Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Yldrm07 3 senedir aktif sürüyorum zaten :D ama içimde hep yol bisikleti sürme heycanı var bilmiyorum. hep almak istiyordum ama kışı bekliyordum. dolar 8 i görünce zam gelmeden alım dedim birtane ondan böyle arayışa girrdim :D .çok teşekkürler tavsiyeler için :D
Arkadaşlar bir tane pejo 14 buldum fiyatıda iyi ek indirim bugün gece bitiyor. Lakin sorunum var 53 kadro bisiklet ve benim boyum 184 bacak boyuda 82 satıcı uymaz diyor 56 bedende yok. İşin içinden çıkamadım . başka yerdede bisiklet yok. stokda yok diyorlar hep

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
Carraro umarım 2019'daki kadrolara döner, sadelik her zaman daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Çok teşekkür ederim Ayhan hocam . İnşallah haftaya C.tesi veya Pazar sürebileceğim doktorun söylediği :)
Benim hanım da pozitif çıktı, ayın onüçüne kadar evden çıkamıyorum. 😞 İnşallah kilo almam.

Benim hanım da pozitif çıktı, ayın onüçüne kadar evden çıkamıyorum. 😞 İnşallah kilo almam.
Hanım pozitif çıktı ve derdiniz kilo almak mi? Gecmiş olsun eşinize.

@Şahans Hocam siz hangi kadroyu aldınız ? ben bir tane bisiklet buldum satıcı ufak gelir diyor sana tekrar ölçüm yapıo yazdım uyar derse direkt alıcam.

53 kadro ilandaki sana56 olur diyor ama stokta yok normal de 54 uygunmuş bana
Yardımlarını rica ederim :D

Selamlar. Bugün Van Rysel için İzmir Gaziemir Optimum Decathlon'a gittim. Pandemi nedeniyle bisikletleri plastik kelepçe ile bağlamışlar, denemeye ve tur atmaya izin vermiyorlar. Satın almaya niyetli olduğumu birkaç dile getirdikten sonra sağ olsunlar kırmayıp L kadroyu standdan indirerek denememe izin verdiler. Carraro 221 gibi ağır bir bisikletin ardından elime Van Rysel kuş gibi hafif geldi.

Decathlon'da benimle ilgilenen personel, Van Rysel'de 1,85 boy, 84,5 iç bacak boyu ile kadro yapısına bakarak L bedenin benim için ufak kaldığını, XL bedenin daha doğru olacağını söyledi. Yani bugün bisiklet almak için gittiğim Gaziemir'den eli boş döndüm. Benim için küçük kalan kadroyu, sırf bisiklet satılsın diye beni yanıltmayıp aldırmayan Decathlon personeline, ayrıca bu şekilde dürüst çalışmalarını sağlayan Decathlon'a ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.

Decathlon’un İngiltere sitesinde 185 boy için L kadro öneriyor, siz de deneyin: Size guide tıklayın sağda
(link)

@kardiyomytopi kardeşimde r15 var, boyum 183 iç bacak 82 ve 53 kadro çok ideal. 56 büyük olurmuş, bende yol bisikleti arıyorum ve alacak olursam 53 54 kadro bakıyorum. 53 size olacaktır diye düşünüyorum

@Anonim Bende düşünüyordum ama satıcı numarasını verdi yarın ara diyor. Ek indirim bugün gece bitiyor. hayırlısı artık.

@kardiyomytopi selam, @Anonim 'ye katılıyorum. Tecrübe etmesi, varsa şüphelerinizi giderebilir. Şahsi fikrim ve tecrübem, büyük kadronun daha can sıkıcı bir durum olduğunu...

@_Madmexx _ Şuan şöyle bir durum var dostlar , alacağım sitede indirim bugün son :D ve satıcı size uymaz diyor. Çevremdeki bisikletçilerde stok yok daha doğrusu çevremdei bir bisikletçi en az %40 zam geleceğini bisikletleri satmak istemiyorlar dedi. Adama son kez yazdım numarasını verdi yarın ara dedi :D ama yarın sitedeki indirim bitiyor ne yapıcam çok kararsız kaldım.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@kardiyomytopi internetten alıyorsanız sipariş verin derim. 14 gün iade hakkınız kanuni olarak var. Satıcı yarın ara deyip indirimin bitmesini bekliyor da olabilir. Bu esnaf milletine güvenmiyorum. Olmaz diyorsa olur, olur diyorsa olmaz.

@Anonim geç saatte tekrar yazdım abi yeniden ölçtüm bacak boyunu diye :D

@kardiyomytopi alacağınız bisiklet bir e ticaret sitesinde satılıyorsa iade politikasını okuyun, birde tüketici hakları iade bölümünü okuyun sonra sipariş verin derim. Ben olsam böyle yapardım, indirim kayda değer bir miktarsa. Yoksa böyle tok satıcıyla uğraşmayı bırakın selam bile vermezdim :)

@Anonim şöyle söyleyim 5103 tl site fiyatı hatta bayi aradım oda öyle söyledi ama elinde yokmuş - bu arkadaş 4800 e koymuş e ticaret sitesinin şuanda ek sepet indirimi var 160 tl de e ticaret sitesi indiriyor. olay bu baktığın zaman fazla indirim yok gibi ama piyasada bu modelden kalmamış anlamadım ben.

@kardiyomytopi şuan piyasada sadece o model değil hiçbir model kalmamış. Ya üretilenler depoda bekletiliyor zamlı satmak için yada gerçekten yetişemiyorlar. Bir kaç bisikletçi ile görüştüm kasımın sonunda 2021 modeller gelmeye başlar dedi. Bu sene pandemi vs talep çok oldu da umarım bir sonraki dönem sıkıntı yaşamayız. Hem zamlı alıyoruz hem ürün bulamıyoruz. :(

Bana yakın bayi sağolsun yardımcı oldu dediği şu çok yakında %40 zam gelicek kimse satmıyor... bekletiyor dedi. valla kafamı çok yordular bugün kaç tane bisikletçiye yazdım hep elimde yok dediler :D ondan kıymete bindi .

bu arada internetten alınca nasıl yolluyorlar yani gidip kurulummu yaptırmam lazım@uftade

@kardiyomytopi internet alışverişlerinde ürün, sorunsuz ve eksiksiz teslim ediliyorsa, iade hakkı olması sebebiyle avantajlı oluyor. Tabii konu bisiklet gibi hacimce büyük bir ürün olduğunda, teslim al, iade et kısmı biraz zahmetli olabilir. Buradaki tek bilinmezlik, kadro boyundan çok, bisikletin eksiksiz ve hatasız ürün olması. Sıkıntısız bir alışveriş olur sizin için umarım.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Geri