Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Scatz Kullanacağınız yolların kalitesi ortalamanın üstündeyse, sık çukurlar yoksa, sizin de dediğiniz üzere endurance kadro yol bisikleti önerilerinde bulunabilirim. Ama yolların durumu ortalamaysa Gravel veya Cyclocross tarzı bir şeyler de önerebilirim. Karar size kalmış, tavsiyede bulunabilmem için görüşünüzü kesin olarak bilmem gerekiyor. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Scatz
@BugAdam Yollar mükemmel değil evet ama verimlilik cidden çok önemli. Sanırım yollar için ekstra dikkatli kullanabilirim. Amacım sadece o yokuşu zorlanmadan çıkmak. Düz yol ve yokuş aşağı hız yapmayı düşünmüyorum. Bu bağlamda vitessiz tırmanış bisikletlerini inceliyorum şuan.

@Scatz
Yarışmayacaksanız,bu bisiklet her türlü işinizi görür..Ağırlığı biraz fazla olabilir..10 kg gibi..
@BugAdam
Bu konuda bisiklet almak isteyenlere sadece bir seçenek sunabiliriz..Benim yaptığım da bu..
Bisikletler çok pahalı..
5000 liraya Cannondale alabilir misiniz?Hayır..Specialized alabilir misiniz?Hayır..
İki siteye baktım,bu bakımdan söylüyorum..Tabi ki ikinci el veya farklı bir sitede,bisikletçi de ucuz bulabilirsiniz..
Haliyle bu bisiklet,bu paraya alınır..

@Scatz Size karbon kadroya-Tiagra sete- fena sayılmayacak teker setine sahip Salcano XRS001 önerebilirim. Ağırlığı 7.5 kg. civarı olması lazım.

• Beğen
@BugAdam Teşekkür ederim. Benim söylediğim fiyat aralığının 1000tl üstüne fark yaratıcak bisikletler var sanırım. O zaman fiyat olarak 6000-6500'e çıktık diyelim @ahlaksız bu aralık için önerilerinizi alabilir miyim? Teşekkürler ilginiz için.

@ScatzBen sahibindende yanlış gormediysem 5750 TL etikete sahip 49 kadro gördüm. Size uygunsa düşünmeye değer.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Scatz
Ultra 900'ü es geçmeyelim;
(link)
Ultra 900'den pahalı ama tercih edilebilecek iki bisiklet..Yalnız birinde claris var,birinde tiagra..Bu bakımdan ultra 900'deki 105 öne çıkıyor..
(link)
(link)

@ahlaksız Çok teşekkürler, sanırım btwin bisikletler fiyat olarak uygun.

Arkadaşlar bı shimano 105 sette aynakol 53/39 var onun özelliği nedir acaba baya pahalıymışta biraz

@Faruk tur

Daha iyi yokuş performansı için küçük dişlisi diğerlerine göre daha küçük

@Bisiklet sever 93

Bir yanlışınız olmasın? Oranlar genellikle şu şekilde: 50x34, 52x36, 53x39. Dişli oranı daha büyük olanlar daha yüksek hızlara çıkmayı sağlar, aynı zamanda küçük dişlisi diğerlerinin küçük dişlisinden büyük olduğu için yokuşta kondisyon gerektirir.

@BugAdam

Vallaha ben kendime göre kıyasladım benim dişli sayısı 52-42 diger oranları pek bilmediğim için böyle bir hata yapmışım kusura bakmayın

Arkadaşlar, 56 cm olarak Konya 'da sadece bir (1) bisiklet bulabildim. Peugeot Gtr920. Mağaza peşin fiyatına 2250 liraya satmayı kabul etti. Önceden baktığım model Carraro 022 idi. Bir zahmet bu fiyata bu bisiklet alınır mı, yorumlarsanız sevinirim.

Dosyalar

• Screenshot_2018-09-03-21-15-44.jpg
    Screenshot_2018-09-03-21-15-44.jpg
    46 KB · Okunma: 23
@veterans

Bildiğim kadarıyla Claris'in son serisi R2400 iken Peugeot R2000 kullanmış, yani sanırsam bir eski seri. Ayrıca 12.05 kg ağırlığa sahip ( :eek: ) oluşuyla beraber CST lastik kullanılması almamak için yeterlidir diye düşünüyorum. Bence siz 56 kadroda karar kıldıysanız eşdeğer modelleri değerlendirdikten sonra internetten gönül rahatlığıyla siparişinizi verebilirsiniz. Öneri isterseniz araştırabilirim.

@BugAdam Bildiğim kadarıyla internette zamlı fiyatlar var. Bulabilsem fizandan alayım farketmez. Gücüm en fazla 2300'e yetiyor.

Öneriye her daim açığım .

konuyu buraya taşıyıp arada kaybolmasına neden olan mod arkadaşa teşekkür ederim.

@vetohan

Allah Allah, sistem ters mi işliyor Claris serisinde? Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, şaşırdım doğrusu.

Geri