@Serkan Mıstınoğlu Serkan Bey, ikazınız üzere defalarca ölçmeme rağmen yine bacak boyumu ölçme ihtiyacı hissettim. Fakat bu sefer kullandığım materyalleri değiştirdim. Önceden kalın ciltli kitap kullanıyorken bu sefer oklava tarzı bir tahta parçası kullandım. Bu ölçümle değil 81-83, 85 cm çıktı. Artık kitap yamuk mudur, nedir, neden defalarca 81 çıktı bilemiyorum. Bu sefer doğru ölçebildiysem tecrübenin ne anlama geldiğini ve neden önemli olduğunu göstermiş olduk. Tekraren teşekkürler.
Bu arada sanıyorum bakmam gereken kadro boyu 56-58 cm durumuna geldi. Fakat bu boyda bisiklet bulamıyorum. Bu konuda da tavsiyelere açığım.
Arkadaşlar, tavsiyelerinize açığım. Birkaç Bayi ile görüştüm. 54 kadro carraro 022 mevcut. Yarın için 2000 liraya alabiliyorum. Haftaya fiyatı 2700 lira olacak, bazı bayiler şimdiden zam yapmış. Ne yapmamı önerirsiniz, 54 tolere edebilir mi beni?
Bu arada sanıyorum bakmam gereken kadro boyu 56-58 cm durumuna geldi. Fakat bu boyda bisiklet bulamıyorum. Bu konuda da tavsiyelere açığım.
Arkadaşlar, tavsiyelerinize açığım. Birkaç Bayi ile görüştüm. 54 kadro carraro 022 mevcut. Yarın için 2000 liraya alabiliyorum. Haftaya fiyatı 2700 lira olacak, bazı bayiler şimdiden zam yapmış. Ne yapmamı önerirsiniz, 54 tolere edebilir mi beni?