Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@selim82 çok teşekkür ederim hocam . Sizlerin bilgi paylaşımı ve yönlendirmesi çok etkili oldu . Kadro boyu sanki M daha iyi olacak gibi hissediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Tribün iyiymiş :koptum:

Scudo
@TatanQa_tr iyi günlerde kullanın inşallah, kanalda uzun, ayrıntılı bir inceleme videosu bekliyoruz artık 😀

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@TatanQa_tr hayırlı olsun. Umarım, deneme sonrası, uygun olanı alıp, eve götürür ve bu süreci de mutlu, mesut tamamlarsiniz.
Bunu için, iki bisikletle de, mağazanın içinde Strava'yi açıp, iyi bir performans sürüşü yapmanız gerekecek.:)

@TatanQa_tr hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın video bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@TatanQa_tr iyi günlerde kullanın inşallah, kanalda uzun, ayrıntılı bir inceleme videosu bekliyoruz artık 😀
Teşekkürler hocam , elimizden geleni yapmaya çalışacağız artık gençler diye giriş yapıp :)

@TatanQa_tr hayırlı olsun. Umarım, deneme sonrası, uygun olanı alıp, eve götürür ve bu süreci de mutlu, mesut tamamlarsiniz.
Bunu için, iki bisikletle de, mağazanın içinde Strava'yi açıp, iyi bir performans sürüşü yapmanız gerekecek.:)

Teşekkürler , inşallah bu sefer acele etmeden bakıp uygun olanı alırız inşallah. Aslında alırken M ve L boylarını seçim esnasında canlı yayın yapıpı sizlerin de fikrini almak iyi olurdu sanki hmmm . :)

Strava da o bisiklet kısmında segment açmı
@TatanQa_tr hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın video bekliyoruz :)
Teşekkürler hocam , video yapacağız inşallah , merak eden arkadaşları aydınlatabiliriz umarım . Önce ben bir aydınlanma yaşayayım :)

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@erman35 Sağol hocam , daha iyisi senin olsun inşallah. Evet videolara bu ara bisiklet alacağız diyerek ara vermiştim 3-4 gün , hatta 2 gün önce Triban 500 'ü bir arkadaşa sattım , bisikletsiz kalınca hızlandırayım dedim . Tanıtımı elimden geldiğince yapacağım mutlaka , bu bisiklet hakkında çok detaylı bilgi bulmak zor . Yerli tanıtım zaten yok . Üstelik Triban 500 ile karşılaştırabiliriz de , iyi olur ;)

edit. Detaylı bilgi ve kullanıcı yorumlarını decathlon 'un fransa ürün sayfasında buldum ve translate ile çevirerek okudum. İtalyan sürücülerin bazıları da Youtube videosu çekmiş bu bisikletle , Allah 'tan İngilizce 'ye otomatik altyazı çeviriyor - onları da hatmettim :)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın:) benim de dikkatimi çok çeken bir bisikletti ilk çıktığında ama ihtiyaçlar farklı tabi, o sebeple ertelemiştim. Çok şık duruyor edr105. İngilitere'de Ultegralı versiyonu da var: (link) tabi bize ne zaman gelir kim bilir.

• Beğen
Tepkiler: Mr.pro
Selamlar

Şimdi geldim Decathlon 'dan ... M kadro siparişi verdim parasını ödeyip . Aynı konuştuğum gibi kabul ettiler , M kadro gelince kurulup denemesini yapacağım , olmadı L kadro zaten orada duruyor . Nasipse birini alacağız inşallah . Oradayken RC500 M kadro vardı resimde altta görünen onu denedim , bir sorun hissetmedim gayet iyiydi , tabii RC500 daha Endurance tarafında alın borusu epey yüksek gidon boğazı da 10cm di.

Bana da hayırlı uğurlu olsun inşallah , bir hayır duanızı rica edeyim :)

244497 dosyayı görüntüle
RC500 üzerinde olan çamurluklardan baktım internet sayfasında ama bulamadım acaba mağazaya özel ürün mü?

2018 model merida scultra 200 sora setli 3500 tl fiyata alınır mı? Fiyatla ilgili pek bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

2018 model merida scultra 200 sora setli 3500 tl fiyata alınır mı? Fiyatla ilgili pek bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
Sıfır fiyatına baktığınızda uygun görünüyor ama 2018 ile 2019 model arasında ciddi bir fark var mıdır özellikleri bakımından ona bakmak lazım. Bisikletin durumu iyi mi o önemli? Kazası falan var mı? Bunlara dikkat etmek gerekli bence.

@hrnkral çok para hocam onun yerine biraz daha bekle paranı biriktir tıagra setli carraro 052 al bence başlangıç olarak daha iyi olur ve hemen sıkılmazsın 20 vites zaten 2020 modeli sıfırı 5000 tl tıagra setli! 3500 verilmez hocam sırf adı merida diye

• Beğen
Tepkiler: hrnkral
@Yldrm07 kazası yok ama kadroda boyada biraz aşınma var onun haricinde temiz görünüyor
@Mr.pro tamam hocam çok teşekkür ederim

• Beğen
@hrnkral sora veya claris başlangış için yeterli bence. Ben carraro 022 kullanıyorum. Gayet memnunum. 2019 model eski kadro. Ama bütçem olsa 062 süper olur. Bence o fiyata günümüz şartlarında en güzeli. Yeni sezon fiyatlar artınca Keşke alsaydık diyebiliriz.

@Yldrm07 hocam şuanki şehir bisikletim tourney ve ayarlar çabuk bozuluyor ondan dolayı yüksek segment olsun istiyorum

@hrnkral bende tourney şehir bisikleti kullanıyorum ve çok nadir ayar yaparım. Üstelik yollar da bozuk ama dikkat ederim. 2 öncenin tourneyi tabi, kullananlar şimdiki tourneylerden iyi olduğunu söylemişti.

Ayarları yanlış yapıyor olduğunuz için bozulma ihtimali var mı?
Valla üstad nr diyim olabilir mi olabilir. Işin ilginç yanı sadece önün ayarı bozuluyor arkaya hiç ayar yapmadım
@hrnkral bende tourney şehir bisikleti kullanıyorum ve çok nadir ayar yaparım. Üstelik yollar da bozuk ama dikkat ederim. 2 öncenin tourneyi tabi, kullananlar şimdiki tourneylerden iyi olduğunu söylemişti.
Benimde 2019 model bu senenin değil. Arkada sıkıntı yok ama sürekli ön ayarı bozuluyor

Valla üstad nr diyim olabilir mi olabilir. Işin ilginç yanı sadece önün ayarı bozuluyor arkaya hiç ayar yapmadım

Benimde 2019 model bu senenin değil. Arkada sıkıntı yok ama sürekli ön ayarı bozuluyor
Kablo ayarı mı kafes ayarı mı?

@hrnkral benim önceki bisikletim de carraro 224 şehir bisikleti. Ön tourney arka altus tu. Yol bisikleti başka birşey. Ama tabiki bütçe varsa en iyisini alın. Ama şöyle birşey de var. Daha önce yol bisikleti kullanmadıysanız bir alışma süreci olacak. O süreçte vitesleri biraz hor kullanabiliyorsunuz. Çapraza düşüp zinciri, aktarıcıları falan hırpalıyorsunuz. Kendimden biliyorum ☺ Hala tam alışamadım. Vites kollarında numara olmadığı için hangi vitesteyim çoğu zaman eğilip bakıyorum 😀. Daha 3-4 aylık kullanıcıyım. Ne zaman ustalaşırım vitesleri kullanmakta o zaman belki daha iyi bir bisiklet almayı düşünürüm. Onun için başlangıçta iyidir dedim.

Bir de yüksek segment olsun demişsiniz ama 2018 Sora sormuşsunuz. Ben de zaten claris veya sora demiştim.

• Beğen
Geri