yol bisikletine başlamak isteyenler için güzel bir seçenek full karbon kadro alacak olanlar her dakika stok kontrolü yapsın (link)
Fotoğraftaki duruş (hood duruşu) için küçük sayılmaz. Ama droplardan tutup hız yapmak, daha aero olmak için gövdeyi yatırma durumları oluyorsa bisikletin üst borusu boyunuz için kısa. Uzun bir boğaz takılmış. Uzanma mesafesini arttırmak için daha uzun bir boğaz takmanızı da tavsiye etmem.Bu kadro bana küçük mü?
Bu fiyata satarlarsa, y.dışındaki apple mağazaları gibi kuyruk olur kapıda.
Yurtdışına gittiğimde yanımda orta halli bir bisiklet getirmeyi düşünüyordum, eğer aynı rakama stoğa girecek olursa hiç düşünmem.
Türkiye piyasasını pek bilmiyorum ama tiagra setli bir bisiklet için çok değil mi? Geçen sene temmuz ayında ben BMC Teammachine Ultegra Di2 bisikletimi yurtdışında TL karşılığı 64 bine almıştım indirim zamanı. Tamam herkesin yurtdışına gidip alma yada getirtme imkanı yok ama yinede çok geldi bana fiyatı. Umarım ülkenin durumu bir an önce düzelir de bütün bisiklet severler gönüllerindeki bisikleti sürme imkanı bulurlar.Derken, fiyatı yanlış giren stajyeri rafa ürün dizmeye gönderip doğrusunu girmişler.
Yeni fiyatımız 62.000 TL. Yurtdışında €1600 satıldığı düşünülürse biraz yüksek kalmış gibi.
Türkiye piyasasını pek bilmiyorum ama tiagra setli bir bisiklet için çok değil mi? Geçen sene temmuz ayında ben BMC Teammachine Ultegra Di2 bisikletimi yurtdışında TL karşılığı 64 bine almıştım indirim zamanı. Tamam herkesin yurtdışına gidip alma yada getirtme imkanı yok ama yinede çok geldi bana fiyatı. Umarım ülkenin durumu bir an önce düzelir de bütün bisiklet severler gönüllerindeki bisikleti sürme imkanı bulurlar.
(link)
105 set, fulcrum jant, 8,8 kg 34 bin tl
Türkiye piyasasını pek bilmiyorum ama tiagra setli bir bisiklet için çok değil mi? Geçen sene temmuz ayında ben BMC Teammachine Ultegra Di2 bisikletimi yurtdışında TL karşılığı 64 bine almıştım indirim zamanı. Tamam herkesin yurtdışına gidip alma yada getirtme imkanı yok ama yinede çok geldi bana fiyatı. Umarım ülkenin durumu bir an önce düzelir de bütün bisiklet severler gönüllerindeki bisikleti sürme imkanı bulurlar.
(link)
105 set, fulcrum jant, 8,8 kg 34 bin tl
yol bisikletine başlamak isteyenler için güzel bir seçenek full karbon kadro alacak olanlar her dakika stok kontrolü yapsın (link)
Dün baktığımda s beden çok vardı. Bugün hepsi bitmiş gözüküyor.Bende bu ürünü takip ediyordum . 30k ydı fiyat fakat stok yoktu. Dün satışı oldu mu , yoksa fiyat güncellemesi mi geldi direk
Geçen hafta sitede gördüğümde hiçbir bedeni yoktu, s beden için stoğa girince hbr ver seçeneği ile kayıt oldum. Haber gelmedi. Siz s beden vardı dediğinize göre ya o sistem çalışmıyor ya da aklıma başka şeyler geliyor!Dün baktığımda s beden çok vardı. Bugün hepsi bitmiş gözüküyor.
Bana da dün akşam bir arkadaş mesaj atıp haber verdi. Dedim ki alacaksan hemen al yoksa biter diye. Dediğim gibi de olmuş. Fiyat gerçekten iyi. Maşa da karbon olsaymış tam olurmuş.Geçen hafta sitede gördüğümde hiçbir bedeni yoktu, s beden için stoğa girince hbr ver seçeneği ile kayıt oldum. Haber gelmedi. Siz s beden vardı dediğinize göre ya o sistem çalışmıyor ya da aklıma başka şeyler geliyor!
11 - 34 , r7000, hidrolik disk frenli, alüminyum kadro yol bisikleti alacağım. Önerileriniz neler? Bütçe maks 50k