Hocam bu başlık yol bisikleti tavsiyeleri başlığı, isterseniz sorunuzu katlanır bisiklet başlığına yazın. Daha doyurucu cevaplar alabilirsiniz.akşam ve hafta sonu gezmeleri için katlanır bisiklet önerisi olarak 3000 TL'ye kadar tavsiyeniz nelerdir arkadaşlar? hız vs. seven biri değilim, gezi amaçlı kullanacağım.
Yokuş çıkmak güç ile alakalıdır. Söz konusu Bisan Rx 9400 dişli oranlarına ve fiyatına bakıldığında yokuş konusunda iyi bir bisiklet.@safex Hocam önerin için teşekkür ederim. Ankara'da yaşıyorum malum her yer yokuş. Sence bu beni yokuşlarda kurtarır mı yoksa dağ bisikleti mi bakmalıyım?
Hocam bu başlık yol bisikleti tavsiyeleri başlığı, isterseniz sorunuzu katlanır bisiklet başlığına yazın. Daha doyurucu cevaplar alabilirsiniz.
Sora kullanmadım ama bir üstü tiagra yeni başlayanlar ve hobi sürücüsü için yeterli bir set. Clarisli Specialized kullanan insanlar var genel olarakta memnunlar bildiğim kadarıyla. Bu bisikleti bilmiyorum review'lerini falan okumak lazım. Rigid ve sağlam bir kadrosu varsa verilir bu fiyat. Zaten kadrosu dediğim gibiyse üzerine ultegra koyduğunuz anda fiyat 13-14'e çıkar. Bu bisikleti alıp ilerde bütçeniz oldukça upgrade edebilirsiniz. Bu fiyat bandında frenlerin shimano kullanılmaması çok normal buradan kırpıyorlar, en önemliside jantları ilerde upgrade etmek isteyebilirsiniz. Böyle bir yorum yaparak hevesinizi ve beğendiğiniz bir modelden soğutmak istemem ama ben olsam carraro race 062 veya 063d'ye yönelirdim bu fiyat bandında. 105 set ve vision team 30 jantlar ile çok iyi bileşenlere sahipler bence.(link) (link) arkadaşlar iki bisiklet arasında kaldım.Sizce hangisi ?Birde sora setli bisikletlere 7000 küsür TL verilir mi?Sora nasıl bir set
Şöyle anlatayım; Dizel Mercedes'lerdeki ve benim arabadaki motor aynı: Renault dCi.(link) (link) arkadaşlar iki bisiklet arasında kaldım.Sizce hangisi ?Birde sora setli bisikletlere 7000 küsür TL verilir mi?Sora nasıl bir set
Bahsettikleriniz şehir bisikleti. Bu başlığı takip edenler yardımcı olamayabilir. Uygun başlığa yazın isterseniz.Merhabalar. Foruma yeni katıldım. Almayı düşündüğüm bisiklet modellerini eleye eleye en son Carraro Sportive 220 modelini almaya karar verip, bugün almaya gitmiştim ki satıldığını öğrendim maalesef. 1650 liraya da bırakacaklardı. 1500-1600 TL bandında Bisan TRX 8100 ve Corelli Trivor 6.0 modelleri var. Bisiklet ile uğraşan arkadaşlarımdan bir tanesi daha önce Corelli'nin başka bir modelini deneyip, bisiklette rahat hızlanamadığını söyledi ancak sizin bu 2 model arasında tavsiyeniz ne olur? Bu arada Aydın'dayım ve Sarızeybekler, Sprint, Özşanal, Bulvar ve Batı Gazi Bosch bayilerinde bu 3 modelden yalnızca Carraro'yu görebilmiştim ki o da satılmış dediğim gibi. Başka mağaza, internet sitesi veya bu fiyat bandında bisiklet modeli tavsiyeniz varsa memnun olurum.
Kron rc 1000 alcağına evinde oturup cips yesin kilo alsın daha iyi Sedona 610 tavsiye ederim jantları değiştinmi efsane birşey olur..0 alıcaksan çok seçeneğin yok zaten sedona 610 olur kron rc 1000 olur
@mtg80 hemen her marka aynı donanımları kullanıyor. Grupsetler aynı firmanın ürünü zaten siz diğer donanımlara bakın. Mesela gidon sele kadro jant lasyik vs gibi. Bunlar da aynıysa veya benzerse ben alacak olsam tasarımını sevdiğimi alırım. Yerli markalar sadece kadro gidon ve sele üretiyor. Grup setler hep dışarıdan geldiği için fiyatlar ve performansta benzerlik gösteriyor. Belirli bir fiyat bandında yerli ürünler arasında aşırı bir fark yok.