HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.161
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Eski claris vites telleri dıştan gidiyordu, aynakol da üç parçaydı. 2018de seri yenilendi, aynakol üst serilerdeki gibi iki parça oldu, teller de gidon bandının altına alındı. Hem ağırlık hem performans hem görüntü olarak ciddi fark var.biri 2017 modelin clarisi diğeri 2019 model
fiyat az olduğu için en iyisini arıyoruz knaka pişman olmamak için 😃Hersey bi yana , başlangic seviyesi bisiklet alacak arkadaslarin titizligini, detayciligini ve beklentilerini pahali makinalara sahip insanlarda gormedim. Gercekten bu mesele benim merakimi celp ediyor.
Tavsiyem biraz üst seviye bisiklet ve 2.el bir bisiklet al derim 2000 -4000 arası mümkün.fiyat az olduğu için en iyisini arıyoruz knaka pişman olmamak için 😃
Bende cebime 20 lira koyup A 101 e gidiyorum. Neden ? Çunku reklaminda " A101 harca harca bitmez" diyor. O hesap bu baslangic seviyesi bisiklet arayanlarin arzularifiyat az olduğu için en iyisini arıyoruz knaka pişman olmamak için 😃
Yok abi o zamanda saticiyi hayattan sogutuyorlar. Ben yuksek kalite bir saatimi satisa koydum zamaninda ihtiyactan.Tavsiyem biraz üst seviye bisiklet ve 2.el bir bisiklet al derim 2000 -4000 arası mümkün.
Bende cebime 20 lira koyup A 101 e gidiyorum
peki legarda serisi yurt dışından mı geliyor@BAHADIR34
Size verdigim linkte Claris ve Sora hakkında ileti de yazmıştım.
Cavalier kadrosu yurtdışından geliyor. Ümit bisiklet kadroya diğer bileşenleri montajlama ve garanti işlerini üstleniyor.
merhaba yeni üye oldum çok merak ettiğim bir konu hakkında danışmak için. 2000 tl bütçem var her gün 20-30 km yol yapacağım okul ev arası. hafta sonlarıda kardiyo için 1 2 saat sert süreceğim. 3 adet bisiklet var aklımda.
1- corelli kr 100 yarı claris sıfır
2 - sedona 610 full claris ikinci el
3 - btwin 520 sora ikinci için el