Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@CannBektas
54 56 arası kadrolar sana olur, performans düşündüğün için 54 daha mantıklı. Hem bisiklet hakimiyetin iyi olur hemde yokuşlarda daha atim olursun.

Scudo
@onur caliskan

öncelikle bilgilendirme için teşekkürler ben direk bacak boyu hesaplamıştım öncelikle onu düzelteyim 105 kg yol bisikleti için sorun yaratmıyor ise yol bisikletide düşünebilirim ama önceliğim kötü yolda zarar görmeyecek türden bir bisiklet iç bacak boyum 82-85 cm bütçe 1450

@Crowlier0
Yanlış değilsem Triban 100 ün aynakolu tek yapraklıydı, siz yine kontrol edin. Eğer öyleyse pek tavsiye edilebilecek bir model olmadığını sanıyorum.

@Aruera

iyi günler ben 1400 1500 tl civarına dayanıklı bir mtb arıyorum boy 180 bacak boyu 82 - 85 cm Rockrider 520 Gözüme çarptı B-twin ürün hakında bilginiz var ise paylaşırmısınız?

@Mustafadmrlp
Maalesef yok, triban 100 ü de bir ara yol bisikletine geçiş düşündüğüm için biliyorum. Eğer mtb ye dair başlıklara yazmazsanız sanırım itinayla cevap vermezler, sanırım haklı da olurlar. Dilerseniz bi Kron Xc 150 ye bakın lakin peşin peşin uyarayım Kron ların kadroları plastik gibi çiziliyor...

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Aruera

Hocam forumda yeniyim mtb konusunu bulamadım kron pek iç açıcı gelmedi bana gidondaki kırılma olayları çizilmeler falan o yüzden bütçemi zorlayıp başka markalara yöneldim link paylaşırmısınız mtb önerisi alabileceğim

İyi günler
Yol bisikleti almayı düşünüyorum
Boy 180 bacak boyu 80-85 cm 4000-6000 TL arası önerilerinizi bekliyorum
Bisiklet sporunu ilerletmeyi düşünüyorum

@Recephan Yılmaz
arkadaşlar arada kaybolmasını istemiyorum bilen arkadaşlar bi bakabilirmi

@selim82
Anladım. Önerdiğiniz bir bisiklet var mıdır sıfır olarak yoksa 2. el mi yönelmeliyim?

@selim82
Anladım Focus Variado 105 buldum bir tane. Yurtdışından alınmış. Satan kişi ile görüştüm faturası yokmuş fakat yurtdışından alındığına dair bi kağıt varmış. Sizce alınır mı?
İlan : (link)

Üç bin tl’ye kadar başlangıç olarak ne alınır? (Tourney hiçbir bisikleti düşünmüyorum, ama eğer tourney de başlangıca yeter derseniz onlara da bakarım.) fiyat ne kadar az o kadar iyi olur. Son olarak boyum 175 gibi bir şey. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hepsiburada’da Carraro 042 var o ilgimi çekti.

Corelli kr 200 veya Bisan rx9200'e bakabilirsin

@karbonmasa
Hiç yol bisikletim olmadı ancak başka tür bisikletlerde tourney kullandım. Tourney den iyi vites sistemi kullanıp da 3k bandında fiyat sunacak bisiklet yüksek ihtimalle seni başka komponentlerde hayal kırıklığına uğratacak. Eğer tam profesyonel sürmeyeceksen tourney yetecektir, vites değişini birazcık daha beklersin ve belki sesten hoşnut olmazsın o kadar. Ben de yol bisikleti baktım ve bakarken tourney üstü olsun dedim ama daha sonra jant, kadro, maşa, lastik vs. nin daha öncelikli olduğuna karar verdim. İlla perfonmans yapacaksanız da tourney alır arka kaseti daha küçük dişlileri olan başka bir modelle değiştirir max performansta (daha üst vites sistemleriyle) aynı seviyeye gelirsiniz. Kalkışta bir tık geride kalsanız da devamında bir fark kalmaz. Unutmayın vites seti sadece zincirin konumunu değiştiriyor, önemli olan zincirin üzerinden geçen güç ve verimliliği...

@Aruera
Aslında sora bile alınabiliyor tourney sadece 2000₺ altı değerlendiririm sanırım. Bu arada Ankara’da ikinci el de olur.

@karbonmasa
2000₺ altı yol bisikletlerinin sayısı pek yoktur siz ona 2.5k diyin. Forumun market kısmına bakarsanız tiagra setli bi salcano 3.2k idi yanlış değilsem, tabi durumunu da incelemek lazım. Eğer bisikletçiye giderseniz de belki tourney set henüz sıfırken sadece fiyat farkına sıfır claris setle değişip istediğiniz kadro, maşa, jant vs. dizilimine fabrika çıkışından farklı bir vites sistemiyle sahip olabilirsiniz.
Belki (link) değerlendirmek istersiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumuj mtb yazarları biraz pasif mtb alıcam sadece marka model önerisine ihtiyacım var

@Mustafadmrlp
Al kardeşim (link) şahsi tecrübem olmadı ama kağıt üstünde güzel göründü bana, modlardan rica ediyorum yanlış başlıktaki yazılara biraz el atsınlar...

• Beğen
Tepkiler: Mustafadmrlp
gençler selamlar . daha önce hiç yol bisikleti deneyimim olmadı ama okuduğum yazılar vesilesiyle yol bisikletinin benim için uygun olucağını düşündüm . şimdi ben bayiye veya 2. el bisiklet almaya gidince neye göre seçmeliyim bisikleti (vites istemi lastikler frenler dişliler vb. ) ve neye göre para ödemeliyim . ne tür şeyler fiyatı yükseltilir veya neresi iyi olunca fazla para ödemeye değer . bunları bana bi anlatın . bayiye gittiğimde adamın bana şu iyidir bu iyidir diye kakalayıp sonradan pişman olmak istemiyorum . ve mtb den geçicem benim için eksileri ve artıları neler olucaktır . şimdiden teşekkür ederim iyi sürüşler .

Bugün Carraro Cr 042 Sora 54 kadro aldım, yardımcı olabilirim. Bu arada ağırlık bilgisini öğrendim 012. , , , 022 ve 042 için. Sırasıyla 10.6 10.9 10.8 kilo.

Fiyatlar çok artmış açıkçası sizden ricam uygun fiyatlı kask önerisi.

Geri