Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@drbahadir
Set claris 2×8 r16da digeri tourney ise r15 merak etme claris oyle yormaz. On ruble 50x34 arka ise 11×30 ruble oranına sahip yormaz.

• Beğen
Tepkiler: drbahadir
Scudo
Bu bisiklet hakkında pek bilgi bulamadım internette acaba bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım varmı5E48C18B-E23B-41C7-9F4C-F72F4BA8ADE9.jpeg815D99FF-B862-41D8-8026-700B263AC83C.jpeg2BD4A23E-4D99-4414-B989-45E5EC0359D3.jpeg363CC832-05E7-4450-8809-0BF30B6A311F.jpeg8EAD6214-2047-4002-93A7-BE801ED511CD.jpegDA70077E-C528-453C-9678-025B013F448B.jpegB12684B5-2CE3-466E-A4B6-72A2B84B0964.jpegimage.jpgimage.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Yazmak için belki yanlış bir yer ama nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Sattığım bisikletin üzerinde hediye olarak verdiğim için alyan setim yoktu ve mecburi limit ayarı yapmam gerekiyordu zincir atması vb. problemlerden. Uygun aleti bulamadığımdan ucu yalama oldu nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olabilir misiniz?

Realomer
birşey sorcam size,aynı kategorideki bisikletlerden mossoyu sürekli kötülemişsiniz diğer markalara göre.sebebi nedir? belliki kullanıp tecrübe etmişsiniz,alıp kullanıp sizi bu kadar pişman eden nedir mossoda? bu kadar berbat kılan nedir diğerlerine göre.halbuki aşşağı yukarı aynı fiyat bandında.tecrübenizi aktarırsanız sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Hsynozky
Arkadaşlar herkese merhaba. (Abi baya heycanlandım ya) Taze üyelerden biriyim ve konu başlgı açmayı bilmedigim için buraya yazıyorum. 18 yaşındayım Malatya da yaşıyorum. Küçüklüğümden beri salcano 21 vites bisiklet kullanıyordum. Heycanımda burda başlıyor. Malüm havalar ısındığından dolayı bisiklet hevesim arttı. Ben de artık bir level atlayıp başlangıç düzeyinde yol bisikleti almaya karar verdim.(Birkaç yıl sonra bir üst modele çıkmayı planlıyorum) İlk hedefim ilçeler ondan sonra çevre iller(Elazığ vb.)Boy: 1.74 kilo: 61 Maks. tutar 2 bin tl. Yalnız bizim buralarda eğimler fazla olduğu için tırmanmada beni üzmesini istemiyorum. Evet arkadaşlar bütün önerilere açığım, şimdiden herkese teşekkürlerimi sunar, bol pedallar dilerim...

Btwin Triban 500 2.500 TL'ye düşmüş. Bu haftasonu alacağım sanırım :D

2019 Peugout r 16 yi yaklaşık 2haftadir bekliyorum kargodan bayilere ulaşmamış

Carraro 022 ya da triban 500(2500tl) denenebilir mi yoksa beklemeye devam mı sizce

@drbahadir

İkinci el de düşünülebilir

• Beğen
@rhaegar
2.el düşünemiyorum bilgim yok pek

@drbahadir

(link)

Örnek olarak Antalya'da yaşadığınızı baz olarak paylaşıyorum

• Beğen
Bisiklete spor amaçlı ve yol bisikletinde kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce öncelikle bir şehir bisikleti alıp sonra mı yol bisikleti almalıyım, yoksa zaten yol bisikleti alacağım için bir yol bisikleti alıp 1-2 hafta da alışır mıyım?

Ve şuan decathlonda Triban 500 modeli 2.500 lira bu bisikletle başlamak doğru bir tercih olur mu? Her türlü öneriye açığım ☺️

@Zaferrr35 bence direk yol bisikleti al kendine uygun kadro boyunu tercih yaptıktan sonra alışma sürecin bir kaç sürüşte geçer sürüş zamanını da artırarak dayanıklılığını da geliştirirsin tribanların bir modelinde vites kollarında sıkıntı yaşanıyordu forumdaki tribanla alakalı konulara bakarak bilgi edinebilirsin

@Zaferrr35
bence direk yol bisikleti al. bende ilk başlarda senin gibi düşünmüştüm. sonra bi kaç yol bisikleti kullanıcısı ile konuştum ve direk yol bisikleti aldım. alışma süreci en fazla 1 ay sürer. bisiklete sık sık binersen 1-2 haftada alışırsın. zaten bisiklet üstündeki duruşa alıştın mı gerisi kolay gelir.
ben başlangıç için triban 500 aldım. bisikletten gayet memnunum. çoğu kişi viteste sıkıntı yaşamış ama ben bi sıkıntı yaşamadım. sana da tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Zaferrr35
Uzun süredir büyük memnuniyetle kullanmakta olduğum 2016 model Giant Escape Air e ilave olarak bir yol almaya karar verdim ama birkaç tavsiye üzerine ve en son dün bi Salcano XRS040 52 kadro kullanım sonrasında küçük mü geldi (52 kadroydu) bilmiyorum süremedim desem yeridir emanet gibi durdum kısa bi mesafeden döndüm geldim.Velhasılı kelam Giant'ın üzerindeki 2x9 Altus seti değiştirip 105 veya ultegra ya da tiagra 4700 2x10-11 veya 3x9 taksam mantıklı olur mu?Ekonomik yönden olsun kullanım tarzı açısından nasıl olur?B konuları çok detaylı anlamam işim kötüsü Manisa da güvenebileceğim sağlam bi usta yok ...

• Beğen
Tepkiler: specific
Escape Air’in kadrosu kaç? Benim de yola geçme düşüncem var ama öncelikle Sti kollara adapte olma düşüncesi ve maliyet yönünden farklı bir yöntem planlıyorum.

herkese çok selamlar, arkadaşlar TRİBAN 540 M kadro 105 setli bisiklet arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. bu bisikleti istememin sebebi de maşa ve kadro daki çanta takma delikleri olması hem yolda hemde travel olarak kullanmak istediğimden

@dutalice
Sıfır bulamazsınız, bitti diye biliyorum. sahibinden.com da bir kaç ilan var ama boyları uygun değil galiba. Takip etmek lazım.
Ben tiagralı düz gidon modelini alıp dropbara çevirmiştim. Gayet memnunum, ama tabi 105 set olmadı.

Geri