Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Vay be,fiyatlara bak.Ulan hırsız boğazında kalsın çaldığın bisikletimin parası :mad: nasıl yeni bir yol bisikleti alacağız bu fiyatlara bilmiyorum:krktm:

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Scudo
Siz bence grup set arasında kalmamışsınız burada sorulacak soru hangi kadro geometrisi olmalı 105 mi Ultegra mı değil bence.

@Bisiklet tutkunj
Bisiklet fiyatları zamanla değişiklik gösterebiliyor. Anlık fırsatlar veya sezon sonu indirimleri gibi zamanlarda bisiklet tercihleri fiyata göre değişibelir. Anladığım kadarıyla şu anda bisiklet almayacaksınız. Bu yüzden bisikleti alacağınız zaman fiyat araştırması yapmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Bugün x bisikletini almak mantıklıyken başka bir zaman y bisikleti daha mantıklı olabilir. Kafanızda 3-4 alternatif belirledikten ve maddiyat olayını hallettikten sonra maddi açıdan en uygun bisikleti denk getirebilmek için beklemede kalmanızıen mantıklısı olacaktır.

@Mustafa.bnck
Şuna cevap verebilir misiniz?

Veririr vermesine de sıfır mı, ikinci el mi ? İkinci else boyunuz nedir.

Biraz araştırabilir misiniz ? Diye cevapta verilebilir mesela.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
b
@trainspotting35
sıfır almayı düşünüyorum 4000 tl civarında
Boyum 178

1.76 boy Focus Cayo Cube Attain Speciazaled Roubaix tarzı karbon max 8 kg civarı bişey alayım diyorum ama mümkün değil gibi ... :bsmagryr:

@historiyst
Limitin ne kadar?
Yurtdışı da olur diyorsan buluruz Allahın izniyle.En azından bakarak olurum.Daha 2-3 önce 5200 liraya 105 li,karbon bir Cube vardı.Tam da boyuna göreydi.

• Beğen
Tepkiler: Smh ve historiyst
@hamlet2006
Çok teşekkürler aslında 3-4 civarı veririm diyordum ama görünen o ki 5 in altına imkansız ...

@hamlet2006

Bi bana bulamadın hocam zaten :))

@Smh

İnşallah buluruz.:okyrm:
Dolar ve eurodan dolayı insanın eli kolu bağlanıyor.Buluyorum birşeyler ama fiyat Türkiye'ye göre uygun olsa da fiyat yine de yüksek kalıyor.

@hamlet2006

Bitane buldun beden tutmadı ondada. Malesef artık bisiklet burjuva sporu olacak ;)

@Mustafa.bnck
Kron RC 4000?

@İnvisiblec
Çok pahalı olur o
Ben carraro cr 052 disk alacağım

SLR 400 ya da Triban 500 diye yola çıkıp ne ara Ultra af 900, Carraro 062, Scott bakmaya başladım bilmiyorum. Baktıkça kararsızlaşıyorum daha da uçuyorum yardım edin :(

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link)
Türkiyeye gönderim yapıyorlar.

Kargo+gümrüğü hesapladığımda türkiyedeki fiyatlardan ucuza geliyor.
Sram Rival 22, karbon kadro yaklaşık 8000TL (link)
Shimano 105, alu kadro yaklaşık 5800TL (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Smh
Merhaba herkese :)

Kütahya’dan selamlar :) 3 yılı aşkın severek devam ettiğim bisiklet sevdasına aşağıda belirttiğim iki bisikletten birisi ile devam etmek istiyorum. Aliminyum bisikletten karbon bisiklete :) En azından kadro konusunda yaptığım derin araştırma sonucu buraya kadar gelebildim çok şükür :) konuyu fazla uzatmadan işin özeti şöyle arkadaşlarım;
İki bisiklet arasında kaldım tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyesine gerçekten çok ihtiyacım var,yanlış karar verip pişman olmamak adına.. :) Her iki model de 2018

1. Willier triestina 105 set (5800) full carbon, (sele ve gidon hariç), jantlar URSUS izar. Ağırlık. 8.40 kg 10.000 tl
  2. Giant TCR advanced 3 105 set (5800), fren kolları ultegra sadece,full carbon (gidon hariç),jantlar SR-2 ağırlık 8.10 kg 9.000 tl

Mart ayının ilk haftası ikisinden birisinin niyetine girdim, umarım önerileriniz faydalı olur. Şimdiden çok çok teşekkürler :)

İsmail ÇEKİÇ. 0544 341 4151

@Pedallı Yaşam
Bisikletler sıfır mı?
Giant Tcr Advanced 3' te tiagra olması lazım.

Geri