Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
biri 2017 modelin clarisi diğeri 2019 model
Eski claris vites telleri dıştan gidiyordu, aynakol da üç parçaydı. 2018de seri yenilendi, aynakol üst serilerdeki gibi iki parça oldu, teller de gidon bandının altına alındı. Hem ağırlık hem performans hem görüntü olarak ciddi fark var.

Hersey bi yana , başlangic seviyesi bisiklet alacak arkadaslarin titizligini, detayciligini ve beklentilerini pahali makinalara sahip insanlarda gormedim. Gercekten bu mesele benim merakimi celp ediyor.

Son düzenleme:
Hersey bi yana , başlangic seviyesi bisiklet alacak arkadaslarin titizligini, detayciligini ve beklentilerini pahali makinalara sahip insanlarda gormedim. Gercekten bu mesele benim merakimi celp ediyor.
fiyat az olduğu için en iyisini arıyoruz knaka pişman olmamak için 😃

Tavsiyem biraz üst seviye bisiklet ve 2.el bir bisiklet al derim :) 2000 -4000 arası mümkün.

• Beğen
Tepkiler: melihbhr
Bende cebime 20 lira koyup A 101 e gidiyorum. Neden ? Çunku reklaminda " A101 harca harca bitmez" diyor. O hesap bu baslangic seviyesi bisiklet arayanlarin arzulari
Tavsiyem biraz üst seviye bisiklet ve 2.el bir bisiklet al derim :) 2000 -4000 arası mümkün.
Yok abi o zamanda saticiyi hayattan sogutuyorlar. Ben yuksek kalite bir saatimi satisa koydum zamaninda ihtiyactan.

Herifin biri beni sorulari, kuskulari ve durmadan sahtekar olmadigima kendini ikna etme calismalariyla bezdirdi. Ben satma pesinde de degilim haa , yanlis anlasilmasin. Sadece ilana koydum.

Bir hafta sonra adam kendi kendine girdigi bu epik savasta yenik düştü , ve bombayi patlatti " Peki gardasim havaleyi yapacam , ama nerden bileyim bu saatin sana ait olduğunu yada int den indirmedigini? ispatla " dedi.

"Ya sabir" ... dedim. Kolumdaki saatin resmini cektim ,yolladim. " Bak goruyor musun saati , peki altindaki hali desenine dikkat ettin mi ? Şu an camideyim ve tespih cekerken mesajinla irkildim. " ister al ister alma . Daha ne yapayim sana " yazdım. Yanit geldi " IBAN VER "

Son düzenleme:
Bende cebime 20 lira koyup A 101 e gidiyorum

Cumhur ağabeyin hesabını çalmışlar.:krktm:Cumhur ağabey Bim'cidir.Bime gider.:tskler:
Moderatörlerimi göreve davet ediyorum.

Yeni başlayan olsam şu bisikleti alırdım.Tasarımı da güzel donanımı da.Uzun süre binilebilecek bisiklet
(link)

saracen marka bisikletler hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba arkadaşlar ,
Aşağıda linkini verdiğim bisikleti almak istiyorum . Yurt dışından alacağım . Aslında endurance bisiklet arıyordum ama bunun fiyatı makul geldi . Sizce çok fark var mı endurance kadro ile arasında ?
Tahmini bisiklet 8 bin TL civarlarına gelecek bana . Bir de kadro seçimi hep kafamı kurcalıyor . Tavsiyede bulunacak arkadaş var mı ? Boy 191 cm iç bacak 89cm . 58 mı yoksa 61 kadro mu daha uygun olur ?
Şimdiden yardımlarınız için sağ olun .

(link)

Saracen-Zenith-7005-Road-Bike-225-inch-frame-_57.jpg

bu bisiklet 1000 km lik bir tura uyarlanabilir mi?

@BAHADIR34

Size verdigim linkte Claris ve Sora hakkında ileti de yazmıştım.

Cavalier kadrosu yurtdışından geliyor. Ümit bisiklet kadroya diğer bileşenleri montajlama ve garanti işlerini üstleniyor.
peki legarda serisi yurt dışından mı geliyor

Merhaba herkese,
Yol bisikleti almayı düşünüyorum ve aklımda canyon endurace CF 8.0 var sizin bu bisiklet hakkındaki görüşünüz nedir?
Bu fiyat bandında başka yol bisikleti tavsiyelerine de açığım şimdiden teşekkürler ve iyi forumlar

@HakanAydn Ağabey , tamamen iyi niyetimden yazıyorum.Niye macera peşindesin.Bu bisiklet geometri olarak neredeyse yol bisikleti gibi.Yoldan tek farkı dropbarının olmayışı.
1000 kmlik bir tura Giant yol bisikletinle de çok rahat çıkarsın.

Ben 1850 kmyi yol bisikletimle yapmıştım.Yapman gereken en önemli şey biraz kilo vermek.Kilo verince yol bisikletine daha da alışacaksın.

Bikepacking çantalarıyla güzel bir tur yapabilirsin.
IMG_20190711_201348.jpg

@hamlet2006 hani gianta flatbar takalım muhabbeti olmuştuya, maliyeti 1000 tutar demiştik. Bu 1000 tl...😆...nostaljikte, belki dedim 25 ya da biraz daha kalın lastikle, 24 vites avantajı, arkaya ucuz bir bagaj ve çanta...vs vs...?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@HakanAydn 1000 liraya iyi bence.Bisiklet gayet de hoş duruyor.Arkasına ucuz bagaj takılabiliyorsa çok iyi
Bu arada kesinlikle 28 lik lastik kullanmanı tavsiye ederim.Çok rahattır.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@hamlet2006 yarına görücem sanırım, uyarsa alırım. Mutlaka yazarım foruma...sağolasın..

@Albatros_65 Legardea serisi hakkinda maalesef bir bilgim yok ancak onlar da yurtdışı olabilir diye tahmin ediyorum. Legarda kadroları gayet sorunsuz, model olarak da sınıfında fiyatına göre en iyisi diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
merhaba yeni üye oldum çok merak ettiğim bir konu hakkında danışmak için. 2000 tl bütçem var her gün 20-30 km yol yapacağım okul ev arası. hafta sonlarıda kardiyo için 1 2 saat sert süreceğim. 3 adet bisiklet var aklımda.
1- corelli kr 100 yarı claris sıfır
2 - sedona 610 full claris ikinci el
3 - btwin 520 sora ikinci için el

Fit birine benziyorsunuz :D Aralarında en uçan kaçan, agresif olan kadro açık ara Sedona 610 :cool: Btwin 520 sürerken canınız sıkılır, corelli kadrosu da öyle. Fakat 610 kadro olarak gerçekten çok farklı, performansa yatkın bir kadro! Detaya girip sıkmak istemiyorum yine :bsmagryr: Özetle durum bu :)

Geri