Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Kargo dahil fiyatı 1834 dolar, bunun üzerine %18 vergi eklenecek. Yaklaşık 11.400 TL yapıyor. Bana göre orta segment diyebileceğimiz bir kadroset ve 105 donanım için pahalı bir bisiklet. Benim bu segment kadro ve bu seviye donanım için yurtdışı üst sınır referans fiyatım yaklaşık 9.000 TL. Bu fiyat veya daha altı fityatları ucuz olarak değerlendiriyorum. 11-12 Bin civarına çıkıldığında buna benzer veya daha üst seviye bisiklet bulmak gayet de mümkün olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Scudo
Bu arada Merlin de kadro setler Türkiye'ye ücretsiz kargoyla gönderiliyor. Kadro toplamaya niyetliler varsa güzel fırsatlar var.

@Eser Sevinç
2-9 veya 2-10 almayı düşünüyorum. 3 lü aynakol yok denecek kadar az

@Hakan000
Clarisin göbeği hollowtech mi ona bakın. Yeni Claris r2000 serisi entegre aynakolmuş. Yani octalink yerine hollowtech göbek oluyor. Eğer değilse eski clarisi önermem.
Sora zaten hollowtech oluyor.
Bence ağırlık, bakım kolaylığı ve yükseltme imkanı açısından önemli bir fark.

@Anonim
Bisiklet 2017 model, eski claris heralde.
3 lü aynakol yerine 2-9 veya 2-10 alsam diyorum

@Hakan000
Ben ikisini de kullandım, dizlerinizde bir sorun yada başka sağlık problemi yoksa ikili rahatlıkla işinizi görür. Bir de şu var. Yokuş için üçlü aynakol alırsanız, arkadaki rublenin de dişli sayısı önemli. Ön 30 arka en büyük 25 olduğundaki oranla ön 34-arka 28 neredeyse aynı. Ozaman üçlü aynakol hiç anlamlı olmuyor.

@muhammedbensi

Merhaba
Eski 105 ( 5800 ) ve yeni ultegraya ( 8000 ) sahip 2 bisikletim var. Ikisini de düzenli olarak kullanıyorum. Aktarma olarak farkı hissetmeniz çok zor. Yeni 7000 serisi 105 ler ise ultegraya daha da yakın. O yüzden 105 yeterli olur diyebilirim. Diğer yandan aktarma bir üst seviyeye çıkınca bisiklette başka şeyler de değişebiliyor başta jant olmak üzere. Iki bisiklet arasındaki yarın sadece aktarma ile sınırlı olmaya bilir.
Yeni 105 ların disk frenleri de hidrolik artık. Benim tercihim 105 te kalıp disk fren almak olurdu. Özellikle yağışlı havalarda aradaki fark çok büyük.

189831

Bu ne demek oluyor?

@muhammedbensi
Sakıncası yoksa boyunuzu sorabilir miyim?

@hakan hoca
Boyum 1.76 fakat bisikleti bu fiyata gördüğüm için ekledim. :):):):)

Scott almak motlas bayisine gittim, adamda surat mahkeme duvarı. Müşteri değilde dükkanı icraya geldik sanki :acpsnr: Bende kızdım almadan çıktım. 2. El almaya karar verdim.

Aynı olayı ben de yaşıyorum bazen herkes esnaf olamaz ...

Benim de bisiklet alma sürecimde bir bayiye gittim bütçemi söyledim, direkt bütçemin 200 lira üstünde bir bisiklet önerdi. Hangi bisikleti sorsam bunu değil de ilk gösterdiğimi tavsiye ederim diye cevap aldım. Dediğiniz gibi müşteriye alaka, isteklere hitap edebilmek herkese göre değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bisiklet bayilerinde kalite yerlerde!! Amaçları ellerindeki malı satmak, senin istediğin kimsenin umrunda değil. Kendi işini kendin hallediceksin en iyisi.

Kelimenin tam anlamıyla hepsi değil de, ne yazık ki neredeyse hepsi öyle. Amaç müşteri kazanmak değil para kazanmak. Böyle olunca da getiririz yerine al götür diyor ve elinde ne varsa onu iteliyor. Satın anamdan önce gezip bilgi sahibi olmak, sonra da model belirleyip ben bunu istiyorum diye gidip almak çok daha karlı ve doğru bizim için.

Arkadaşlar merhaba 3 bisiklet arasında kaldım biri 2018 bianchi slr 600 aynakol 50x39 yeni tiagra fiyat 2300 TL daha sıfır denilecek temizlikte sadece deneme amaçlı kullanılmış diğeri 2700 TL salcano xrs 035 yeni tiagra 53x39 karbon maşa bir diğeri ise 2014 model salcano xrs 30 eski tiagra set var mavic alsium jantli model 2700 TL

7 sayfa Vites ayarı ve Fren ayarları hakkında detaylı bir yazı yazmıştım ve paylaşacaktım. Kaydet yerine kaydetme ye bastım ve şuan ağlıyorum...

Herkese Selam bugün 2. el olarak 2800 TL'ye Lapierre Audacio 400 aldım . Gayet temiz ve çiziksiz bulmama şaşırdım , bulunca da kaçırmadım . Bisiklet için yorum ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim...

@19ege14
Harbiden çok iyi denkgelmiş kaç model ve nereden ?

Geri