Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar herkese merhabalar öncelikle foruma yeni katıldım. Yeni bir bisiklet almak istiyorum, çocukluğumdan beri bisiklete binmemis olmama rağmen işe direkt yol bisikletinden başlamak istiyorum sizce bu tercihim bir sorun yaratır mı? Yaratmaz diyorsanız başlangıç için Corelli Kr100 modeline sıcak bakıyorum, aynı segmentte ki diğer markalara oranla sanırım f/p bir ürün. Benzer fiyatta daha iyi bir bisiklet onerebilir misiniz? Gerek bisiklet seçimim hakkında gerek diğer konular hakkında değerli yorumlarınızı almak beni çok mutlu eder, şimdiden herkese teşekkürler :)

Scudo
İki teker üstünde gitmeyi biliyorsan halledersin alışmayı. O sıkıntı değil. Ama pahalı bir şey alıp da alışıyım dersen hem parana hem bisiklete yazık olur. O yüzden normal başlangıç seviyesi alacaksan, 11-12 kg civarında alüminyum kadro ve tourney veya claris setle başlamanı tavsiye ederim. Bütçen yetiyorsa Mosso’ya bakabilirsin. Ama genellikle başlangıç bisikletlerinde pek fark olmuyor bence. Ama alacaksan şuna dikkat et. Benim ilk bisikletimde jantın kaynak noktadında hasar oldu ve akort da tutmuyordu. O yüzden çok engebelere çarpmamaya çalış. Yanlışım varsa ekleyin arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: TamerA.
3500 olarak güncellenmiştim soylemeyi unutmuşum, 3000 bandında alternatiflerim neler olabilir?

O liste de aldı başını yürüdü. Ne var ne yok 1 yıl içinde durmadan tırmanışa geçti. Altta vereceğim örnekte mtbde 1x12 sistem varken yol bisikletinde tiagra sistem aynı fiyata yol serisi durmaksızın pedala basıyor. Benim şansıma mıdır nedir neye niyetlensem elimde patlıyor.
(link) 5693 ₺
(link) 5618 ₺

Attığınız linkteki ürünler arkadaş için en azından aklında bir fikir oluşturmasına yardımcı olur.

Merhaba ben 16 yaşındayım ve hız bisikleti istiyorum yol tutuşu güzel olsun manevra kabiliyeti ve fren kontrolleri iyi bi bisiklet arıyorum konfora da önemli ama benim için önemli olan hız bisikletin ağırlık taşıması için kullanmıyacagım 2 3 yıl sonra daha üst modele geçme imkanım var şehiriçi kullanacağım mesela ankarada yaşıyorum ben Keçiören - Çankaya gibi yapacagım rahatlık da benim için uygun ama genel olarak hız yapmak istiyorum ve bütcem 4000tl bu fiyata ne önerebilirsiniz benim aklımda mosso cavalier 700 sora var ve b'twin triban 520 var

4000 TL'ye gidipte sora set alma sakın yazıktır günahtır. o paraya tiagra sete sahip bisiklet bak ve iyice araştırmadan alma. Salcano XRS 030'u araştırabilirsin o fiyatlara en iyi seçeneklerden biri.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
XRS 030 şuan Piyasada Bulmak Zor, XRS 035 mevcut fakat fiyatı 4600 Bandında.

Salcano XRS 030 bulmak imkansız gibi hiç Bi yerde bulamadım bisikletler hakkında çok az bilgim var ve güzel Bi şey bulamadım başka Bi öneriniz varmı acaba? Evet güzele benziyor aslında siz önerirmisiniz Xrs 035 i? Ha bu arada hepsiburada üzerinden alacağım İnternete fazla güvenmiyorum ankarada bildigin satan Bi yer varmı acaba?

Mosso bence alma. Bende vardı jant gerçekten çok kalitesiz. Selesi de çok rahatsızdı. Gerisi idare eder ama en önemli iki şeyi güzel değildi. O yüzden Xrs-035 iyi olabilir o fiyat bandına. Yani önermiyorum Mosso'yu. Size önerim başlıyorsanız normal bir yol bisikleti alın ve sürün,öğrenin ve bisikletinizin bakımını öğrenin. Zaten bir süre sonra ilerleyeceksiniz, ortalama hızınız,performansınız vs. artacak. Ondan sonra neye ihtiyacınız olduğunuzu anlayacaksınız. Örneğin bende Mosso Cavalier 700 Tourney vardı. Bisiklet 3500'i geçtikten sonra sattım. Nasip olursa haftaya Canyon sipariş edeceğim.

Claris Modelini düşünüyorum Cavalier'in tabsiye edermisiniz kendi elinizdekini düşünerek? yoksa onun yerine kron rc 3000 mi tercih etsem karar kılamadım aralarında Kron rc 3000 soraya sahip oldugu için 1 adım önde şuan

Salcano cyc02. (link) Yalnız arka dişlileri 11x32 ile değiştirmek lazım.

Hocam ankarada salcano Xrs 035 satış yeri bildigimiz Bi güvenilir yer varmı İnternete güvenmiyorum da

UmutMadenn, tabii ki tavsiye ederim ama jant setleri o fiyat bandına göre çok iyi ama diğer bisikletlere bakarsak güzel değil. Ama o fiyat bandına alınabilecek en iyi bisiklet Mosso Claris olacaktır. Salcanoyu pek beğenmiyordum. Gerçekten öneririm. Fakat jantla alakalı sorunlar çıkabiliyor. Onun bisikleti çok hunharca kullanmaman lazım. Benim gibi değil yani. Sonuçta başlangıçta bisikleti nasıl süreceğeni öğreniyorsun,alışıyorsun. Yani kısacası önerebilirim.

(link)

Arkadaşlar merhaba. Ben 105 ve Ultegra arasında kaldım. Bahar geliyor ve sezonu bu bisikletle açmak istiyorum.

(link) Ultimate ve Endurace arasında kaldım. Sizce 1500 TL'lik farka değer mi?

Amaç bisiklete binmekse yani yarışma amaçlı performans hedefi yoksa her iki bisiklette işiniz çok rahat görür. 105 ile ultegra farkını muhtemelen kullanırken anlamazsınız bile.
Onun haricinde ciddi performans hedefleriniz yoksa daha düşük maliyetle de çözebilirsiniz olayı. Giant TCR serisine bakabilirsiniz. Yurtdışından uygun bulunabiliyor, Giant TCR advanced 3 tiagra modeli 6500-7000 Tl ye geliyor. İşinizi çok rahat görebilecek bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kron RC 4000 mi yoksa salcano Xrs 035 mi?

Benim performans yarış amacli bir hedefim var napmaliyim nasil bisiklet almalıyım

Trek madone slr8 alın hafiftir yokuş çıkmada sorun yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Abi o kadarda degil yeni yol bisikletine baslıcam ama kendime guveniyorum en az tiagra ya da 105 ten baslamak istiyom benim max verebilcegim para 1700 1800 dolar civari ha zorlasan 2000 dolar zaten kendim çalışıp alıcam

Herkese merhabalar
Yeni bir yol bisikleti almayı düşünüyorum.
Bütçem yaklaşık 4000-4500tl arası
Alüminyum kadro karbon maşalı ya da kaliteli bir alüminyum kadrolu bisiklet arıyorum.Grup set olarak da 105 ya da tiagra olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.?

Geri