Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

İkinci el maksimum 5.000 lira civarında bisiklet önerebilir misiniz?

Scudo
Merhabalar.
Bana 6000 lira civarlarında en azından maşası karbon, 20 ve üzeri vitesli, 9 kg'dan daha ağır olmayacak ikinci el ya da sıfır bir yol markası ve modeli önerebilir misiniz?
Şehir/tur bisikletiyle başladım ve ağırlığı 18 kg.

@VolkanBaran 9 kg o fiyat aralığı için imkansiz. 9.5-10 kg civarında tiagra-105 setli bisikletler genelde. Yerli bakmanız gerekecek bütçenize göre. (Bu yorum sıfır bisikletler için geçerli.)

Bisan rx9400-9500, grand tour
Carraro cr 062
Peugeot r13, r14
Mosso 739sca tiagra

İkinci el için skalanız çok geniş, ancak bu piyasada sıfır fiyatlarından çok aşırı bir fark beklemeyin. Yurtdışı kadroların bir çoğu yine fiyat aralığınız dışında kalacaktır.

@VolkanBaran 9 kg o fiyat aralığı için imkansiz. 9.5-10 kg civarında tiagra-105 setli bisikletler genelde. Yerli bakmanız gerekecek bütçenize göre. (Bu yorum sıfır bisikletler için geçerli.)

Carraro cr 062
Peugeot r13, r14
Mosso sca739 tiagra
@Mustaac 'ın da belirttiği gibi bahsettiğiniz ağırlıklar çok zor, en yaklaşan 9.5kg civarında race 062 sanırım.
Ek olarak Peugeot r14'te 12.5kg ağırlığa sahip.

Carraro cr 062
Peugeot r13, r14
Mosso 739sca tiagra

İkinci el için skalanız çok geniş, ancak bu piyasada sıfır fiyatlarından çok aşırı bir fark beklemeyin. Yurtdışı kadroların bir çoğu yine fiyat aralığınız dışında kalacaktır.

Teşekkürler. Önerilerin hepsi de tanımıma uyuyor. Çok sağolun :)

Insallah cok severek saglikli sihhatli kazasiz belasiz binersiniz. Size hayirli olsun, ben bakmaya devam. Cok kararsizim coookkk:(

Bence ilk olarak iyi pedli bir tayt ve forma alin. Kış icin de uzun kollu termal forma ve ruzgarlik alin:)
Çok teşekkür ederim hocam. Aynı dilekleri sizin için de diliyorum. Ben uzun süre araştırmaktan çok sıkıldığım için genelde kafama yatan bişey olduğu anda kararımı veriyorum. Umarım siz de yakın zamanda kendiniz için en uygun bisikleti alırsınız

Taytı da ilk alınacaklar listesine ekledim. haklısınız bu sele taytsız çok rahatsız edecektir.

Merhaba arkadaşlar. Yol bisikleti almak istiyorum. Başlangıç seviyesindeyim, öğrenciyim fiyatı 2500tlyi aşmayacak şekilde yol bisikleti modeli önerir misiniz? bu fiyata alacağım bir bisiklet kullanım süresi ve kalitesi bakımından başlangıç seviyesi biri için yeterli olur mu? teşekkür ederim

@Abdullahbisiklet bu fiyata alacağınız sıfır bisiklet sizi uğraştırır kesinlikle ikinci el almanız gerek ya da bütçeyi 3000 yapıp en kötü clarisli bir bisiklet almalısınız

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
@Abdullahbisiklet bu fiyata alacağınız sıfır bisiklet sizi uğraştırır kesinlikle ikinci el almanız gerek ya da bütçeyi 3000 yapıp en kötü clarisli bir bisiklet almalısınız
Corelli sprint kr100 modeli dikkatimi çekmişti dediğiniz claris model parçaları mevcut bu model için ne düşünüyorsunuz? Bir de kron rc1000 modeli var görüşlerinizi alabilir miyim? teşekkür ederim.

@Abdullahbisiklet Ben iki markayı da hiç bir şekilde önermiyorum. Size önerim çevrenizde bisikletçi var ise Bisan RX 9200 modelini pazarlıklı biçimde almanız.

• Beğen
Tepkiler: silahsor3
@Abdullahbisiklet Ben iki markayı da hiç bir şekilde önermiyorum. Size önerim çevrenizde bisikletçi var ise Bisan RX 9200 modelini pazarlıklı biçimde almanız.
neden tavsiye etmediğinizi öğrenebilir miyim? claris set söylemiştiniz bu modellerde claris set mevcut

2500 tl yi geçmeyecek haftada 1 kere 80km gitgel yapacağım.Bisiklet önerisi verebilirmisiniz.

merhaba yol bisikleti almayı düşünüyorum aklımda kron rc 1000 ve bisan rx9100 var hangisini almalıyım 2500 tl bütçem var

• Beğen
Tepkiler: Serkan-tetova
merhaba yol bisikleti almayı düşünüyorum aklımda kron rc 1000 ve bisan rx9100 var hangisini almalıyım 2500 tl bütçem var
Bisikletlerin özelliklerini bilmiyorum, sadece marka algısı olarak bisan derim. Müsait olduğumda özelliklerine bakıp yorum yapayım.

@Musab239 9200 modelini alıp kafanız rahat olsun. Yol bisikleti için claris minimum seçenektir. Tourney ile yol bisikleti tatmin etmez.

Bisikletlerin özelliklerini bilmiyorum, sadece marka algısı olarak bisan derim. Müsait olduğumda özelliklerine bakıp yorum yapayım.
Hocam baktım da dişli oranlarını bile paylaşmayan Kron, yol bisikletinde tercih edilmez bence. Kron 400gr daha hafif olduğunu iddia ediyor ama bu seviye bisiklette iyi bir lastik ve iç lastik seti alarak bile ağırlığı 400gr azaltırsınız yani buna takılmayın.

@safex hocam saolun ama 9200 param yetmez benim 2500 tl ye alabileceğim en iyi bisiklet ne olur
@silahsor3 hocam yani kron mu almalıyım

Geri