Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bu kadro bana küçük mü?351d7ed8-a400-4681-ad1a-2a35be18a3ac.jpeg

Scudo
yol bisikletine başlamak isteyenler için güzel bir seçenek full karbon kadro alacak olanlar her dakika stok kontrolü yapsın (link)

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
yol bisikletine başlamak isteyenler için güzel bir seçenek full karbon kadro alacak olanlar her dakika stok kontrolü yapsın (link)

Bu fiyata satarlarsa, y.dışındaki apple mağazaları gibi kuyruk olur kapıda. :)
Yurtdışına gittiğimde yanımda orta halli bir bisiklet getirmeyi düşünüyordum, eğer aynı rakama stoğa girecek olursa hiç düşünmem.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu kadro bana küçük mü?
Fotoğraftaki duruş (hood duruşu) için küçük sayılmaz. Ama droplardan tutup hız yapmak, daha aero olmak için gövdeyi yatırma durumları oluyorsa bisikletin üst borusu boyunuz için kısa. Uzun bir boğaz takılmış. Uzanma mesafesini arttırmak için daha uzun bir boğaz takmanızı da tavsiye etmem.

Bu fiyata satarlarsa, y.dışındaki apple mağazaları gibi kuyruk olur kapıda. :)
Yurtdışına gittiğimde yanımda orta halli bir bisiklet getirmeyi düşünüyordum, eğer aynı rakama stoğa girecek olursa hiç düşünmem.

Derken, fiyatı yanlış giren stajyeri rafa ürün dizmeye gönderip doğrusunu girmişler. :)
Yeni fiyatımız 62.000 TL. Yurtdışında €1600 satıldığı düşünülürse biraz yüksek kalmış gibi.

Derken, fiyatı yanlış giren stajyeri rafa ürün dizmeye gönderip doğrusunu girmişler. :)
Yeni fiyatımız 62.000 TL. Yurtdışında €1600 satıldığı düşünülürse biraz yüksek kalmış gibi.
Türkiye piyasasını pek bilmiyorum ama tiagra setli bir bisiklet için çok değil mi? Geçen sene temmuz ayında ben BMC Teammachine Ultegra Di2 bisikletimi yurtdışında TL karşılığı 64 bine almıştım indirim zamanı. Tamam herkesin yurtdışına gidip alma yada getirtme imkanı yok ama yinede çok geldi bana fiyatı. Umarım ülkenin durumu bir an önce düzelir de bütün bisiklet severler gönüllerindeki bisikleti sürme imkanı bulurlar.

(link)

105 set, fulcrum jant, 8,8 kg 34 bin tl

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Türkiye piyasasını pek bilmiyorum ama tiagra setli bir bisiklet için çok değil mi? Geçen sene temmuz ayında ben BMC Teammachine Ultegra Di2 bisikletimi yurtdışında TL karşılığı 64 bine almıştım indirim zamanı. Tamam herkesin yurtdışına gidip alma yada getirtme imkanı yok ama yinede çok geldi bana fiyatı. Umarım ülkenin durumu bir an önce düzelir de bütün bisiklet severler gönüllerindeki bisikleti sürme imkanı bulurlar.

Son dönemde fiyatlardaki yükseliş nedenselliğin dışına çıktığı için neyin ucuz neyin pahalı olduğuna, olması gerekenin ne olduğuna yönelik algımız körelmiş durumda.
Eldeki tek seçenek yurtdışı ile kıyaslamak, orada da akıl dışı fiyat farkları çıkıyor ortaya. Aynı bisikletin aynı modeli y.dışında güncel kurlarla 45K ederken, burada istenen rakam 80-90K olabiliyor. (bkz. (link))
Türkiye'de eli yüzü düzgün bir bisiklet almak isteyenlerin ikinci el kovalamak ya da üzerine vize, uçak bileti ve konaklama masrafını da koyup yurtdışına çıkmaktan başka şansı yok gibi.

Türkiye piyasasını Türkiye'de yaşayanlar olarak biz de pek bilmiyoruz artık. Ama geçen yılın fiyatını bu yıl ile kıyaslamak istiyorsanız 2 ile çarpmalısınız. Siz o bisikleti şuan 120 bin olarak değerlendirmelisiniz. Böyle bakınca 60 bin lira tiagra setli karbon bisiklet için makul oluyor. Neden 2 ile çarptığımızı ise sormayın. Onu 2 ile çarpan esnaf dahi bilmiyor.

(link)

105 set, fulcrum jant, 8,8 kg 34 bin tl

Şunun disk fren versiyonunu neden yapmazlar, merak konusu. Karbon versiyonlarını kimse almaz diye mi düşünüyorlar acaba.

Decathlon Van Rysel markasıyla 2024 sezonunda AG2R takımına sponsor olup büyük turlarda boy gösterecekse, diğer büyük markalar gibi ürün çeşitliliğini artırmak durumunda.

Bende bu ürünü takip ediyordum . 30k ydı fiyat fakat stok yoktu. Dün satışı oldu mu , yoksa fiyat güncellemesi mi geldi direk

Bende bu ürünü takip ediyordum . 30k ydı fiyat fakat stok yoktu. Dün satışı oldu mu , yoksa fiyat güncellemesi mi geldi direk
Dün baktığımda s beden çok vardı. Bugün hepsi bitmiş gözüküyor.

Dün baktığımda s beden çok vardı. Bugün hepsi bitmiş gözüküyor.
Geçen hafta sitede gördüğümde hiçbir bedeni yoktu, s beden için stoğa girince hbr ver seçeneği ile kayıt oldum. Haber gelmedi. Siz s beden vardı dediğinize göre ya o sistem çalışmıyor ya da aklıma başka şeyler geliyor!

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Geçen hafta sitede gördüğümde hiçbir bedeni yoktu, s beden için stoğa girince hbr ver seçeneği ile kayıt oldum. Haber gelmedi. Siz s beden vardı dediğinize göre ya o sistem çalışmıyor ya da aklıma başka şeyler geliyor!
Bana da dün akşam bir arkadaş mesaj atıp haber verdi. Dedim ki alacaksan hemen al yoksa biter diye. Dediğim gibi de olmuş. Fiyat gerçekten iyi. Maşa da karbon olsaymış tam olurmuş.

(link)

Sram Rival AXS, 7.8kg, sade şık bir alet. M boyu uyacak olan ve Almanya'dan bisiklet getirebilecek kişiler için güzel bir fırsat olabilir. Paylaştığım link Almanya'daki fırsatları gösteren bir link, ordan kampanya kodunu alıp ilana gidebilirsiniz.

Tax Free süreci ve koşullarıyla ilgili satıcıyla (SportOkay) iletişime geçmek gerekebilir.

Kaçmış bile.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
11 - 34 , r7000, hidrolik disk frenli, alüminyum kadro yol bisikleti alacağım. Önerileriniz neler? Bütçe maks 50k

Karbon maşa, alüminyum kadro

Opsiyonel: Hidrolik fren

Öncelik sıralamam bu şekilde, tavsiye modelleriniz varsa bakabilirim. Teşekkürler.
* Bianchi R0013D
* Peugeot R13
* Van Rysel Edr Af 105

11 - 34 , r7000, hidrolik disk frenli, alüminyum kadro yol bisikleti alacağım. Önerileriniz neler? Bütçe maks 50k

"11-34" kriteri ürün çeşitliliğini epey azaltıyor, çünkü çoğu model kısa bacak arka attırıcıyla geliyor. Bazısı da daha büyük desteklemesine rağmen küçük ruble ile.
Hiç de yok değil tabii: (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri