki gibi bombe yaptı. Hem ön hem de arka lastikte aynı durum mevcut ve tekerleği elimle döndürünce fren papuçlarına çarpıyor. Satıcı ile iletişime geçmeli miyim? Lastikler mitas. Kurulumu yeni yaptım hiç sürmedim.
20220225_150547.jpg
20220225_150628.jpg

Tekrardan selamlar. Carraro Race 022 bisikleti aldım fakat el pompası ile lastikleri şişirince fotoğraflardaki gibi bombe yaptı. Hem ön hem de arka lastikte aynı durum mevcut ve tekerleği elimle döndürünce fren papuçlarına çarpıyor. Satıcı ile iletişime geçmeli miyim? Lastikler mitas. Kurulumu yeni yaptım hiç sürmedim.
Bu şekilde olmaz. Tekeri söndürün ve elinizle yanlardan ovalayarak ve baskılayarak düzeltin, teker jantta yerine otursun. Sonra tekrar şişirin.
El pompası yolda idareten kullanmak için. Yol bisikleti yüksek basınç ister. İyi bir ayak pompası alın. Yoksa çok lastik patlağıyla uğraşırsınız.
Youtube lastik değiştirme videolarından faydalanabilirsiniz.
Lastik şişirmeyi başaramadıysanız kurulum konusunda da hata yapmış olabilirsiniz. Olmadık bir sorunu kötü bir yerde yaşamaktansa bir bisikletçiye genel olarak göstermenizde fayda olur.

Bu şekilde olmaz. Tekeri söndürün ve elinizle yanlardan ovalayarak ve baskılayarak düzeltin, teker jantta yerine otursun. Sonra tekrar şişirin.
El pompası yolda idareten kullanmak için. Yol bisikleti yüksek basınç ister. İyi bir ayak pompası alın. Yoksa çok lastik patlağıyla uğraşırsınız.
Youtube lastik değiştirme videolarından faydalanabilirsiniz.
Lastik şişirmeyi başaramadıysanız kurulum konusunda da hata yapmış olabilirsiniz. Olmadık bir sorunu kötü bir yerde yaşamaktansa bir bisikletçiye genel olarak göstermenizde fayda olur.
Bisiklet geldiğinde lastiklerin havası yoktu. El pompası ile şişirip bisikletçiye gidecektim orada normal basınçlı kompresör ile normal hava bastıracaktım. Dediğinizi uygulayacağım teşekkürler.

Ben şimdi görüştüm de ürün aktif olarak.satista gözükmesin rağmen satışı yapilamiyormus 😀 Ürünü satıştan kaldirmamislar kaldırılacak diyorlar bana. Ne kadar ilgili ne kadar güzel Bi firma işlerini çok iyi.yspiyorlar
8500-9000 TL ARALIGINNDA BI BUTCEM VAR ARKADASLAR. SIFIR MI YOKSA 2. EL ALMAK MI MANTIKLI OLUR BİLMİYORUM. UZUN BI SÜRE ARA VERDİKTEN SONRA TEKRAR BASLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. Bisiklet tavsiyesi, Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
bisikleti ekspertize götürdükten sonra satış olması şartıyla temiz bir ikinci el alın hocam, piyasa çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: Kazanci33
bisikleti ekspertize götürdükten sonra satış olması şartıyla temiz bir ikinci el alın hocam, piyasa çok kötü.
Evet piyasa çok kötü maalesef. Pek.anladigim da söylenemez. Tavsiye üzerine 2. El olabilir. Bisiklet forum ailesinin linklerde beraber 2. El de olabilir tavsiyelerini bekliyorum 🙏

İyi forumlar. Sora set Carraro Freccia 28'i önerir misiniz? Retro görünümüne hayran kaldım. Yol bisikleti kullanmışlığım var ama ilk defa kendime alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar. Sora set Carraro Freccia 28'i önerir misiniz? Retro görünümüne hayran kaldım. Yol bisikleti kullanmışlığım var ama ilk defa kendime alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Freccia bence çok kötü bir retro denemesi. Gidonu 15 derece daha yükseltseniz retroluğu filan kalmayacak. Modern componentler var üzerinde. Modern geometri ama "retro" boyanmış. Ortaya çıkan ürün retro gibi görünmeye çalışan modern bisiklet olmuş. Çok kötü fikir.

R3000 grupset kötü değil, uygun fiyata bulursanuz bu yüzden alınabilir.

Freccia bence çok kötü bir retro denemesi. Gidonu 15 derece daha yükseltseniz retroluğu filan kalmayacak. Modern componentler var üzerinde. Modern geometri ama "retro" boyanmış. Ortaya çıkan ürün retro gibi görünmeye çalışan modern bisiklet olmuş. Çok kötü fikir.

R3000 grupset kötü değil, uygun fiyata bulursanuz bu yüzden alınabilir.
Bianchi SLR Retro için ne düşünüyorsunuz? Claris grupset olması biraz canımı sıkıyor ama bilemedim.

Bana biraz pahalı geldi, ama beğendiyseniz alın tabi, başlangıç için fena bir bisiklete benzemiyor. Sora set var üzerinde. Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum. İyi bir fiyata bulursanız alınabilir.

Diğer taraftan “retro” bu bisikletin adında kalmış biraz. Kalın boruları, büyük kaynak izleri ve modern gidon boğazıyla pek eskiyi hatırlatan bir görüntüsü yok bisikletin. Deri rengi gidon bandı ve sele takmak yeterli olmamış. Bianchinin de benzer bir bisikleti vardı yeşil renkte. O da böyleydi.

Eğer retro tarz seviyorsanız internette ronacustomcycle ve workshop.baobab gibi eski bisikletleri renove edip yeni parçalarla toplayan kişiler var, onların çalışmalarına da bakabilirsiniz.

Bana biraz pahalı geldi, ama beğendiyseniz alın tabi, başlangıç için fena bir bisiklete benzemiyor. Sora set var üzerinde. Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum. İyi bir fiyata bulursanız alınabilir.

Diğer taraftan “retro” bu bisikletin adında kalmış biraz. Kalın boruları, büyük kaynak izleri ve modern gidon boğazıyla pek eskiyi hatırlatan bir görüntüsü yok bisikletin. Deri rengi gidon bandı ve sele takmak yeterli olmamış. Bianchinin de benzer bir bisikleti vardı yeşil renkte. O da böyleydi.

Eğer retro tarz seviyorsanız internette ronacustomcycle ve workshop.baobab gibi eski bisikletleri renove edip yeni parçalarla toplayan kişiler var, onların çalışmalarına da bakabilirsiniz.
Asıl gönlümden geçen dediğiniz gibi modern parçalarla toplanmış eski bisiklet almak var. Sektörde yeni olduğum için çekiniyorum ve kafam rahat olsun diyip direkt sıfır bisiklet almaya gidiyor kafam.

@mhmtlmtn

Creme gibi markalar vardı sıfır satan, onlar epey güzeldi, ama aslı bisiklet artık getirmiyor. Sıfır olarak herhalde sadece yurtdışından bulunabilir.
Bu arada grupsete takılmayın. Yeni başlayan birisi için iyi markaların claris gibi başlangıç grupsetleri fazlasıyla yeterli epey bir süre.

Ben de retro tarzı seviyorum, birkaç fixie ve yol bisikletim var kendi topladığım veya ikinci el aldığım. Bu tarzın sıkıntısı satmaya kalktığınızda klasik olmadıkları için ikinci elde pek para etmiyorlar. Kendi zevkiniz için ve uzun süre kullanacağınızı düşünerek almanızı tavsiye ederim.

40.000 TL daha doğrusu 2700€ bandında tırmanış ve yarış modellerine uygun bisiklet önerisi istiyorum. teşekkürler

Geri