@Mustaac 'ın da belirttiği gibi bahsettiğiniz ağırlıklar çok zor, en yaklaşan 9.5kg civarında race 062 sanırım.@VolkanBaran 9 kg o fiyat aralığı için imkansiz. 9.5-10 kg civarında tiagra-105 setli bisikletler genelde. Yerli bakmanız gerekecek bütçenize göre. (Bu yorum sıfır bisikletler için geçerli.)
Bisan rx9400-9500, grand tour
Carraro cr 062
Peugeot r13, r14
Mosso sca739 tiagra
@VolkanBaran 9 kg o fiyat aralığı için imkansiz. 9.5-10 kg civarında tiagra-105 setli bisikletler genelde. Yerli bakmanız gerekecek bütçenize göre. (Bu yorum sıfır bisikletler için geçerli.)
Bisan rx9400-9500, grand tour
Carraro cr 062
Peugeot r13, r14
Mosso 739sca tiagra
İkinci el için skalanız çok geniş, ancak bu piyasada sıfır fiyatlarından çok aşırı bir fark beklemeyin. Yurtdışı kadroların bir çoğu yine fiyat aralığınız dışında kalacaktır.
Çok teşekkür ederim hocam. Aynı dilekleri sizin için de diliyorum. Ben uzun süre araştırmaktan çok sıkıldığım için genelde kafama yatan bişey olduğu anda kararımı veriyorum. Umarım siz de yakın zamanda kendiniz için en uygun bisikleti alırsınızInsallah cok severek saglikli sihhatli kazasiz belasiz binersiniz. Size hayirli olsun, ben bakmaya devam. Cok kararsizim coookkk
Bence ilk olarak iyi pedli bir tayt ve forma alin. Kış icin de uzun kollu termal forma ve ruzgarlik alin
Corelli sprint kr100 modeli dikkatimi çekmişti dediğiniz claris model parçaları mevcut bu model için ne düşünüyorsunuz? Bir de kron rc1000 modeli var görüşlerinizi alabilir miyim? teşekkür ederim.@Abdullahbisiklet bu fiyata alacağınız sıfır bisiklet sizi uğraştırır kesinlikle ikinci el almanız gerek ya da bütçeyi 3000 yapıp en kötü clarisli bir bisiklet almalısınız
Hocam hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu ayıptır sorması ve ne kadara aldınız?
neden tavsiye etmediğinizi öğrenebilir miyim? claris set söylemiştiniz bu modellerde claris set mevcut@Abdullahbisiklet Ben iki markayı da hiç bir şekilde önermiyorum. Size önerim çevrenizde bisikletçi var ise Bisan RX 9200 modelini pazarlıklı biçimde almanız.
Teşekkür ederim. 15150 liraya satın aldım.Hocam hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu ayıptır sorması ve ne kadara aldınız?
Bisikletlerin özelliklerini bilmiyorum, sadece marka algısı olarak bisan derim. Müsait olduğumda özelliklerine bakıp yorum yapayım.merhaba yol bisikleti almayı düşünüyorum aklımda kron rc 1000 ve bisan rx9100 var hangisini almalıyım 2500 tl bütçem var
Hocam baktım da dişli oranlarını bile paylaşmayan Kron, yol bisikletinde tercih edilmez bence. Kron 400gr daha hafif olduğunu iddia ediyor ama bu seviye bisiklette iyi bir lastik ve iç lastik seti alarak bile ağırlığı 400gr azaltırsınız yani buna takılmayın.Bisikletlerin özelliklerini bilmiyorum, sadece marka algısı olarak bisan derim. Müsait olduğumda özelliklerine bakıp yorum yapayım.
Hayır hocam istediğinizi alabilirsiniz, ben olsam Bisan'ı tercih ederdim@safex hocam saolun ama 9200 param yetmez benim 2500 tl ye alabileceğim en iyi bisiklet ne olur
@silahsor3 hocam yani kron mu almalıyım