Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Nge Başarı 2019 Cavalier Claris'i 3.000'e almıştım, bence fiyat gayet iyi.

Bisikletten de genel anlamda memnunum.

Scudo
Şehir bisikleti alman senin için en sağlıklısı olur. Yol bisikletiyle asfalt dışı yollarda titreye titreye gidersin. Uzunca bir süre Kron TX250 kullandım. Başlarda kaldırımlardan atlamamaya özensem de her gün geçtiğim yollarda bir noktadan sonra bıkmaya başladım ve hoplayıp zıpladım. Bisiklet hala sapasağlam bana mısın demedi. Eksisi biraz ağır bir bisiklet.
Kron TX150
Mosso legarda 2021 MDM V.
Carraro Sportive 220

Bütçem gereği bu bisikletler arasında kaldım. Siz hangisini öneririsiniz? Hepsi V-frenli modeller.

[ hocam foruma alışamadım konu da açamıyorum biri yardım edebilir mi 1.70 boyundayım yol bisikletine geçmek istiyorum bütçem 1550-1600 civarı haliyle 2. el almak istiyorum fakat çok bilgim olmadığı için kazıklanmak istemiyorum acil yardıma ihtiyacım var herkesten özür diliyorum yanlış yere vs atıyor olabilirim mesajı saygılar

Son düzenleme:
Açıkçası ben de size soracaktım bilgi alabildiniz mı diye. Ben de merak ettim. Aslında keşke kullanan bir arkadaş okusa da bize bilgi verse.
Henüz bir yanıt alamadım maalesef. Sahibinden'de ikinci el yol bisikletlerine bakarken çok güzel bir bisiklete denk geldim. İyi mi kötü mü ya da parasını hak ediyor mu tam kestiremedim, o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim. Kısaca anlatmak gerekirse 2019 model, 105 grup setli ve karbon kadrolu bir Canyon Ultimate CF SL 7.0

Maalesef bisikletin Sahibinden linkini atamıyormuşum, belli bir mesajı ve süreyi doldurmuş olmam gerekiyormuş. O yüzden ilan numarasından bakarsanız sevinirim.

Sahibinden İlan Numarası: 822479781

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Henüz bir yanıt alamadım maalesef. Sahibinden'de ikinci el yol bisikletlerine bakarken çok güzel bir bisiklete denk geldim. İyi mi kötü mü ya da parasını hak ediyor mu tam kestiremedim, o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim. Kısaca anlatmak gerekirse 2019 model, 105 grup setli ve karbon kadrolu bir Canyon Ultimate CF SL 7.0

Maalesef bisikletin Sahibinden linkini atamıyormuşum, belli bir mesajı ve süreyi doldurmuş olmam gerekiyormuş. O yüzden ilan numarasından bakarsanız sevinirim.

Sahibinden İlan Numarası: 822479781

Bisikletin özellikleri güzel gözüküyor. Ama tabii 2. El sonuçta. Gidip bakmak, kadroda ya da diğer bölümlerde sıkıntı var mı görmek lazım. Bu fiyata aynı özelliklere sahip 0 bisiklet alınabiliyor. Yani markaya vermiş olacaksınız para. O yüzden canyon markasını bilen arkadaşlar yorumlasa iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: DeadFrozen
Herkese merhabalar mtbden yol bisikletine geçicem günlerdir araştırma yapıyorum ve bu araştırmaların sonucunda karar verdiğim bisiklet Trek Emonda ALR 5 Disc modeli bu modelle ilgli görüşleriniz nelerdir? Bu bisiklet caddebostan trekte var ordan alışveriş yapanlar nasıl bir mağaza fikir verebilir mi ilgililer midir? Müşteriye karşı tutumları nasıldır?

Bende 7 K ya kadar yol bisikleti bakıyordum en sonunda Scott Speedster 30 2020 modeli için karar verdim iyi mi yaptım bilmiyorum

@Burak Kılınç merhaba Caddebostan a gitmiş siniz. Birde Göztepe deki ORBEA ya uğrayın. İşletmecisi Aram bey samimi ve candan dır. Teknik yönden de iyidirler. Aram bey ile bir sohbet edin derim. Alacağınız bisiklet şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Burak Kılınç
@çimtay Şimdiden teşekkürler 😊 yanlış anlaşılma oldu sanırım internet sitesinden baktığımda bana göre kadro boyu caddebostan trekte görünüyordu o yüzden orda var dedim henüz gitmedim yani ve görüşmedim de aram beye Instagram üzerinden yazdım fakat cevap alamadım ama İstanbul’a gittiğimde oraya da bir uğrarım bakmak için aslında bütçemi çok aşmaz ise orbea da bakabilirim açıkcası sevdiğim markalardan birisidir

• Beğen
Tepkiler: çimtay
Arızalı bir bisiklet almaktan korkuyorum. Zaten bu parayı zor topladım. Para çöpe giderse kötü olur benim için.
2 yıl önce 1300'e aldığım sıfır tx150'nin çok daha azına, 1000₺'ye geçen hafta ikinci el xrs060 aldım. ikinci eli tekrar gözden geçirmenizi öneririm. sahibinden, letgo'ya sürekli bakın. güzel fırsat yakalayabilirsiniz.

2 yıl önce 1300'e aldığım sıfır tx150'nin çok daha azına, 1000₺'ye geçen hafta ikinci el xrs060 aldım. ikinci eli tekrar gözden geçirmenizi öneririm. sahibinden, letgo'ya sürekli bakın. güzel fırsat yakalayabilirsiniz.
Aynen bazen sıfırından daha temiz bisikletler denk gelebiliyor ( sifirinda bile bazıları binip deniyor veya standlara kaldırırken çiziliyor)
kapalı kutu hariç

• Beğen
Tepkiler: qtay
@Burak Kılınç Ben ORBEA mx (MTB) kullanıyorum. Yol bisikletini de orbea almayı düşünüyorum. Bütçe olarak Trek almayı düşünüyor sanız. Orbea yı rahatlıkla alabilir siniz. Aram beyde gerekli yardımı yapar.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bisiklet arayışı içerisindeyim çok detaylı bir bilgim yok bisiklet konusunda 4000 -4500 fiyat aralığında tiagra setli bir yol bisikleti arıyorum önerileriniz nelerdir m teşekkürler

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar bisiklet arayışı içerisindeyim çok detaylı bir bilgim yok bisiklet konusunda 4000 -4500 fiyat aralığında tiagra setli bir yol bisikleti arıyorum önerileriniz nelerdir m teşekkürler
İkinci el takintin var mı

Geri