Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bikefit denen bir olay var, doğru bisiklet
doğru ayarlar ve doğru sele seçimi yapıldıgında herhangi bir ağrı sızı olmuyor. Burada onlarca 100km üzeri süren bilinçli üye mevcut, sorun bakalım kaç tanesi sürüşten sonra ağrı duyuyor.
bende şuanda tur trekking bisikleti var.hiç biket fit yaptırmadım.sele ayarlarını yapıı tura başladım.sadece ilk başlarda kolum ağrıyordu.onuda gidon açısını yukarı kaldırarak çözdüm.şuana kadar 1.5 senden fazladır.7bin km ye yakın sürdüm.ilk başlarda popom seleden dlayı ağrıyordu.onu dekatlaından silikon jel sele ile çözdüm.el ağrısınıda gidonun açısışını yukarı kaldırarak halletim.. benim boyum kısa sayılır.o yüzden beden sıkıntısıda pek çekmiyorum ya en ufak yada onun bir üstü bedeni tüm modellerde iş görür gibi.tabbiki yol bisikletlerinde durum biraz farklı oluyor.ama onuda bir şeykilde artık halledicez.yani performans için konfordan ödün vermeyi göze alırsam yola geçmeyi düşünüyroum.durumaa görede aldığım bisiklete bike fit yaptırıım belki.
doğru diyorsun dostum
alüminyum kadro karbon maşa tiagra setli bisiklet arayan dostlar
(link)
mehmet bisiklette hala duruyorsa fiyat makul

(link)

yalnız mağaza da mevcuttur yazıyor . fiyat 11000 tl . arayıp sorun arkadaşlar . fiyat çok iyi
278431 dosyayı görüntüle

İstanbul Metropol de M beden son 1 ürün kalmış

@Hakan Ergül KAÇIRMA DOSTUM .
bu ürünü aylardır takip ediyordum.ve o mağazada bu ürün var görünüyor ama muhtemelen stok sorunundan dolayı görünüyordur.yüksek ihtimal bu ürün yok.
çünkü sırt çantası almak istediğimde başıma gelmişti.3 tane görünen bir mağazaya gittiğimde ürünün 1 tane bile olmadığını gördüm.ama bir gün meraktan gidip bakıcam..
bu ürünün fiyatı uygun ama ön dişililerin 34/50 olmasından dolayı vazgeçtim...ben 34/52 dişli bisikelt bakıyorum.ama yinede sağol dostum..
dostum hem performans hem de konfor sağlayan fiyat ve perfirmans ürünü bir bisiklet arıyorsan kesinlikle öncelikle Bisan grand tour modellerini önerebilirim . ağırlığı da 105 setli de 9.5 kg , sora setli de 10 kg.
yerli firmalarda daha iyisi hız ve konfor alanında yok
(link)

bu bisikleti bir haftadır ihtiyacı olan varsa kaçırmasın diye tavsiye ediyordum .
fiyatı 8000 lerdeydi

şu an 10.700 olmuş

dostlar hangi marka ne tür bisiklet alacaksanız, bütçeniz hazırsa gecikmeyin hemen alın .278427 dosyayı görüntüle
@Hakan Ergül dostum bende Bisanın şu an üretime olmayan 2020 model tiagra r4700 setli aero modeli rx9400 kullanıyorum.
ama ben bu bisikleti kadro işçiliğine hayran olduğum için maşası karbon ve ağırlığı 9.5 kg olduğundan aldım.
bir de en önemli alma sebebim 2 ay önce ekim ayında bayide son kalan olduğu için fiyatı 6300 tl olmasıydı .

ama şu an aero kadrolar çok pahalı . uygun fiyatlı olanlar ise çok ağır.
carraro cr modelleri çok ilgi çekici ama ben fiyatları muadillerinden daha uygun olduğunda indirim almışlarsa öneriyorum
ben kendi bisikletimde bile zorlandım ve daha kısa ve yüksek gidon boğazı taktım .
mosso nun aero modeli ise çok daha agresif. şahsen ben kendim adına söylüyorum süremeyecegim için yanına bile yaklaşmam .
çünkü benim rotamın yarısı yokuş .
birde hem düz yol hem de tırmanışlı karma rotalar için ayrı ayrı bisikletler alacak kadar büçtem ve saklama alanım da yok .
👌👌👌👌👌 (link) 👌👌👌 gençler n11 de anka bike da bisan grand tour sora 8490 tl

trendyol da yine anka bike da 10700 (link)

eğer n11 de satışa izin veriyorsa ihtiyacı olan kadro boyu uyan varsa mutlaka kaçırmasın
hocam ilgin için teşekkürler..
bu model fiyat performans olark güzel bir ürün
ama benim tercih ettiğim dişili oran 52/36 yani tamamen performans odaklı bisikletlere bakıyorum.
evet bisikletlere yüklü zamalarda geldi.ve doların dur durak bilmeyen yükselili yüznden dahada artacak gibi..
muhtemelen mosso 739sca modeline bakacağım gibi
ama yinede bu bisikletin youtube videolarını inceleyeceğim
teşekkkürler...
bu arada bir şeyi söylemek istiyorum.
tamam ekonomi kötü dolar molar artıyor herşeye zam geliyor.ama maalesef bu başıboşluktan fırsat bulan fırsatçılarda bisikletlere olmadık zamları yapıyorlar.
mesela.aylar önce dolar artmadan önce stokuna bazı bizikletleri alan satıcılar,stoğuna ucuza soktukları ürünelere zamları yapıştırıyor.
tamam o zamanki aldıkları paranın değeri düştü kabul ama sonuçta sen ticaretle uğraşıyorsun ticarette her zaman risk vardır..ne olursa olsun 6-7 bine aldıkları ürünleri dolara endekleyip iki katı fiyata satıyorlarl.tabiki bu ürünler ithal dolara göre endeksli ama benim anlatmak istediğim farklı bu mağazlar sonuçta bayiden dolarla bu ürünü almadılar türk parasıyla aldılar.tamam bayiden gidip zamlı alıp satanlara diyeceğim bir şey yok ama elinde aylarca bu ürünü tutanlar bile fahiş zamlı satıyor.
birde geçen gün bir bursadan satış yapan bir internet mağazasında peugeor r13 modelini peşin 12bine gördüm.fiyatı çok güzel dedim.adamlarla web üzerinden iletişime geçip bilgileri aldım tamam elimizde var dedi.bende parar durumlraını ayarlayıp bursaya gelip alacağım büyük ihtimalle dedim.
ertesi gün bir baktım ki ürüne 1700 lira zam yapımışlar...buna ne dersiniz peki

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
Scudo
bende şuanda tur trekking bisikleti var.hiç biket fit yaptırmadım.sele ayarlarını yapıı tura başladım.sadece ilk başlarda kolum ağrıyordu.onuda gidon açısını yukarı kaldırarak çözdüm.şuana kadar 1.5 senden fazladır.7bin km ye yakın sürdüm.ilk başlarda popom seleden dlayı ağrıyordu.onu dekatlaından silikon jel sele ile çözdüm.el ağrısınıda gidonun açısışını yukarı kaldırarak halletim.. benim boyum kısa sayılır.o yüzden beden sıkıntısıda pek çekmiyorum ya en ufak yada onun bir üstü bedeni tüm modellerde iş görür gibi.tabbiki yol bisikletlerinde durum biraz farklı oluyor.ama onuda bir şeykilde artık halledicez.yani performans için konfordan ödün vermeyi göze alırsam yola geçmeyi düşünüyroum.durumaa görede aldığım bisiklete bike fit yaptırıım belki.

bu ürünü aylardır takip ediyordum.ve o mağazada bu ürün var görünüyor ama muhtemelen stok sorunundan dolayı görünüyordur.yüksek ihtimal bu ürün yok.
çünkü sırt çantası almak istediğimde başıma gelmişti.3 tane görünen bir mağazaya gittiğimde ürünün 1 tane bile olmadığını gördüm.ama bir gün meraktan gidip bakıcam..
bu ürünün fiyatı uygun ama ön dişililerin 34/50 olmasından dolayı vazgeçtim...ben 34/52 dişli bisikelt bakıyorum.ama yinede sağol dostum..

hocam ilgin için teşekkürler..
bu model fiyat performans olark güzel bir ürün
ama benim tercih ettiğim dişili oran 52/36 yani tamamen performans odaklı bisikletlere bakıyorum.
evet bisikletlere yüklü zamalarda geldi.ve doların dur durak bilmeyen yükselili yüznden dahada artacak gibi..
muhtemelen mosso 739sca modeline bakacağım gibi
ama yinede bu bisikletin youtube videolarını inceleyeceğim
teşekkkürler...
bu arada bir şeyi söylemek istiyorum.
tamam ekonomi kötü dolar molar artıyor herşeye zam geliyor.ama maalesef bu başıboşluktan fırsat bulan fırsatçılarda bisikletlere olmadık zamları yapıyorlar.
mesela.aylar önce dolar artmadan önce stokuna bazı bizikletleri alan satıcılar,stoğuna ucuza soktukları ürünelere zamları yapıştırıyor.
tamam o zamanki aldıkları paranın değeri düştü kabul ama sonuçta sen ticaretle uğraşıyorsun ticarette her zaman risk vardır..ne olursa olsun 6-7 bine aldıkları ürünleri dolara endekleyip iki katı fiyata satıyorlarl.tabiki bu ürünler ithal dolara göre endeksli ama benim anlatmak istediğim farklı bu mağazlar sonuçta bayiden dolarla bu ürünü almadılar türk parasıyla aldılar.tamam bayiden gidip zamlı alıp satanlara diyeceğim bir şey yok ama elinde aylarca bu ürünü tutanlar bile fahiş zamlı satıyor.
birde geçen gün bir bursadan satış yapan bir internet mağazasında peugeor r13 modelini peşin 12bine gördüm.fiyatı çok güzel dedim.adamlarla web üzerinden iletişime geçip bilgileri aldım tamam elimizde var dedi.bende parar durumlraını ayarlayıp bursaya gelip alacağım büyük ihtimalle dedim.
ertesi gün bir baktım ki ürüne 1700 lira zam yapımışlar...buna ne dersiniz peki
dostum rica ederim. Tiagra ve 105 setlerin komple aynakollarini değiştirmene veya 52.36 aynakollu bisiklet bakmana gerek yok. sadece dişli değişimi yaparak 50.34 aynakolu 52.36 aynakola çevirebilirsin . önemli olan senin tercihlerine uygun kadro ve markaya odaklanman
ruble ve aynakol dişlileri degişebilen şeyler
mesela benim bisikletimde r4700 tiagra 50.34 aynakol var . onu bu dişlilerle 52.36 ya çevirebilirim

(link)

(link)

dostum rica ederim. Tiagra ve 105 setlerin komple aynakollarini değiştirmene veya 52.36 aynakollu bisiklet bakmana gerek yok. sadece dişli değişimi yaparak 50.34 aynakolu 52.36 aynakola çevirebilirsin . önemli olan senin tercihlerine uygun kadro ve markaya odaklanman
ruble ve aynakol dişlileri degişebilen şeyler
mesela benim bisikletimde r4700 tiagra 50.34 aynakol var . onu bu dişlilerle 52.36 ya çevirebilirim

(link)

(link)
taibik öyle zaten kafamdaki model mosso 739sca ama tabiki alternatiflerinide inceliyorum.

• Beğen
Hocam ne alacaksanız bir an önce almanızda fayda var. Almadığınız her gün zamlanıyor.

evet kesinlikle haklısınız.alacaksamda almayacaksamda bir an önce kesin karar vermem gerekiyor.alacağım bu marka modeli büyük ihtmalle belirledim.ama alıp almamakta kararsızım.sebebide malum bu ekonomik kriz döneminde bir birsiklete bu parayı bağlayayım mı bağlamayayımmı diye.sonuçta bisiklete binmek çok keyifli yol bisikledte bu keyfin ayrı bir boyutu ama yinede karar vermek zor..zaten bisiklet fiyatları tekar artarsa benim yatırımda artana kadar beklerim .ama önemli olan alıp almamaya karar vermem.

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Dostlar 50 kadro aluminyum aero 105 set yol bisikleti düşünenler için ithal markalardan harika bir seçenek . fiyat artmadan değerlendirin

(link)

52 kadro aluminyum tiagra set ithal endurance bisiklet arayanlar için harika bir seçenek
(link)

Triban rc 500 stoklara girmiş . sora setli olmasına rağmen fiyatı güncel piyasada bedava nerdeyse . yerli firmalarda bu fiyat yok sora setli gravellerde. ihtiyacı olan kaçırmasın

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahrana ve makaram
Arkadaşlar fiyatlar günden güne artıyor, bende hali hazırda kullandığım corelli boolva rc100 yerine bir kaç tık üst bir bisiklet almak istiyorum.
Corelli de 52 kadro kullanıyorum şuan, 2.el salcano xrs030buldum birtane ilanı aşağıda, bu salcano 54 kadro. Boyum 1.74 sizce salcano 54 kadro bana uygunmudur?

Bir de bisikletin fiyatını değerlendirebilirseniz sevinirim pahalı mı ucuzmu ? Arkadaşla konuştum 4400 son diyor.

Salcano ilanı şu ;

(link)

• Beğen
Tepkiler: sahrana
Arkadaşlar fiyatlar günden güne artıyor, bende hali hazırda kullandığım corelli boolva rc100 yerine bir kaç tık üst bir bisiklet almak istiyorum.
Corelli de 52 kadro kullanıyorum şuan, 2.el salcano xrs030buldum birtane ilanı aşağıda, bu salcano 54 kadro. Boyum 1.74 sizce salcano 54 kadro bana uygunmudur?

Bir de bisikletin fiyatını değerlendirebilirseniz sevinirim pahalı mı ucuzmu ? Arkadaşla konuştum 4400 son diyor.

Salcano ilanı şu ;

(link)
Bisikleti bilmemde 52kadro alman hayrına olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Myali
B aşlığa cevap veriyorum : artık yok maalesef 😎

Salcano ilanı şu ;

(link)
dostum şu bisikletler hala satılıksa bir değerlendir

(link)

(link)

(link)
.............
(link)
...........
(link)
....
(link)
.........
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: s0n3r
bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var
carraro 062 105 set mi yoksa mosso 739sca mı.ikiside kompenent ve kadro olarak neredeyse birbirinin benzeri
carraro fiyat olarak mossodan oldukça uygun.sizce tercih edilebilirmi yoksa mosso için aradaki fark vermeye değermi.
Dostlar 50 kadro aluminyum aero 105 set yol bisikleti düşünenler için ithal markalardan harika bir seçenek . fiyat artmadan değerlendirin

(link)

52 kadro aluminyum tiagra set ithal endurance bisiklet arayanlar için harika bir seçenek
(link)

Triban rc 500 stoklara girmiş . sora setli olmasına rağmen fiyatı güncel piyasada bedava nerdeyse . yerli firmalarda bu fiyat yok sora setli gravellerde. ihtiyacı olan kaçırmasın

(link)

merida reacto yu bende gördüm.ürüne göre fiyatı çok uygun gibi.ama 2017 ürünü gibi duruyor.bu ürün 4 sene mağazada yatmış gibi görünüyür.yada kullanılmış.yinede alınırmı

• Beğen
bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var
carraro 062 105 set mi yoksa mosso 739sca mı.ikiside kompenent ve kadro olarak neredeyse birbirinin benzeri
carraro fiyat olarak mossodan oldukça uygun.sizce tercih edilebilirmi yoksa mosso için aradaki fark vermeye değermi.

merida reacto yu bende gördüm.ürüne göre fiyatı çok uygun gibi.ama 2017 ürünü gibi duruyor.bu ürün 4 sene mağazada yatmış gibi görünüyür.yada kullanılmış.yinede alınırmı
dostum merida reacto sıfır olmalı. arayıp resimlerini göndermelerini isteyebilirsin.
üzerinde r7000 yerine bir önceki seri r5800 105 set olsa bile ben Merida Reacto yu seçerdim kadro kalitesi ve marka değerliliği açısından .

sonrasında kadro işçiligi ve hafifliği bakımından mosso derim. bir de mosso nun kadrosu 6061 serisi triple butted alüminyum . daha hafif bir kadro.kaynak isçiliği çok daha temiz.
(link)

carraro nun cr serisi aero kadroların hep daha ağır olduğu söyleniyor . ama ben bizzat tartip bakmadım . bu bisikletin alın borusunun görüntüsünü ve kaynak izlerinin temizlenmemiş olmasını hiç sevmiyorum . birde tourney den 105 sete kadar hep aynı kadro kullanılmış . Çok güzel bir bisiklet ama bu yüzden benim için özel bir bisiklet değil. cr042 alsan da cr062 alsan da aynı görüntü .

dostum tez zamanda hayalinde ki bisiklete kavuşmanı diliyorum .
ama kararsız kaldığın her hafta dolar 2 lira artarken baktığın bisikletler bin lira 2000 lira zamlanıyor
3 bisiklet te birbirinden güzel .
en iyi bisiklet sahip olduğun ve severek bindiğin bisiklet tir .
bu üçüde 105 setleri ile seni uzun yıllar mutlu ederler
Bu arada merida nin satıcısı metin bisiklet . bence güvenilir satıcı . instram sayfasına bakarak bayiligini yaptığı markalara bakabilirsin. sıfır deyip 2. el göndereceğini sanmam
@Hakan Ergül (link)
.................

Dostlar r4700 tiagra setli hidrolik frenli 51 kadro yol bisikleti arayanlara fırsat ürünü .

(link)
8900 tl . güncel piyasada bedava

Son düzenleme:
dostum merida reacto sıfır olmalı. arayıp resimlerini göndermelerini isteyebilirsin.
üzerinde r7000 yerine bir önceki seri r5800 105 set olsa bile ben Merida Reacto yu seçerdim kadro kalitesi ve marka değerliliği açısından .

sonrasında kadro işçiligi ve hafifliği bakımından mosso derim. bir de mosso nun kadrosu 6061 serisi triple butted alüminyum . daha hafif bir kadro.kaynak isçiliği çok daha temiz.
(link)

carraro nun cr serisi aero kadroların hep daha ağır olduğu söyleniyor . ama ben bizzat tartip bakmadım . bu bisikletin alın borusunun görüntüsünü ve kaynak izlerinin temizlenmemiş olmasını hiç sevmiyorum . birde tourney den 105 sete kadar hep aynı kadro kullanılmış . Çok güzel bir bisiklet ama bu yüzden benim için özel bir bisiklet değil. cr042 alsan da cr062 alsan da aynı görüntü .

dostum tez zamanda hayalinde ki bisiklete kavuşmanı diliyorum .
ama kararsız kaldığın her hafta dolar 2 lira artarken baktığın bisikletler bin lira 2000 lira zamlanıyor
3 bisiklet te birbirinden güzel .
en iyi bisiklet sahip olduğun ve severek bindiğin bisiklet tir .
bu üçüde 105 setleri ile seni uzun yıllar mutlu ederler
Bu arada merida nin satıcısı metin bisiklet . bence güvenilir satıcı . instram sayfasına bakarak bayiligini yaptığı markalara bakabilirsin. sıfır deyip 2. el göndereceğini sanmam
@Hakan Ergül (link)
.................

Dostlar r4700 tiagra setli hidrolik frenli 51 kadro yol bisikleti arayanlara fırsat ürünü .

(link)
8900 tl . güncel piyasada bedava
trendyoldan metin bisiklete mesaj gönderdim gönderdikleri mesaj aşağıda
Merhaba, bisiklet 2018 modeldir. 2020 ve 2021 de üretim olmadı zaten. Orijinal kutusu yok (kutu deforme olduğu için atıldı) ancak depomuzda depomente halinde durmaktadır. 2 adet var elimizde biri demonte diğeri magazamizda askıda.

gidip görmek lazım.ürün iyi bir ürün ama 3 senedir neden satılamadığı da soru işaret....3 senelik bir ürün dura dura oksitletmez mi.

• Beğen
trendyoldan metin bisiklete mesaj gönderdim gönderdikleri mesaj aşağıda
Merhaba, bisiklet 2018 modeldir. 2020 ve 2021 de üretim olmadı zaten. Orijinal kutusu yok (kutu deforme olduğu için atıldı) ancak depomuzda depomente halinde durmaktadır. 2 adet var elimizde biri demonte diğeri magazamizda askıda.

gidip görmek lazım.ürün iyi bir ürün ama 3 senedir neden satılamadığı da soru işaret....3 senelik bir ürün dura dura oksitletmez mi.
açıkta, nemli havada veya güneşte beklemeyen ürün niye oksitlensin dostum. merida markasından bahsediyoruz. specialized trek klasmanında bir marka.

kesinlikle içine sinen bisikleti almalısın.
aero bisikletler sürüş pozisyonunun rahatsızlığı nedeniyle her zaman ağır ve az satılan ürünlerdir .
resimde ki bisikletim 2020 model ve ben ekim 2021 de bayiden aldım. mağaza ortamında 1 buçuk yıldır beklemiş ve en ufak bir çizik deforme oksitlenme bile yoktu . bir de benim bisikletin markası Bisan olmasına rağmen
20211014_111609.jpg
Screenshot_2021-12-18-21-08-01.png

merida reacto 400 ün 2021 modeli olsa fiyatı 30000 tl nin üstünde olur . aslı bisiklet stoku olmayan bisikletin fiyatını bile güncellemiş.
ama için carraro veya mosso ya ısındıysa kesinlikle bunlardan birisini almalısın
2020 ve 2021 den itibaren Reacto modeli sadece karbon kadro olarak üretildi
Merida reacto 400 ün birebir muadili specialized allez sprint in 2021 fiyatları linkte @Hakan Ergül dostum.
(link)

(link)
............
bana göre yol bisikleti alırken veya tavsiye ederken markaların değer sıralaması şöyle

specialized trek cannondale merida fuji cinelli pinarello (italyan) bianchi willier lapierre

sonra giant , vn rysel

sonra mosso peugeot triban ve bisan carraro ve diger yerli firmalar

Son düzenleme:
açıkta, nemli havada veya güneşte beklemeyen ürün niye oksitlensin dostum. merida markasından bahsediyoruz. specialized trek klasmanında bir marka.

kesinlikle içine sinen bisikleti almalısın.
aero bisikletler sürüş pozisyonunun rahatsızlığı nedeniyle her zaman ağır ve az satılan ürünlerdir .
resimde ki bisikletim 2020 model ve ben ekim 2021 de bayiden aldım. mağaza ortamında 1 buçuk yıldır beklemiş ve en ufak bir çizik deforme oksitlenme bile yoktu . bir de benim bisikletin markası Bisan olmasına rağmen
278674 dosyayı görüntüle
278676 dosyayı görüntüle

merida reacto 400 ün 2021 modeli olsa fiyatı 30000 tl nin üstünde olur . aslı bisiklet stoku olmayan bisikletin fiyatını bile güncellemiş.
ama için carraro veya mosso ya ısındıysa kesinlikle bunlardan birisini almalısın
2020 ve 2021 den itibaren Reacto modeli sadece karbon kadro olarak üretildi
Merida reacto 400 ün birebir muadili specialized allez sprint in 2021 fiyatları linkte @Hakan Ergül dostum.
(link)

(link)
............
bana göre yol bisikleti alırken veya tavsiye ederken markaların değer sıralaması şöyle

specialized trek cannondale merida fuji cinelli pinarello (italyan) bianchi willier lapierre

sonra giant , vn rysel

sonra mosso peugeot triban ve bisan carraro ve diger yerli firmalar

aslında bendeki sorun şuanda hangi bisikleti tercih edeceğimden çok,tur trekking bisikletinden yola geçeyim mi geçmeyeyimmi sıkıntısı.
yani performansla rahatlık ve konfor arasında kaldım..
yola geçtiğimde tur bisikletimdeki rahatlığı bulamayacağımı biliyorum.ama tabiki yola geçtiğimde de uzun mesafeleri tur bisikletime göre daha kısa mesafede katedeceğim belki ama bu seferde konfordan ve rahatlıktan feraget etmenin yanıdna yol bisikletini asfalt dışnda kullanımda çok sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum...açıkçası bu yüzden biraz kararsız kaldım.alıpta sonradan rahatlığı daha fazla arar duruma gelirsem diye çekiniyorum.aslında bir yol bisikletini 1 hafta kullanabilseydim kararımı verirdim.sanki kumar gibi geliyor bana.denemden bu işe girmeyede çekiniyorum.o yüzden kararsızlıktan bir türlü alamıyorum.yoksa temmuz ağustos aylarında bile yola geçerdim.gönül isterki iki bisikleti tutatım ama yer sorunum var.iki bisikleti idare etmem zor

• Beğen
Tepkiler: s0n3r
Geri