Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@ahlaksız Şimdi Kron 4000-5000, Giant TCR 1, Btwin Ultra 900 arasındayım. Yarın TCR 1 i incelemeye gideceğim (ikinci el ama bir kere kullanılmış sıfır ayarında ve belki daha uygun bir fiyatta anlaşabilirim). Kronlarda'da %10 indirim alabiliyorum fakat marka olarak Giant ve Btwin daha güvenilir gibi geliyor bana.

Scudo
@Scatz
Giant marka olarak önde tabi ama ultra 900 kullanıcıları,bu bisikleti çok övüyorlar,bilginiz olsun..
Kron'un indirimi de iyiymiş..
Kafanız iyice karışır sizin:D

Carraro cr052 nasıldır ne dersiniz? Tiagra set var, turuncu, 3000 lira.

@BugAdam
@BugAdam

Whistle Kanza, erkeğe uyar mı ? Pembe yerleri var..

9788251865138.jpg

@Sergüzeşt Pembe aslında erkek için özgüven gösterisi gibidir. Erkekliğinden şüphe duymayan birisi bu rengi öyle bir taşır ki kadınlarda ister istemez sempati uyandırır.

Bisiklet almada son düzlüğe girerken birkaç sorum olacak. Teker, jant gibi konulardan anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Şu 3 bisiklet arasındaki donanım farkını anlatabilecek varmı?

(link)
Btwin Triban 540
Btwin Ultra 900

@Scatz

Btwinlerin jant setleri Mavic Aksium, iyi bir baslangic seti. Giant ise kendi urunu jantlarini kullaniyor. Giantinkileri denememekle beraber, Mavic’in daha iyi oldugunu saniyorum. Zaten genelde fiyat/performans markalarinda ayni paraya daha iyi donanim alirsiniz. Ben yine de Giant’i tercih ederdim ama. Cunku eninde sonunda Mavic Aksium jantlarda kesmeyecek. :)

• Beğen
Tepkiler: Scatz
@SergüzeştScatz'a katılıyorum, ayriyeten başlangıç için oldukça başarılı bir bisiklet, tek eksi yönü tourney setle geliyor olması. Bence yol bisikletini yaşamak adına en azından Sora, bütçe kısıtlıysa Claris gerekiyor. Nasıl olacak derseniz şöyle bir çözüm önerisi sunabilirim, grupseti 0 halinde satışa çıkarın, üstüne düşük bir meblağ ekleyerek Claris veya Sora grupsete geçiş yapın.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sergüzeşt
@Gökhan Toros

Nasıl alacağız hocam Türkiye’deki markaları o halde, hiçbir firmanın geometri tablosunu geçtim beden tablosu bile yok :snzdglsn:

Merhaba arkadaşlar öğrenciyim benim için önemli cevaplarsanız çok mutlu olurum bu bisikleti siz alıyor olsaydınız en fazla ne kadar verirdiniz o kadar yıllık bisiklet olmasına rağmen tertemiz herhangi bi yerinde problem yok :) scott sub 30 -2011

@Serkan Mıstınoğlu

Almayacağız, öğrenecekler.
Zamanında sporcusu olduğum kulübün sayesinde Salcano'dan %50 civarı (yanlış hatırlıyor olabilirim fakat çok ciddi bir indirimdi) indirim şansı yakalamıştım. O zamanlar da yol bisikletlerinde geometri tablosu yoktu, sanırım şimdi de yok. Üreticiyle iletişime geçmiş, hatta yanlış hatırlamıyorsam foruma konu bile açmıştım birkaç basit ölçüm için. Daha sonra da ucuz olmasına rağmen bisikleti almadım. 3 kuruş fazla verip ölçülerime uygun, tam anlamıyla kullanabileceğim bir bisiklete sahip olmayı tercih ederim.

Merhaba baylar bayanlar. Bir adet btwin 900 Af almak istiyorum ama biraz daha geniş lastik kullanmak istiyorum. Şu anda schwalbe greenguard korumalı 28 jant lastik kullanmaktayım. Bu tip bir lastik takabileceğim en iyi yol bisikleti tavsiyelerinize ihtiyacım var. Not: Cyclocross almaktan vazgeçmek üzereyim ama üfleseniz alabilirim.. :)

Sevgili dostlar, 1000 liraya bir tane mosso cavalier 700 buldum. Tourney setli. Ne dersiniz, alınır mı?

Merhaba sevgili abilerim,ablalarım ve kardeşlerim umarım konu hortlatma gibi bir durumla karşı karşıya değilimdir konu günceldir.:)
Forum'a daha yeni kayıt oldum ve tabiki de akılda o malum soru ile forum konularını gezerken aklımdaki soruyu buraya yazabileceğimi düşündüm.
Malumunuz o soru "belirli bir bütçem var ve kendime bir yol bisikleti olmak istiyorum."
Max bütçem 2 bin lira olup aradağım tek şey sıfır bir bisiklet değil 2000 lira bandında temizini bulduğum zaman beni götürebilecek bir bisiklet de olabilir ikinci el konusun da bir problemim yok.Bisikletin asıl amacı aslında okul-ev arası olasa da bu tabiki de küçük kaçamaklar seviyesine kadar yükselecektir.
Hafta da en yoksa okul ev gidiş gelişim 10km gidiş 10km geliş olarak günlük 20 ve haftalık 100km civarındadır hafta sonuda bir şehir turu eklesek 150km civarına çıkabilir. Aradığım şey büyük ölçü de konfor değil performans ürünüdür tavsiye yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi forumlar.

@Crazy CRAZY

Kron Tourneyli, direk elerim ben olsam. Diğerleri de neredeyse aynı. Bir Triban'ın farkları var, karbon maşa pozitif, microshift vitesler negatif. Ayrıca Triban diğerlerine göre daha endurance tipi kadrodur, daha dik sürüş pozisyonu yani. Bir de Triban kadroda bagaj delikleri var, o da bir avantaj tur düşünüyorsan.

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben bu foruma yeni üye oldum. Ve çoğu kişiye seçimleri konusunda yardım ettiğinizi gördüm. Umarım Banada yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkürler.
Bir yol bisikleti almayı düşünüyorum.Ama bisiklet hakkında pek bilgiye sahip değilim. Bütçemi 1000 ile 1500 arasında tutuyorum. Ve araştırmalarımda corelli sprint kr 100, Bianchi SLR 200 ve Salcano xrs 070 gibi bisikletlere rastladım. Sizce hangi bisiklete yönelmeliyim, bir öneriniz var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım için yol bisikleti arıyorum. En önemli nokta ise arkaya çocuk koltuğu bağlanabiliyor olması. Bu özelliğe sahip yol bisikleti gören veya bilen var mı?

@Özcancan çocuk koltuğu aparatı her bisiklete takılabilir. orta boruya (sele borusunun girdiği) takılıyor bağlantı sağlayan parça. bu boru üzerinden fren teli geçiyor ise biraz ayar veya modifikasyon gerekebilse de takılıyor.
bahsettiğim ve kullandığım bu: (link)

Geri