En az Claris grupsetli bir bisiklet bakınız. 2. ellerde daha da üst grupsetler bulabilirsiniz ama sıfır alacaksaniz Cavalier Claris'i öneririm.Selamlar,
En fazla 2250tl civarlarında olacak şekilde yol bisikleti arıyorum.Ucuzdan pahalıya Cavalier 700 tourney,Slr 400,ve biraz aşınmış Cavalier 700 claris buldum.Sizce bunlardan hangisini düşüneyim ya da ikinci ele bulaşmadan corelli kr100(tasarımı vs. çok hoşuma gitmedi)mü düşünmeliyim? şimdiden teşekkürler
Merhaba,@umutcelik Trek alüminyum serisi alınmaz derken sebebi ni öğrenebilirmiyim. Çünkü ben 3 aydır kullanıyorum da sorun göremedim henüz
Ben kullaniyorum, merak ettiklerinizi sorunuz.Arkadaşlar mosso cavalier 700 claris düşünüyorum kullanan veya düşünen varsa
yorumlarınız önemli
Paran varsa mosso legarda serisine bakmalısın kardeşim minimum legarda 1921 bak pişman olmazsınElimde şu bisikletten var ve gerçekten ağır geliyor bisikletim 24 jant (link) gerçekten eski modeli bundan değil aslında 2011 falan
sizce maksimum 1100 1200 tllik bir tur bisikleti /sedona 300 gibi/ geçsem rahatlarmıyım ? hergün okula gidip geleceğim yaklasık gidiş geliş 17 km falan tutuyor.
boyum 1.67 kilom 60 yaşım 16
*hatta bu bisikletle tıpatıp aynı bisiklet (link)
konu açabilsem açıcamda açılmıyor mecbur buraya yazdım
Öneri için konu açmanıza gerek yok. Şehir/tur bisikleti seçim rehberi bu gibi başlıklarda yardım eden illa ki birisi çıkıyor. Hiç olmadı aklınızda bir model belirleyip 2.el bisikletleri takip edin. Şuanda yazdığımız başlık "yol bisikletleri" üzerine olunca her mesajda konuyu takip edenlere mesaj gidiyor baktıklarında konunun tamamen farklı olduğunu görüyorlar. Çok sevgili abimiz Kont @mariokaldato 'nun yukarıdaki konudaki önerileri size yardımcı olacaktır.Elimde şu bisikletten var ve gerçekten ağır geliyor bisikletim 24 jant (link) gerçekten eski modeli bundan değil aslında 2011 falan
sizce maksimum 1100 1200 tllik bir tur bisikleti /sedona 300 gibi/ geçsem rahatlarmıyım ? hergün okula gidip geleceğim yaklasık gidiş geliş 17 km falan tutuyor.
okula bisikletle gidip gelmeyi kafaya koyduğuna göre kanında var bu iş. bi heveslik değil yani, bisikletçisin. gideceğin yolların araba yoğunluğunu bilmiyorum, eğer arabaların hızlı geçtiği veya sınır çizgisinin sağında yeterli alan olmayan bir yolsa, bu sevdadan vazgeç derim. türkiye'de yaşlı başlı insanlar bile asfaltta tek başlarına giderken tedirgin. davarın teki ölüm sebebin olabilir. bisikletçilerin topluluk halinde sürmeyi tercih etmelerinin sebebi de bu.Elimde şu bisikletten var ve gerçekten ağır geliyor bisikletim 24 jant (link) gerçekten eski modeli bundan değil aslında 2011 falan
Her kadro fixie olmaz. Arka teker bağlantı noktası çok önemli. Teker milini yatay şekilde öne arkaya kaydırabileceğiniz ve zinciri gerebileceğiniz bir kadro olmalı. Yeni kadrolar genellikle aşağı doğru oluyor ve kolay kolay fixieye çevrilmiyor. Alüminyum kadro da uygun hale getirmek için kolayca kaynak yapılamıyor. O yüzden genellikle eski çelik kadroları fixie yapıyorlar.eski çelik bisikletlerdeki gibi üst borusu yere paralel aluminyum kadro arıyorum. bildiğiniz marka/model var mı? fixie'ye çevireceğim için diğer içerik önemli değil, vites ve freninini tamamen sökücem.
Yol bisikletinden fixie dönüşümü nasıl yapılır? şu konuya bakarsanız, konu hakkında fikir edinmiş olursunuz. Ayrıca o konun sahibi için fixie uzmanı diyebiliriz.eski çelik bisikletlerdeki gibi üst borusu yere paralel aluminyum kadro arıyorum. bildiğiniz marka/model var mı? fixie'ye çevireceğim için diğer içerik önemli değil, vites ve freninini tamamen sökücem.
forum kayıt tarihime bakma 5 yıllık fixieciyimHer kadro fixie olmaz. Arka teker bağlantı noktası çok önemli. Teker milini yatay şekilde öne arkaya kaydırabileceğiniz ve zinciri gerebileceğiniz bir kadro olmalı. Yeni kadrolar genellikle aşağı doğru oluyor ve kolay kolay fixieye çevrilmiyor. Alüminyum kadro da uygun hale getirmek için kolayca kaynak yapılamıyor. O yüzden genellikle eski çelik kadroları fixie yapıyorlar.
Aklınızda olsun..