Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Scudo
@onatt abi merhaba, karbon kadrodan korkmayın öncelikle. Alü kadrodan sağlamlık açısından farkı yok, genellikle hafiflik açısından avantajı var.
Saydığınız bisikletlerde ben Van rysel af105 e bakardım. Jant seti, hafiflik avantajı. Ayrıca kadro geometrisi aynakol ve ruble oranı daha mantıklı. Tellerin dışarıdan gitmesi kozmetik bir dezavantaj. 7500 lira bu kurda makul. Carraro gereksiz ağır bir bisiklet. Arkadaş aldı kullandı yakından gördük. Componentleri iyi, başka bir avantajı yok. Peugeot daha görsel ama componentleri o kadar iyi değil. Fiyat olarak üçü de benzer aralıkta. Ben Van rysel diyorum.

Merhaba kardeşim. İyisinizdir umarım. Böyle bir maceraya girdik. Doların yükselmesi de gözümüzü korkutuyor. Dün dechatlondaki arkadaş zam an meselesi dedi. Yurt dışı nasıl olur onu da bilemiyoruz. Bisan baktık bugün. RX4000 altı gereksiz. İkinci elde rc9800 iyi bir fiyat aldım ama çocuğun ilk yol yarış deneyimi olacağından tedirgin olduk. Düşme felan yaşar diye. triban rc500 de göz kırpıyor bize ama en az tiagra olsaydı iyi olacaktı. Çok seçici olduğumu biliyorsun. Selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Baya zorlanıyorum malum kilo da var :) o zaman düz yolda kondisyon arttırmaya yönelik antremanlara devam edeceğim. Eğer 34 ruble zahmetsiz olacaksa o zaman takmayı düşünebilirim :) Çok sağolun

Kontrol ettim hocam şu anda, fotodan anladığım kadarı ile ss değil gs sanırım. İnternette ss aktarıcılar ile farklı gözüküyor bendeki.
244879 dosyayı görüntüle
Aktarıcı kısa bacak. Sana tavsiyem 34 kesinlikle takma.11 34 vites araları çok açık 34 30 26 şeklinde iniyor. Alt viteslerde ara çok açık .kadans tutturamazsın. En fazla 32 tak gayet yeterli olur.

Aktarıcı kısa bacak. Sana tavsiyem 34 kesinlikle takma.11 34 vites araları çok açık 34 30 26 şeklinde iniyor. Alt viteslerde ara çok açık .kadans tutturamazsın. En fazla 32 tak gayet yeterli olur.
Eyvallah hocam sağolasın aklımda tutacağım.

Selamlar. Bugün Van Rysel için İzmir Gaziemir Optimum Decathlon'a gittim. Pandemi nedeniyle bisikletleri plastik kelepçe ile bağlamışlar, denemeye ve tur atmaya izin vermiyorlar. Satın almaya niyetli olduğumu birkaç dile getirdikten sonra sağ olsunlar kırmayıp L kadroyu standdan indirerek denememe izin verdiler. Carraro 221 gibi ağır bir bisikletin ardından elime Van Rysel kuş gibi hafif geldi.

Decathlon'da benimle ilgilenen personel, Van Rysel'de 1,85 boy, 84,5 iç bacak boyu ile kadro yapısına bakarak L bedenin benim için ufak kaldığını, XL bedenin daha doğru olacağını söyledi. Yani bugün bisiklet almak için gittiğim Gaziemir'den eli boş döndüm. Benim için küçük kalan kadroyu, sırf bisiklet satılsın diye beni yanıltmayıp aldırmayan Decathlon personeline, ayrıca bu şekilde dürüst çalışmalarını sağlayan Decathlon'a ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.

Selamlar. Bugün Van Rysel için İzmir Gaziemir Optimum Decathlon'a gittim. Pandemi nedeniyle bisikletleri plastik kelepçe ile bağlamışlar, denemeye ve tur atmaya izin vermiyorlar. Satın almaya niyetli olduğumu birkaç dile getirdikten sonra sağ olsunlar kırmayıp L kadroyu standdan indirerek denememe izin verdiler. Carraro 221 gibi ağır bir bisikletin ardından elime Van Rysel kuş gibi hafif geldi.

Decathlon'da benimle ilgilenen personel, Van Rysel'de 1,85 boy, 84,5 iç bacak boyu ile kadro yapısına bakarak L bedenin benim için ufak kaldığını, XL bedenin daha doğru olacağını söyledi. Yani bugün bisiklet almak için gittiğim Gaziemir'den eli boş döndüm. Benim için küçük kalan kadroyu, sırf bisiklet satılsın diye beni yanıltmayıp aldırmayan Decathlon personeline, ayrıca bu şekilde dürüst çalışmalarını sağlayan Decathlon'a ayrı ayrı teşekkür etmek lazım.

Hocam selam , XL kadro biraz abartı olmuş gibi geldi bana. L kadronun size olması gerektiğini düşünüyorum. 181cm boyum 81cm iç bacak boyuyla M kadro aldım , birkaç denememde gayet oldu kadro. Şu an nekahat dönemindeyim bisikleti henüz sürmedim ancak L ile M kadro deneme şansım oldu mağazada. L kadro ile çok öne eğildiğimi gördüm. Mağazaların birinde var ise L kadro denemenizi tavsiye ederim. XL kadro 190 ve üzeri için olması gerekir.

Edit > bir diğer konuda aynısını yazdım ama kısa da olsa denetmişler , L kadro size olması gerekirdi yüksek ihtimalle. Siz L kadrodayken bir tuhaflık ya da rahatsızlık hissettiniz mi ? XL kadro ciddi büyük bir kadrodur zira.

84,5 cm iç bacak boyu ile 55-56 kadro tercih edebilirsiniz. O bisikletin L kadrosu 53,5 cmeir, XL kadrosu 55,5 cm olduğu için benim de önerim XL daha uygun olacaktır. Yine de deneyin derim, aklınız kalmasın.

84,5 cm iç bacak boyu ile 55-56 kadro tercih edebilirsiniz. O bisikletin L kadrosu 53,5 cmeir, XL kadrosu 55,5 cm olduğu için benim de önerim XL daha uygun olacaktır. Yine de deneyin derim, aklınız kalmasın.

Decathlon personeli L bedende kadro boyunu 56 cm olarak ölçtü. Sanırım XL beden 58 ya da 60 cm olarak üretilmiş.

L size daha uygun.

• Beğen
Tepkiler: LaLinea

Bize izin verilmeyen deneme turu size verilmiş. Ne güzel. Oldukça ilgililer haklarını yemiyelim. Oğlum için bakıyoruz bizde. 180 boy ve 80 bacak arası ile L kadro tam oldu. 2-3 parmak gibi bir boşluk kaldı. Pwugeot R13 ile arasında bir tercih yapacağız bugün, yarın. Bisiklet malum siyah ve çizilmeye çok müsait. Folyo ile kime nasıl kaplatırız? İlaveten lastik değiştirmeyi düşünüyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: LaLinea
MTB'den yol bisikletine geçeceğim, 2800'e kadar bütçem var. Şehirlerarası sürmeyi düşünmüyorum, bulunduğum şehir (İzmir) çoğunlukla düz zemin, günde 30-40km yapsam benim için yeterli. Carraro Race 12 modelini önerdiler, teknik bilgim oldukça zayıf ama anladığım kadarıyla diğer markalara göre daha performanslı kalıyormuş. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam sora set aşağısını kullanmayın yürüyün daha iyi diyebilirim :)

Bize izin verilmeyen deneme turu size verilmiş. Ne güzel. Oldukça ilgililer haklarını yemiyelim. Oğlum için bakıyoruz bizde. 180 boy ve 80 bacak arası ile L kadro tam oldu. 2-3 parmak gibi bir boşluk kaldı. Pwugeot R13 ile arasında bir tercih yapacağız bugün, yarın. Bisiklet malum siyah ve çizilmeye çok müsait. Folyo ile kime nasıl kaplatırız? İlaveten lastik değiştirmeyi düşünüyor musunuz?

Peugeot’u canlı görmenizi tavsiye ederim hocam. Ben de carraro ile r14 arasında kalmıştım. Tercihimi r14 den yana kullandım.

• Beğen
Tepkiler: onatt
2017 yazından beri Bianchi SLR400 (Claris set) kullanıyorum yaklaşık 6.000 km yaptım. 1 gün içerisinde maksimum 120 km mesafe katettim, iyice tecrübelendiğimi düşünüyorum ve artık uzun turlar yapacağım.

Elimdekini 2.000 civarını satsam üzerine 2-3 arası koyabilirim yani bütçem maks. 5 bin tl.

Bisan, Peugeot ilk aklıma gelen markalar çünkü çok duydum. Carraro ve Mosso istemiyorum. Sedona'da Tiagra ya da 105 olsa onu da düşünebilirdim.
Durumlar böyle önerilerinize açığım.

2017 yazından beri Bianchi SLR400 (Claris set) kullanıyorum yaklaşık 6.000 km yaptım. 1 gün içerisinde maksimum 120 km mesafe katettim, iyice tecrübelendiğimi düşünüyorum ve artık uzun turlar yapacağım.

Elimdekini 2.000 civarını satsam üzerine 2-3 arası koyabilirim yani bütçem maks. 5 bin tl.

Bisan, Peugeot ilk aklıma gelen markalar çünkü çok duydum. Carraro ve Mosso istemiyorum. Sedona'da Tiagra ya da 105 olsa onu da düşünebilirdim.
Durumlar böyle önerilerinize açığım.

Benim tavsiye niteliğinde çok bir tecrübem yok arkadaşlar daha fazla yardımcı olur fakat sıfır olarak ben 5100 TL'ye peugeot r14 aldım. Tercihim minimum tiagra setli ve karbon maşalı bir yol bisikleti ile başlamak üzerineydi. Bu isteklerimi karşılayan bir bisiklet oldu. Henüz ancak 100 km ye yakın yol yapabildim ama akıcılığı ve kullanım pürüzsüzlüğü açısından fazlasıyla memnunum. Sadece selesinde rahat edemiyorum ama daha çok yeni olduğum için zaman içerisinde alışırım diye düşünüyorum. Diğer detayları tecrübeli arkadaşlar sizinle paylaşır.

Benim tavsiye niteliğinde çok bir tecrübem yok arkadaşlar daha fazla yardımcı olur fakat sıfır olarak ben 5100 TL'ye peugeot r14 aldım. Tercihim minimum tiagra setli ve karbon maşalı bir yol bisikleti ile başlamak üzerineydi. Bu isteklerimi karşılayan bir bisiklet oldu. Henüz ancak 100 km ye yakın yol yapabildim ama akıcılığı ve kullanım pürüzsüzlüğü açısından fazlasıyla memnunum. Sadece selesinde rahat edemiyorum ama daha çok yeni olduğum için zaman içerisinde alışırım diye düşünüyorum. Diğer detayları tecrübeli arkadaşlar sizinle paylaşır.

Liste fiyatı 5,100 tl gözüküyor hiç indirim yapmadılar mı? Tiagra set ve karbon maşa lakin jantı tel maşa gibi duruyor en azından shimano r10 hadi hiç olmadı r500 olması lazım 5 bin tl az para değil.

Liste fiyatı 5,100 tl gözüküyor hiç indirim yapmadılar mı? Tiagra set ve karbon maşa lakin jantı tel maşa gibi duruyor en azından shimano r10 hadi hiç olmadı r500 olması lazım 5 bin tl az para değil.
Taksitle aldığım için indirim olmadı hocam. Doğrudur jantlar alüminyum pg 40 diye standart bir jant.

Arkadaşlar Merhabalar , yaklaşık 3 senedir salcano cityfun ile yazları haftalık ortalama 500 km yol yapıyorum.Dağ bayır geziyorum lakin düzgün asfalt rotalarımda var ve bir yol bisikleti almayı düşünüyorum. 2.el bisiklete nedense içim sinmedi çünkü sıfır bisikletle aralarında maksimum 1000 tl var.

Kısaca bakdığım bisikletler ,

Carraro race 052 2020 model tasarım vs beğendim ama forumda çok çabuk 2.ele düştüğü ağır olduğu vs söylemiş ve maşa karbon olmadığı için kafamda soru işareti oldu.
İkinci olarak ise PEUGEOT R14 model bisikletine baktım açıkcası yeşil rengini filan beğendim bir yerdede 4600 tlye indirimli gördüm.

İlk defa yol bisikleti kullanıcam ve bütçem 5000 - 5500 arası diyebilirim.

Bu bilgilere istinaden model önerilerinize , fikirlerinize ihtiyacım var .

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .

Selamlar,
Yol bisikleti almak niyetindeyim. Normalde üniversite sınavından sonra almayı düşünüyordum fakat dolar çok hızlı yükseliyor eğer yazı beklersem büyük ihtimal bisiklet alamayacağım. Ankara'da yaşıyorum süreceğim yerler asfalt. 18 yaşındayım, boyum 175cm, bacak iç boyum 80-81cm, 65 kiloyum. Başlangıç bisikleti almak istiyorum elimde yaklaşık 2000-2500 tl var, birkaç yıl kullanıp üst modellere geçmeyi düşünüyorum. 2. el bisikletlere bakmadım sıkıntı çıkarabilir diye düşündüm bisikletten pek anlamıyorum. Forumdan araştırdım fakat kafam karıştı. Corelli Kr100, Kron RC 1000 uygun gibi geldi. Sizler ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

Geri