Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Selam arkadaşlar.

Mosso 735 tca kullanıyorum. Yeni bir bisiklete geçme niyetim var.

Ayırdığım bütçe 10.000-12.500TL. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Not: Sıfır veya ikinci el. Her ikisi için de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scudo
Pedalsız ekstrasız 4500 liraya focus cayo 105 grupset vision trimax 35 kbli bisiklet buldum değer mi?
2016 model

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@Dongtaes

Ciddi bir sorunu yoksa, çok iyi fiyat. Kaçırma.
İlk yol bisikletim değer mi? Borcum var diye satıyor gidip bakacağım. Hiçbir sıkıntısı yok dedi bana uzun süreli deneyebileceğimi söyledi.
(4500 liraya yani)

İlk yol bisikletim değer mi? Borcum var diye satıyor gidip bakacağım. Hiçbir sıkıntısı yok dedi bana uzun süreli deneyebileceğimi söyledi.
(4500 liraya yani)

Çok iyi fiyat.

Pahali bisikletlerde benim görüşüm genel tercih nedeni markaya ait kadro kalitesi bu yüzden markalaşmışlar, üst düzey bir markanın kadrosunu alim üstündeki sette ne olursa olsun zaten eskidikçe ben üst seviye jant vites ve göbek setlerini yenileyerek yükseltirik düşünceniz varsa, arkadaşlar sizlere o rakamlara belkide daha iyi kadrolar tavsiye edeceklerdir. Bendede carraro 062 Race 2020 modeli var bisiklet evet ağır belki ama benim gibi kendi çapında bisiklete. binecek amatörler için ağırlık vs sorun etmeside bana göre yine saçmalık bu bisikletin benim gözümde tek eksi yönü boyası yahu en alt modellerinde bile canlı kanlı renkler var sen tutuyorsun bu kadronun en üst model bisikletine tek renk koyuyorsun ayıptır. Renk ve boya noktasında seni kınıyorum Carraro 🤣

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Arkadaşlar 2. el bisiklet görünüşte ve 10 dakikalık deneme sürüşünde sıkıntısız olmasına rağmen ileride büyük masraflar çıkarma olasılığı nedir? (Biliyorum her bisiklet aynı değil ama genellemeye vurursak?)

Kadroda çatlak veya esneme yoksa sıkıntı yok. Donanımlar zamanla ihtiyaca göre yükseltilir. Görmediğimiz için bişey diyemem ama atıyorum göbekler bitmişse dişliler gitmişse vs ben gidip almam. Çünkü şuan donanımlar ciddi paralara satılıyor, bir iki parça değilde hepsini yenilemek gerekirse yeni bisiklet parasına denk gelecektir.

@Dongtaes Baktığınız bisiklet XL kadrolu (60 kadro) . Sizin boyunuz ne kadar bilmiyorum ama 60 kadro epey büyük bir kadro. Kendi boyunuza uygun olduğundan emin olun. Ucuz diye büyük kadro almayın. Birinci sahibi 4000km, ikinci sahibi 2000 km yapmış. Dişliler bitmez ama kontrol edin yine

@Dongtaes Baktığınız bisiklet XL kadrolu (60 kadro) . Sizin boyunuz ne kadar bilmiyorum ama 60 kadro epey büyük bir kadro. Kendi boyunuza uygun olduğundan emin olun. Ucuz diye büyük kadro almayın. Birinci sahibi 4000km, ikinci sahibi 2000 km yapmış. Dişliler bitmez ama kontrol edin yine
58 kadroymuş boyumuz zaten sahibiyle yakın ben büyük bir kadro istiyordum hatta tam 58. Boyum 1.87 ölçüldü geçen sene.

@Dongtaes İlanda 600mm yazıyor XL karşılığı

@Dongtaes İlanda 600mm yazıyor XL karşılığı
Evet şimdi dikkat ettim soracağım ve zaten deneyeceğim için sıkıntı yok. Ayrıca büyük alsam bile uzayacağımı düşünüyorum daha. Bilgilendirmeniz için çok teşekkürlerl.

Pedalsız ekstrasız 4500 liraya focus cayo 105 grupset vision trimax 35 kbli bisiklet buldum değer mi?
2016 model
Kullanıcı var kullanıcı var. Kimi insan para vermemiş gibi kullanır kıymet vermez malına. Sağa sola dayar, çimlere atar üst borusundan dayar ağaca direğe, arka aktarıcıyı her yere sürter, zincirini yağlamaz zinciri dişlileri mahvolur. Yağmurda sürer eve gelir kendi duşa girer bisiklet kendi halinde kurur. Vidaları pas tutar, göbeklere su kaçmış mı kaçmamış mı yağları eksik mi tam mı temiz mi umursamaz. Bisikleti yıkamaz bile. Yol üstüne musluğa bağlı bi hortum görür de bisikleti yıkamak aklına gelir, yıkamaktan kastı da bisikleti hortumla ıslatmak :snzdglsn: Bisikleti kullanmayı bilmez, seleyi sağa sola sürtmüştür, gidon bandı resmen ağlıyordur,gidon tıpaları eksiktir, aynakol çizik içindedir, vites ayarı nedir onu bile bilmez öyle ayarsız sürte sürte kullanır vitesi. Düşer-kalkar-çizer umrunda olmaz. Zincir kadroya vurmasın diye bir kadro koruyucu takmayı bile akıl edemez. Stı kollardan çıkan kablolar da alın borusunu çizer zamanla gidon sağa sola döndüğü için. Bisiklet hayattan soğumuştur, jantları bile vuruk içindedir sürekli kaldırma vurmuştur. Böyle bir bisikletin değeri piyasa fiyatının yarısı bile değildir:snzdglsn:
Kimi kullanıcı vardır bisikletine gözü gibi bakar, bisiklet evde bile sağa sola dayanmaz, standda durur. Bodrumda değil evin içinde muhafaza edilir, her sürüş sonrası kirlenmese bile ıslak mendille lastiklerine kadar silinir! Bisiklet, sürücüsünden daha temizdir çoğu zaman :ssrtcbya: Boyası satın alındığı ilk günkü gibi parlar, çünkü şeffaf yapışkanla kaplanmıştır. Alt boruya taş gelse bile zarar vermez. Zincir düzenli temilenip yağlanır, hem dişliler hem zincir minimum düzeyde aşınır. Vitesi çapraz kullanmaz, özellikle aynakol dişlileri tertemizdir, aşınmaları bile belli belirsizdir, bisikletin kullanıldığına inanamazsınız. Frenleri bile 10 nunara tutar, çünkü fren yüzeyleri ve fren pabuçları düzenli silinip temizlenir. Fren pabuçlarının içine saplanmış kum taneciklerini tespit edip, jantı çizmesin diye kürdanla çıkarır çünkü başka işi gücü yoktur:ssrtcbya: Gidon bandı tertemizdir, bisiklet sanki hiçbir yere dayanmamış gibidir. Arka aktarıcı, stı kollarda tek bir çizik yoktur, sele de tertemizdir bisikletle düşülüp kalkılmamıştır ve temiz kullanılmıştır. Hele bir de bisikletin değişeni yoksa yani orjinal ekipmanlarıyla satılıyorsa o bisiklet artık satılmadığı için, bulunamadığı için daha da değerlenir, üstelik satın alındığı günkü gibidir. Eh güzel ülkemizde 4 yıl önce satın alınan bir bisikletin değeri şu anda kendini en az 2ye katlamıştır (referans: 4 yıl önceki dolar kuru) ve bu bisiklet satın alındığı fiyatın 2 katından fazla parayı bile hak edebilir duruma göre!
kısacası, bazı bisikletlerin ikinci el olduğuna inanamazsınız bile, bazı bisikletler ise 3-4 sahip değiştirmiş, hor kullanılmış, bakılmamış ve bodrumda yatmıştır. İkinci el bir bisikletin fiyat belirlemesini sadece grup setine, kadro markasına ve jant setine göre yapmak bu saydığım sebeplerden dolayı mümkün değildir:tskler:

Merhabalar, bir yol bisikleti almak istiyorum bütçem çok değil kadro boyu 48,49 ikinci el önerilere de açığım önerebileceğiniz bir şey var mı?

• Beğen
Tepkiler: chemistburc
Carraro sportive 227 şehir bisikletim vardı sattım, yol bisikleti bakıyorum bütçe max 4k, ne önerirsiniz. Birde benim eski şehir bisikleti 56 kadroydu boyum 191, yol bisikleti için kaç kadro tercih etmeliyim kimi 54 olur diyo kimi 56 dan büyük bak diyor kararsız kaldım açıkçası

Carraro sportive 227 şehir bisikletim vardı sattım, yol bisikleti bakıyorum bütçe max 4k, ne önerirsiniz. Birde benim eski şehir bisikleti 56 kadroydu boyum 191, yol bisikleti için kaç kadro tercih etmeliyim kimi 54 olur diyo kimi 56 dan büyük bak diyor kararsız kaldım açıkçası

54 kesin olmazda 56 sınırda kalabilir sizin boyunuza. Modele ve geometriye göre değişir.

Dağ bisikletinden yol bisikletine gecmeyi düşünüyorum 3500-4300 tl arası yol bisikleti önerilerinizi bekliyorum

(link) kullanan var mı? İnternette ve forumda hiçbir inceleme yazısına/videosuna denk gelmedim maalesef. Fiyatı uzun süre 3800 TL idi ama döviz artışından sonra 4104 TL'ye yükselmiş.

• Beğen
Tepkiler: bijkaey
Geri