Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba. Eğer yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Forumda yeniyim. Şehir bisikleti kullanıyorum ve yol bisikleti almak istyorum. Yokuşlarda çok zorlanmak istemiyorum. Performansım pek iyi değil. Hafta sonları 50-100 km lik turlara çıkıyorum. Başlangıç için maksimum 5 bin tl lik bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Marka model önerebilir misiniz
Bakmanız gereken dişli olaranları, 50-34 aynakol ile 12-28 kısa bacaksa, uzun bacaksa 11-32 gibi değerler işinizi görür, bacaklar alıştıkça rahat çıkılır.

Scudo
Bakmanız gereken dişli olaranları, 50-34 aynakol ile 12-28 kısa bacaksa, uzun bacaksa 11-32 gibi değerler işinizi görür, bacaklar alıştıkça rahat çıkılır.

Teşekkür ederim. Peki hangi markayı önerirsiniz? Gerçi Biraz araştırdım çok alternatif yok.

Arkadaşlar merhaba. Eğer yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın. Forumda yeniyim. Şehir bisikleti kullanıyorum ve yol bisikleti almak istyorum. Yokuşlarda çok zorlanmak istemiyorum. Performansım pek iyi değil. Hafta sonları 50-100 km lik turlara çıkıyorum. Başlangıç için maksimum 5 bin tl lik bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Marka model önerebilir misiniz
Peugeot R14
Carraro 052
Teşekkür ederim. Peki hangi markayı önerirsiniz? Gerçi Biraz araştırdım çok alternatif yok.
Carraro race 052 ve peugeot r14'e bakabilirsiniz üstad.

Arkadaşlar karbon kadro bisikletlerde hangi üreticilerin bisikletlerini önerirsiniz üst düzeylerde

Marka model bakın, hangisi bütçenize uygun, hangisi hoşunuza gidiyorsa alın, yokuşları marka modeller çıkmaz, dişli oranları, bacaklarınız çıkar. İlk başlangıç için söylediklerim bunlar.

@ridermachine Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin. Keyif, li sürüş ler dilerim.Fiyat olarak ne kadar indirim yaptılar, Sele nasıl.
Çok teşekkürler hocam fiyat olarak 3150 TL den 150 TL bir iskonto ile 3000 TL taksitli bir fiyattan aldım.
Sele beni memnun etti Jelli kılıf aldım o şekilde daha konforlu :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serkan-tetova
Arkadaşlar merhaba 3000 tl ye kadar yol bisikleti tavsiyenizi alabilir miyim? Boy 1.80 54 kadro düşünüyorum.Teşekkürler.
Not : Eski başlıklara baktım tarihleri eski olduğu için güncel bir bilgi çıkmazdı.

O fiyata alınacak sıfır yol bisikletinden hayır geleceğini sanmıyorum.
İkinci el bisikletlere bakmanı tavsiye ederim. Sahibinden sitesinde çok temiz 54 kadro sora setli triban 540 lar var. Kafanıza yatarsa alabilirsiniz.
Sıfır olarak düşünüyorsanız Corelli Sprint kr300 olabilir. Sora set altında bir yol bisikleti almayınız. Tatmin etmez.

Aslında diğer başlıklarda çok değerli bilgi ve tavsiyeler var. Çoğuda güncel. Bence onları okuyun derim.

Şu videoya da bakın derim.

selamlar,

ilk mesajım bir kaç cevap arıyorum, yıllardır bisiklet(eski bir mtb) kullanıyorum..

Bu aralar yol bisikletlerine merak saldım başlangıç için 3k ya kadar(sıfır alacağım) bir şey düşünüyorum 3.5 a kadar esneyebilir, sorularım şunlar ;

1. başlangıç için dişli oranları çok önemli midir? ölü kondisyonum yok ama çok iddialı da değilim, sehirlerarası keyfi geziler dusunuyorum, normalde gün icinde de 30-40km yaparım, işe okula giderken de kullanma dusuncem de var
2. tourney setler baslangıc icin yeterli midir yoksa claris olsun bizim olsun mu :)
3. 170 boy 75-76 ic bacak boyu var(üst ölcüm noktasını yanlıs yerden almadıysak:)) 50-52 kadro iyi midir 54 denemiştim cok rahat gelmedi

teşekkürler

1. başlangıç için dişli oranları çok önemli midir? ölü kondisyonum yok ama çok iddialı da değilim, sehirlerarası keyfi geziler dusunuyorum, normalde gün icinde de 30-40km yaparım, işe okula giderken de kullanma dusuncem de var
50-34 aynakol 11-32 ruble yokuşlarda çok yardımcı olur.

. tourney setler baslangıc icin yeterli midir yoksa claris olsun bizim olsun mu :)
Tourney set yol bisikletleri için çok zorlama bir settir. Sti (kabaca vites değiştiricileri) tourneyde çok gariptir,alışılmışın dışındadır. Yol bisikletinde tourney olmamalı diye düşünüyorum.
En az Claris, sora olmalı
3. 170 boy 75-76 ic bacak boyu var(üst ölcüm noktasını yanlıs yerden almadıysak:)) 50-52 kadro iyi midir 54 denemiştim cok rahat gelmedi
Marka ve modele göre 50 ya da 52 olur. 54 hiçbir şekilde olmaz.
Ben Scottta 171 boyumla 52, S kadro kullanıyorum

Peugeot R14 tavsiye ederim kesinlikle arkadaşlar..

Tourney set yol bisikletleri için çok zorlama bir settir. Sti (kabaca vites değiştiricileri) tourneyde çok gariptir,alışılmışın dışındadır. Yol bisikletinde tourney olmamalı diye düşünüyorum.
En az Claris, sora olmalı
fiyatı biraz daha yukarı çekeceğiz anlaşılan :harika:

fiyatı biraz daha yukarı çekeceğiz anlaşılan :harika:
Toruney alırsan bisikletciden çıkmazsın taktuk sesleriyle kendi kendine atan vitesle uğraşırsın.. Arasında okadar fark yok claris yada sora öneririm.. Site Marketi takip et derim güzel bisikletler düşüyor..

• Beğen
Tepkiler: burak.kilic02
Merhaba arkadaşlar yol bisikletine merak saldım başlangıç için f/p bisiklet ve kadro boyu önerilerinizi beklerim

Merhaba arkadaşlar yol bisikletine merak saldım başlangıç için f/p bisiklet ve kadro boyu önerilerinizi beklerim
Başlangıç için sedona 610 - Carraro 022 - Mosso cavalier claris bu 3ünü öneririm başta sedonayı

Peki kadro boyu nasıl seçmeliyim farklı sitelerde farklı baktım biri diğerini tutmuyor .
Boy 174

Aslında diğer başlıklarda çok değerli bilgi ve tavsiyeler var. Çoğuda güncel. Bence onları okuyun derim.

Şu videoya da bakın derim.

Uzun zamandır burnundan kıl aldırmayan ego manyağı YouTube bisikletçilerini takipten çıkmıştım.

Bu arkadaş onlara benzemiyor. Videoyu sonuna kadar izledim. İleride inşallah kendini bozmaz. Özcan Güler ve bu arkadaşı takip edin. Bilgi birikim sağlam. Özcan uzun yol konusunda bu arkadaş da genel konularda faydalı bilgiler veriyor.

Geriye kalanlar mı? Katip Bartleby tarzıyla söylemem gerekirse :Yazmayayı yeğliyorum!

Son düzenleme:
Peki kadro boyu nasıl seçmeliyim farklı sitelerde farklı baktım biri diğerini tutmuyor .
Boy 174
1.74 se 54 kadro al tam uyar.. Satıcı 52 bile uyar derse kanma satmak için der binersin ama belin tutmaz sonra.

Geri