Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@brstrmn
Haklısınız ama dolar ?

@Firat morkoc
Bi el atsanız ?

Scudo
@Firat morkoc
Carraro044 al bence çok güzeldir heralde :)
Şaka bi yana carraro sitesinde o model yok

Sen 042 demek istemişsin anladığım kadarıyla. Tavsiye fiyatının altında 42 fiyatına 52 bulabilirsin. bence tiagra altından giriş yapmanı tavsiye etmem. Tiagra sağlamdır. Kullandım biliyorum ultegra 6800 ile aynı hemen hemen vites sayısı farklı 10 a 11 ve ağırlık, başka da bizim hissedeceğimiz bir fark yok. Sora kullanmadım bilmiyorum ama tiagra iyiydi. 052 tavsiye ederim biraz daha bekleyip tiagradan giriş yap derim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mhmm@
Oralara kadar çıkamam büçe olara ama cararo tarafından sora ve clars arasında kaldım. Diger modeller iyimidi ben agresif bir bisiklet istiyom hız için

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Yazdıklarının içinde Mosso alınır.

Bisiklet agresif olmaz, sürücü agresif olur. Ama sen agresif olma. Yarışacak mısın, hızlı gitmek istiyorsun? Bisiklete spor amaçlı bin, hız değil.

@Orhan Akarkut
bisikletlerde agrasif acıları olur ?

şu an karar verdim gibi biraz daha cararo 022 ye yaklaştım mosso ve cararo arasındayım ?

Boyun kaç? Carraro'da 48 cm var ama Mosso'da 50 cm kadro var. Ona da dikkat etmen lazım.

İyi bir Sora işinizi görecektir,tabi benim hedefim yüksek ben antrenman,rekor denemesi yapacağım vs diyorsanız o zaman iş değişir
Sora kullandım gayet memnun kaldım
(Diğer mesajları okumadım tam olarak,sadece göz gezdirdim ve yorumunu paylaşmak istedim)

@muhammedbensi
173 cm bacak boyum 80 cm

Op
@ahmet1905

Aslında normal tur için kulanıcam yarışlarda gözüm yok onun için güzel bir bisiklet arıyorum ama mosso yanal rüzgarlarda direk dengesini kayebediyormuş profil jant olduğu için bide jantlar agırmış

@Firat morkoc
O zaman sana 52 kadro bisiklet olur. Ama gene de bisikletin aşağındaki ölçülere bakarak kadronu seç. Çünkü yarış amaçlı değil de turlar için planlıyorsun çoğunlukla konfor ön planda demektir. O yüzden seleni ve kadro boyunu iyi seçmen lazım.
İyi günler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba , üniversite şehir dışı falan derken 2 sene önce sedona 610umu satmıstım 2 senedir gymde pedal çevirmekten sıkıldım.şuan orta seviye 105 setli karbon maşa bisiklet bakıyorum.
3 seçenek buldum(2.el)
lapierre audocio 500
ktm strada 2000
ultra 900 AF ( bu markayı pek düşünmüyorum fakat belki önerecek birisi vardır)
önerilerinizi bekliyorum 4500-5000tl bandında

@muhammedbensi 54 cm olurmu cünki gecen seneki boyum 165 ti şimdi ise 173 voleybolcuyum o yüzden boy atıyom ?

@safak743
190905
17 Ekim' de Ultra AF 900 aldım. O zamanki fiyatı 5000 TL idi. Sıfır almak istedim. Düzce' de Decathlon olmadığı için internet üzerinden aldım. Bisiklet M kadroda 8,9 kg (pedalsız). Full 105 set. Jantlar Mavic Aksium. 2x11 vites var. 52/36 aynakol, 11/12/13/14/15/17/19/21/23/25/28 ruble var. Kadro UCI onaylı. İlk yol bisikletim olduğu için diğerleri ile kıyaslama yapmam mümkün değil ama sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

@Firat morkoc
Hangi bisikleti düşünüyorsan bisikletin altında hangi boya, bacak ölçülerime vs. denk gelen kadro boyları yazar. Onları inceleyin.

@Firat morkoc
Yol bisikletinde öyle bir şey dersen sonucuna katlanırsın. Senin kararın.

@muhammedbensi
Cararo 022 var şu ana aklımda ve sadece 52 degilde 54 alsam diye soruyorum ?

@muhammedbensi
Ama 52 sonradan benim boyum uzadıkça sıkıntı olmazmı ?

@Firat morkoc
Net olarak boyunun 174 cm olduğuna eminsen alabilirsin. Fakat 022'nin tablosunu bulamadım.

@muhammedbensi
Cararo 48 52 54 58 diye hatırlıyorum

Geri