Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bütçede 15 bine kadar çıkarım ama bisanda 58 kadro ve üzeri üretim yok diye biliyorum .
dostum benden sana bonus (link)

bunu kaçırma 56 kadro hidrolik disk fren tiagra set.9500 tl bu piyasada bedava
bonus 2 .
(link)
full 105 set kumpas fren , karbon maşa, fsa vision 30 jantlar. 58 kadro stokta var gözüküyor . mehmet bisiklet güvenilir satıcı . 10000 tl . bedava
bonus 3
(link)
grx 400 set hidrolik fren . L kadro diyor . kadro boyunu sor . sana uyabilir . 12500 tl ye grx 400 gravel . bedava

(link)
aynı bisiklet 58 kadro . 15150 tl yine de makul. bir üstteki küçük gelirse bu sana olur bence
bonus 4 (link)
105 set hidrolik disk fren, karbon maşa ,fsa vision 30 jantlar
56 kadro sana olursa 14000 tl bedava
bonus 5
(link)
bir önceki seri r5800 105 set .22 vites . 20 vites diye yazdıklarına bakma yazım hatası yapmışlar. 56 Cm kadro sana olabilir

bonus 6
(link)
hidrolik fren 105 set. shimano jantlar. stoklarında 58 kadro var gözüküyor .

(link)
tiagra setlisinde de 58 kadro bulunuyor

bonus 7
(link)
58 kadrosu var

(link)
tiagra setlisinde de 58 kadro var

bonus 8
(link)
grx 400 hidrolik set 58 kadro

bonus 9

full karbon kadro ve maşa. 56 kadro 105 set
(link)
bunu kaçırma dostum @ismail_32 . bu modelin en büyük kadro seçeneği . anka bike guvenli satıcı

(link)
56 kadro 105 set 9990 tl. bedava

bonus 11
(link)
full karbon kadro ve maşa .105 set yine çok iyi fiyat

😉😉😉😉😉😉😉😉😉

Dostum her biri birbirinden kaliteli ve güzel bisikletler . aero , gravel , endurance çeşit çeşit
en kısa zamanda bisikletine kavuşman dileğiyle
(link)
gençler corelli goat 2 grx 400 set . 52 kadro . 10999 tl . ihtiyacı olan varsa kaçırmasın . fiyat bedava

Son düzenleme:
Scudo
dostum çok güzel bisiklet. ama Aero olduğu için alın borusu çok kısa . yani sürüş pozisyonu olarak çok zorlayacak bir bisiklet. düz yolda hız ve performans için kullanacaksanız olur derim. eğer genel amaclı yokuş inişli çıkışlı ve düz yol karma kullanımsa yol bisikletinden beklentiniz sizi çok zorlayabilir bıktırabilir hatta kendinden sogutabilir
onun için mutlaka mağazada deneyerek alın . internetten görmeden alırsanız bence hata olur
eğer o bütçelere çıkabiliyorsaniz daha iyi bir marka olan Giant in şu 3 modelini önerebilirim
(link)
(link)
(link)
ama mosso 739sca modelinin aero kadrosu ve fiyatı size uygunsa daha mantıklı bir seçenek olarak full karbon kadro ve maşalı 105 setli Bisan Rc9800 modelini öneririm. resmi teknik özelliklerinde ağırlığı sadece 8.10 kg .
mosso nun ise 9.30.
mosso ya ödeyeceğiniz parayı Bisan rc9800 alarak değerlendirin derim .
son 1 ürün bu arada

(link)
Dostlar bu arada ihtiyacı olan arkadaşlar için şu an alışveriş sitelerinde105 setli en uygun yol bisikletinin linkini atıyorum .
Carraro cr 062 . kadro boyu ve tarzı kendisine uygun olan arkadaşlar kaçırmasın . kalan son ürün

(link)
@Hakan Ergül kardeşim Bisan Rc 9800 gibi full karbon kadro ve maşaya sahip 105 setli peugeot R12 modelini de inceleyebilirsiniz
(link)

yukarida en uygun fiyatlı carraro cr 062 linkini attım

ama yine 105 setli peugeot R13 modellerinin de fiyatları da şu an çok uygun .
(link)
(link)
(link)

açıklamalar için teşekkürler..
ben şuanda tur trekking bisikeltinden yola geçeceğim.tabiki her model bana ekstra performans verecek ama bunun karşılığında rahatlıktan da ödün vereceğim.almak istediğim aero kadro normal kadroya göre tabiki biraz ağır ama bildiğim kadarıyla rüzgar performansı çok daha iyi oluyor.ama aero kadroda frenler hidrolik değil.ama mossonun thasis modeli aero değil.ama onda da hidrolik fren var,ama maşa karbon değil.aliminyum.ağırlığı bile aero kadrodan 1.4kg daha ağır.açıkçası iki arada bir derede kaldım.yani yol bisikletinde performans ile rahatlık arasında kaldım.aslında ikisinden de taviz vermek istemiyorum.ama birinden birine karar vermem gerekiyor.gerçi aero kadro ve hidrolik frenin olduğu marka ve model olarak carraro 063 var ama onunda fiyatı çok uçmuş...ağırlığıda sanırım 12km civadında oldukça ağır.yani bunu alsam benim şuandaki bisikletimden çok performans farkı olacağını da sanmıyorum.
verdiğin linklerdeki bisan modellerini inceleyeceğim.aslında bana performans ve rahalığı en fazla sunan modeller lazım.kafamda şöyle bir düşüncede var aslında şuanda kullandığım bisikleti satmadan.tamamen performans odaklı bir bisiklette alabilirim.rahat ve konforlu bir sürüş istediğimde tur bisikeltimi kullanırım.performans odaklı bir bisiklet kulanmak istediğimde yeni alacağım yol bisikletini kullanırım.benim istediğim uzun mesafeleri daha kısa süred gidebilmek.aslında rüzgarsız ve düze yolda tur bisiketim ile 40km de 26km ortalama tutturabildim.bu bile benim bu bisikeltle yeterli bir süre.ama tabiki inişli çıkışlı yollarda bu ortalama 19-20km ye düşebiliyor.muhtemelen yol bisikeltide bu durum çok fazla olmayacak.performans yapmak istiyorum.bunun karşılığında rahatlıktan ödün vermeyi göze aldım.ama tabiki performans yaparken seninde dediğin gibi bisikletten soğumak istemiyorum.ben tur bisikletimle oratalama 70 ile 100km arasında tur yapıyorum.tur ortalammada 17-20km arasında oluyor.ama fazla yorulma yada popomda acıma olmuyor.bunu yol bisikleti ile belki daha kısa sürede yapabileceğim.ama bu seferde popo ve kollarda ağrılar oluşursa bisikletten soğurmuyum diye endişelenmiyor değilim..

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
performans yapmak istiyorum.bunun karşılığında rahatlıktan ödün vermeyi göze aldım.ama tabiki performans yaparken seninde dediğin gibi bisikletten soğumak istemiyorum.ben tur bisikletimle oratalama 70 ile 100km arasında tur yapıyorum.tur ortalammada 17-20km arasında oluyor.ama fazla yorulma yada popomda acıma olmuyor.bunu yol bisikleti ile belki daha kısa sürede yapabileceğim.ama bu seferde popo ve kollarda ağrılar oluşursa bisikletten soğurmuyum diye endişelenmiyor değilim..
Bikefit denen bir olay var, doğru bisiklet
doğru ayarlar ve doğru sele seçimi yapıldıgında herhangi bir ağrı sızı olmuyor. Burada onlarca 100km üzeri süren bilinçli üye mevcut, sorun bakalım kaç tanesi sürüşten sonra ağrı duyuyor.

Bikefit denen bir olay var, doğru bisiklet
doğru ayarlar ve doğru sele seçimi yapıldıgında herhangi bir ağrı sızı olmuyor. Burada onlarca 100km üzeri süren bilinçli üye mevcut, sorun bakalım kaç tanesi sürüşten sonra ağrı duyuyor.
Hocam bikefit ayarlamasından sonra pedli şortlara vs ihtiyaç kalmıyor mu?

Hocam bikefit ayarlamasından sonra pedli şortlara vs ihtiyaç kalmıyor mu?
Eğer ki yol bisikleti kullanıyorsan
İster bike fit yaptır istersen yaptırma,
İstersen tekbaşına tayt giy
İstersen tayt üzeri şort giy
İstersen haşortman
İstersen hatta ve hatta deri Brooks kullan

Hepsinin ortak özelliği "pedli" tayt giymektir. Kaçamazsın, bu kadar net.Bütün kombinasyonlarında pedli tayt mutlaka olur.
Ben bile modacım @makaram ın önerisi ile haşortman üstü röpteşambır giyiyorum. Bunda bile pedli tayt şart.

15-20 km kadar kullanıyorum hepi topu dersen durum ancak o zaman değişir.

açıklamalar için teşekkürler..
ben şuanda tur trekking bisikeltinden yola geçeceğim.tabiki her model bana ekstra performans verecek ama bunun karşılığında rahatlıktan da ödün vereceğim.almak istediğim aero kadro normal kadroya göre tabiki biraz ağır ama bildiğim kadarıyla rüzgar performansı çok daha iyi oluyor.ama aero kadroda frenler hidrolik değil.ama mossonun thasis modeli aero değil.ama onda da hidrolik fren var,ama maşa karbon değil.aliminyum.ağırlığı bile aero kadrodan 1.4kg daha ağır.açıkçası iki arada bir derede kaldım.yani yol bisikletinde performans ile rahatlık arasında kaldım.aslında ikisinden de taviz vermek istemiyorum.ama birinden birine karar vermem gerekiyor.gerçi aero kadro ve hidrolik frenin olduğu marka ve model olarak carraro 063 var ama onunda fiyatı çok uçmuş...ağırlığıda sanırım 12km civadında oldukça ağır.yani bunu alsam benim şuandaki bisikletimden çok performans farkı olacağını da sanmıyorum.
verdiğin linklerdeki bisan modellerini inceleyeceğim.aslında bana performans ve rahalığı en fazla sunan modeller lazım.kafamda şöyle bir düşüncede var aslında şuanda kullandığım bisikleti satmadan.tamamen performans odaklı bir bisiklette alabilirim.rahat ve konforlu bir sürüş istediğimde tur bisikeltimi kullanırım.performans odaklı bir bisiklet kulanmak istediğimde yeni alacağım yol bisikletini kullanırım.benim istediğim uzun mesafeleri daha kısa süred gidebilmek.aslında rüzgarsız ve düze yolda tur bisiketim ile 40km de 26km ortalama tutturabildim.bu bile benim bu bisikeltle yeterli bir süre.ama tabiki inişli çıkışlı yollarda bu ortalama 19-20km ye düşebiliyor.muhtemelen yol bisikeltide bu durum çok fazla olmayacak.performans yapmak istiyorum.bunun karşılığında rahatlıktan ödün vermeyi göze aldım.ama tabiki performans yaparken seninde dediğin gibi bisikletten soğumak istemiyorum.ben tur bisikletimle oratalama 70 ile 100km arasında tur yapıyorum.tur ortalammada 17-20km arasında oluyor.ama fazla yorulma yada popomda acıma olmuyor.bunu yol bisikleti ile belki daha kısa sürede yapabileceğim.ama bu seferde popo ve kollarda ağrılar oluşursa bisikletten soğurmuyum diye endişelenmiyor değilim..
dostum hem performans hem de konfor sağlayan fiyat ve perfirmans ürünü bir bisiklet arıyorsan kesinlikle öncelikle Bisan grand tour modellerini önerebilirim . ağırlığı da 105 setli de 9.5 kg , sora setli de 10 kg.
yerli firmalarda daha iyisi hız ve konfor alanında yok
(link)

bu bisikleti bir haftadır ihtiyacı olan varsa kaçırmasın diye tavsiye ediyordum .
fiyatı 8000 lerdeydi

şu an 10.700 olmuş

dostlar hangi marka ne tür bisiklet alacaksanız, bütçeniz hazırsa gecikmeyin hemen alın .20211127_143949.jpg
@Hakan Ergül dostum bende Bisanın şu an üretime olmayan 2020 model tiagra r4700 setli aero modeli rx9400 kullanıyorum.
ama ben bu bisikleti kadro işçiliğine hayran olduğum için maşası karbon ve ağırlığı 9.5 kg olduğundan aldım.
bir de en önemli alma sebebim 2 ay önce ekim ayında bayide son kalan olduğu için fiyatı 6300 tl olmasıydı .

ama şu an aero kadrolar çok pahalı . uygun fiyatlı olanlar ise çok ağır.
carraro cr modelleri çok ilgi çekici ama ben fiyatları muadillerinden daha uygun olduğunda indirim almışlarsa öneriyorum
ben kendi bisikletimde bile zorlandım ve daha kısa ve yüksek gidon boğazı taktım .
mosso nun aero modeli ise çok daha agresif. şahsen ben kendim adına söylüyorum süremeyecegim için yanına bile yaklaşmam .
çünkü benim rotamın yarısı yokuş .
birde hem düz yol hem de tırmanışlı karma rotalar için ayrı ayrı bisikletler alacak kadar büçtem ve saklama alanım da yok .
👌👌👌👌👌 (link) 👌👌👌 gençler n11 de anka bike da bisan grand tour sora 8490 tl

trendyol da yine anka bike da 10700 (link)

eğer n11 de satışa izin veriyorsa ihtiyacı olan kadro boyu uyan varsa mutlaka kaçırmasın

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi
...
(link)
bu bisikleti bir haftadır ihtiyacı olan varsa kaçırmasın diye tavsiye ediyordum .
fiyatı 8000 lerdeydi
şu an 10.700 olmuş
...

^Bu üründeki soru-cevap kısmında gördüğüm şu duruma gıcık oluyorum:

unknown.png

Bu tür satıcılar için bir yaptırım olmalı satış sitelerinde. AliExpress'teki satıcılar buna benzer durumlara düşmekten çok çekiniyor.

• Beğen

unknown.png

Bu tür satıcılar için bir yaptırım olmalı satış sitelerinde. AliExpress'teki satıcılar buna benzer durumlara düşmekten çok çekiniyor.
n11 de mi bu yanıtı verdi .
n11 de ise fiyatı güncellemek için satıştan kaldırmış olabilir . çünkü trendyol da aynı satıcı 10700 satışa koymuş

n11 de mi bu yanıtı verdi .
n11 de ise fiyatı güncellemek için satıştan kaldırmış olabilir . çünkü trendyol da aynı satıcı 10700 satışa koymuş

Trendyol'daki ilanın alt kısmında gördüm, soru-cevap bölümünde. Böyle bir davranış tarzı varsa zaten N11'deki satışa ürün göndermez bu firma.

• Beğen
Trendyol'daki ilanın alt kısmında gördüm, soru-cevap bölümünde. Böyle bir davranış tarzı varsa zaten N11'deki satışa ürün göndermez bu firma.
artık bilemiyorum . anka bike güvenilir bir satıcı . yarın arayıp bir sorun derim
105 set arayan varsa
(link)
peugeot r13 105 set 53 ve 56 kadro fiyatları uygun şu an .
(link)

artık bilemiyorum . anka bike güvenilir bir satıcı . yarın arayıp bir sorun derim
105 set arayan varsa
(link)

Yok, bana bisiklet lazım değil. Ben sadece gözlemimi paylaştım. Güvenilir firma stok takibi yapmalı, biten ürünü satıştan kaldırmalı, sattığı ürünü iptal etmemeli, gerekirse başka yerden temin edip göndermeli, yapamıyorsa telafi için alternatif öneri sunmalı. Aksini gördüğümde güvenim sarsılıyor.

Yok, bana bisiklet lazım değil. Ben sadece gözlemimi paylaştım. Güvenilir firma stok takibi yapmalı, biten ürünü satıştan kaldırmalı, sattığı ürünü iptal etmemeli, gerekirse başka yerden temin edip göndermeli, yapamıyorsa telafi için alternatif öneri sunmalı. Aksini gördüğümde güvenim sarsılıyor.
dostum haklısın
ama üretim ve döviz kurundan dolayı fiyatlandırma konusunda üretici satıcı ve müşteriler olarak sıkıntılı kaotik bir dönemden geçiyoruz.

bu arada Bisan in İzmir urla bayisi Erol bisiklet 3 aralıkta stoklarda bisan grand tour sora var diye paylaşım yapmış instgram da . Erol bisiklette güvenilir satıcı dır
bu modelin sora lı olanını düşünen varsan Erol bisikleti ve anka bike ı direk arayıp sorsunlar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

unknown.png

Bu yine iyi ben uygun fiyatlı diye aldığım bir baza yüzünden hem sipariş iptali hem üyelik kısıtlaması yaşadım.

(link)

(link)

nihat bisiklette . o da güvenilir satıcı

• Beğen
Tepkiler: Aakinci06900
Bu yine iyi ben uygun fiyatlı diye aldığım bir baza yüzünden hem sipariş iptali hem üyelik kısıtlaması yaşadım.

Ben yerli firmalarda (Hepsiburada) 1 kez yaşadım, benim siparişi firma iptal etti ama ürün hala satıştaydı. Aynı anda aynı şartlarda başka yerden alabileceğim halde iptali gördüğümde satın aldığım andaki çok avantajlı kampanya bitmişti. Zarara uğradığım için Hepsiburada'ya başvurdum, onlar da ücret iadesinin dışında ödediğim para kadar da hediye çeki tanımladı, ürünü tekrar kampanyasız fiyattan aldım, üste para kaldı. Diğer satış siteleri de keyfi iptale yaptırım uygulasa, müşteriye ürün bedeli ya da zarara uğradığı kadar hediye çeki verip ücretini firmadan kesse bu keyfi işler olmaz.
Firma kampanyalı fiyattan satamayacaksa, işine gelmiyorsa satıştan kaldırsın. Kur çok oynaksa işin başında beklesin, fiyatı daha düzgün güncellesin. Satışına yetişemiyorsa yedek ayırıp stok tamamen bitmeden satışı durdursun.
Bir de üstüne müşteriye yaptırım uygulayan ya da mağdur eden satış sitesine de yazıklar olsun.

• Beğen
Ben yerli firmalarda (Hepsiburada) 1 kez yaşadım, benim siparişi firma iptal etti ama ürün hala satıştaydı. Aynı anda aynı şartlarda başka yerden alabileceğim halde iptali gördüğümde satın aldığım andaki çok avantajlı kampanya bitmişti. Zarara uğradığım için Hepsiburada'ya başvurdum, onlar da ücret iadesinin dışında ödediğim para kadar da hediye çeki tanımladı, ürünü tekrar kampanyasız fiyattan aldım, üste para kaldı. Diğer satış siteleri de keyfi iptale yaptırım uygulasa, müşteriye ürün bedeli ya da zarara uğradığı kadar hediye çeki verip ücretini firmadan kesse bu keyfi işler olmaz.
Firma kampanyalı fiyattan satamayacaksa, işine gelmiyorsa satıştan kaldırsın. Kur çok oynaksa işin başında beklesin, fiyatı daha düzgün güncellesin. Satışına yetişemiyorsa yedek ayırıp stok tamamen bitmeden satışı durdursun.
Bir de üstüne müşteriye yaptırım uygulayan ya da mağdur eden satış sitesine de yazıklar olsun.
doğru diyorsun dostum
alüminyum kadro karbon maşa tiagra setli bisiklet arayan dostlar
(link)
mehmet bisiklette hala duruyorsa fiyat makul

(link)

yalnız mağaza da mevcuttur yazıyor . fiyat 11000 tl . arayıp sorun arkadaşlar . fiyat çok iyi
Screenshot_2021-12-12-19-19-12.png

İstanbul Metropol de M beden son 1 ürün kalmış

@Hakan Ergül KAÇIRMA DOSTUM .

Son düzenleme:
Hocam sizce hangi tayt?
(link)

(link)
Bana kalsa ikiside değil ama sizin bütçenizi düşünecek olursak linkteki daha iyi gibi. Diğeri için 1 saat gibi kısa süre kullanım süresi vermişler. Bütçeniz yeterse internette endurance bib shorts olarak aratın uzun sürüşler için bütçenize uygun bir tane bulursanız alın.

(link)

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
Hocam sizce hangi tayt?
(link)

(link)
Alacaksanız kesinlikle askılı almalısınız. Askılı tayt askısız taytlara göre müthiş derecede rahatlık sağlıyor ve belinizin de açılmasını önler.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri