Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@drbahadir
Triban 500 al hocam uzmez seni

• Beğen
Tepkiler: drbahadir
Scudo
@mariokaldato

Hocam triban 500 benim kafama da yattı, 4 ay önce 2200 iken şimdi 3000 vermeye değer mi o konuda kararsız kaldım

Onun haricinde carraro 012, kron rc 2000 gibi daha uygun modellere mi yonelsem emin değilim.

Su anki bisiklet fiyatlarında triban 500icin 3000 normal mi?

@isosel

Dolar TL kurunun stabil olmaması nedeniyle kurda tam karşılığı olmayan ekstra fiyat bindirimleri olabiliyor onu sormak istedim aslında, bu mağazalarda satılan telefonlarda da açıkça görebildiğim birşeydi, triban 500 de mağazada satıldığı için acaba bisiklet için de böyle birşey var mı merak ettim

• Muhteşem
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar uzun (çok uzun!) araştırmalarım sonucunda Carraro Cr 042 almaya karar verdim. Fiyatı 3.445 TL. İstanbulda hangi bayiden alsam daha iyi olur? Çünkü bu modeli denemek istiyorum ve çoğu yer test sürüşüne izin vermiyor. ?
Boyum 1.83. Hangi kadroyu seçmeliyim, 54 uygunmu?

MerhabalarMerhabalar iyi günler benim 800-1400₺ arası bir butcem var uzun yol bisikleti almak istiyorum tabi hafifi ve sağlam olmalı hangi ürünü önerirsiniz kilo 60 boy 1.80

@drbahadir
Gecen ay pazarda patates 2.5 kilosu 10 liraydi şu an 20 lira . Ordan pay biç dahada zamlanacak

@Bahadr_akdeniz
Oyle bir urun henuz uretilmedi dostum. Belki 1980lerde olsaydik olurdu

@isosel
Düşünenler yuzunden artiyor zaten fiyatlar. :D

• Beğen
Tepkiler: :DDD ve MakRo
Gelecek aya bi hikaye bi inceleme paylaşacam abi kendimce @mariokaldato :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Carraro Cr Race 062 almayı düşünüyorum sitesinde 5800 ama bir bayiiden 5000 gibi bir fiyata almayı düşünüyorum. FSA Vision Team 30 jantlar ve 105 serisi var. 052 ile arasında kalmıştım ama jant seti ve 105 grupsetli olduğu; bütçem de üst sınır tam 5000 olduğu için almak istedim. Sizin bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir model var mıdır acaba değerli forumdaşlarım?

• Beğen
Tepkiler: Hsynozky
@drbahadir
bisikletde f/p ürünü olmaz
@Atakan D.
denemen lazım yol bisikletinde kadro çok önemli sıfıra sıfır uymalı sana

@KarizmatikEmmi

Sanırım İstanbul'da test sürüşüne izin veren bayi bulana kadar araştıracağım... Bir sorum da şu olacak. Mesela bisikleti aldım 2 ay sonra kadro kırıldı veya gidon kırıldı. Değiştirirler mi? Decathlon'da bu rahatlığın (ömür boyu) olduğunu duydum fakat sanırım bayilerde bu biraz sıkıntılı. Bir bayiye sordum sadece parçaları değişir dedi. Bir bayiye sordum lafı geveledi zaten oraya bir daha adımımı dahi atmam. Bu konuya kesin bir cevap var mı? Teşekkürler..

@drbahadir
Bir de şöyle bir durum var. Bir ürün var beğendiğiniz. Ama pahalı geliyor. Bir baktınız %30 indirimde. Fiyatı uygun diye hemen atlayıp alıyorsunuz. Bir arkadaşınız da almak istiyor ama o an parası yok. Satıcı diğer ürünleri satamadığı için ertesi hafta %50 indirime giriyor. Arkadaşınız sizinle dalga geçerek %50 indirimle alıyor aynı ürünü. Sonra ürün uzun süre %50 indirimle satılıyor stok bitene kadar.

Bu hikaye yaşanmış olup imkanları zorlamıyorsanız alışverişte üçün beşin çok da kafaya takılmaması gerektiğini hatırlatır bana. Paranız varsa ve beğeniyorsanız, göz göre göre de kazıklanmıyorsanız çok da takılmayın alın gitsin. Kararsız kalıp mağazalarda vakit geçireceğinize bir kaç hafta fazla binersiniz bisiklete.

@Anonim

Haklısınız, bugün çokça araştırma yapıp hem mental olarak yoruldum hem zaman kaybettim.
Zaman bulduğum an triban 500 alacağım bakalım. Bilgilendirmek için yorum atan herkese teşekkür ediyorum

merhaba sevgili arkadaşlar bisan ve peugeout yarıs bisikleti arasında kaldım... konuya vakıf olan dostlarımın bana yol göstermesini isterim... hangisi önde artıları eksileri.. ha model olarakta söylim bisan rc9900 ile peugoet GTR 980

İyi akşamlar. Günlerdir araştırmalar, 2000'den 3000'e ordan 4000'e çıkan fiyat aralığı ve hala kafam allak bullak. Alıp yıllarca kullanmak istiyorum hobi olarak. En az tiagra set ve karbon maşa olsun isterdim ama bu aralıkta sıfırı zaten imkansız, ikinci elde de temizine rastlayamadım. Şuan aşağıdakiler arasında gidip geliyorum.

3000TL'ye çiziği fazla olan bir lapierre audacio 400 var Tiagra set ikinci el olarak
carraro 042(sora) sıfır 3000TL
carraro 052(tiagra) sıfır 3700TL (carrarolara nedense pek ısınamadım)
Yada sınırlarımı zorlayarak Btwin triban 540 (105 set) 4500TL
son olarakta bir giant buldum sıfır 3700 TL ama claris
(link)

3500'ü de aşmak istemiyorum aslında ama sizin tercihiniz ne olurdu ? Teşekkürler.

Merhaba, ben 2. El mosso tca 735 tiagra buldum fiyati 2400 tl kozmetik olarak ufak hatalar olsa da genelde temiz bir bisiket. Sizce fiyat olarak nasıl

@Skidbladnir
Bizim icin nasil oldugunun bir önemi yok , cunku bu soruyu kendine sormalisin.Parayi veren fikrini beyan eder, bu kadar basit.
Sıfır fiyati uzerinden degerlendir iste yorulma bu kadar

Herkese merhaba BİANCHİ SLR 600 buldum uygun fiyata ikinci el boyum 170 bacak içi 80 cm falan kadro 57 cm sizce almalımıyım bana uygun olurmu bu kadro

@trainspotting35
Bide mosso tca sora buldum 52 kadro yaza kadar satılmasa o var aklımda o olurmu peki teşekkürler

Geri