Şahans
Aktif Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Şahan Sökmensüer
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@silahsor3 Şimdi aslında düşünce şu açıdan yanlış benim Lapierre bisikletim vardı Tiagra 4700 setli. Tiagra seti 1350 TL ye satıp 1500 TL ye ikinci el 105 5800 set aldım bu yükseltmenin maliyeti 150 TL oldu benim için. Yine aynı bisikletin üzerinde R500 jantlar mevcuttu ikinci el 750 TL ye Cole Rollen alıp eski jantları 250 TL ye sattım. Bu yükseltme maliyeti de 500 tl oldu. Tiagra lı-R500 jantlı bir bisikleti toplamda 650 TL ye 105 li ve Cole Rollen jantlı yapmış oldum.
Herkese çok teşekkür ederim kondisyona öncelik vereceğim
Sağolun hocam nette şöyle bir foto ile karşılaştım ama ne kadar doğru bilmiyorum. Benim aktarıcı soldakine benziyor. Ama bilemiyorum tabi
244892 dosyayı görüntüle
Erdoğanlar bisikletin sayfasında da ss ve gs fotosu böyle gözüküyor anlamadım taktırmaya karar verdiğimde usta anlar sanırım çok sağolun tekrarValla şaşırdım. Doğruysa yeni sistemlerde baya küçültmüşler bacağı
Erdoğanlar bisikletin sayfasında da ss ve gs fotosu böyle gözüküyor anlamadım taktırmaya karar verdiğimde usta anlar sanırım çok sağolun tekrar
Geçmiş olsun; önce sağlıkArkadaşlar burası belki tam yeri değil ama ; 2 gün önce acilen apandisit ameliyatına girdim çok ani gelişti , şimdi ancak yazabiliyorum .. Dün de bisiklet gelmiş mağazaya gidip almam lazım toparlandıktan sonra..
Kanala birkaç gün bir video koyamayacağım bu arada..
Üreticiler genellikle kullandıkları kaset dişlinin üst sınırındaki arka aktarıcıları seçer. Yani sizdeki 11-28 kaset dişli için üst sınırı 28T olan SS aktarıcı kullanılmış olmalıdır. (Kron bisikleti istisna olarak tutuyorum, bir dönem ellerine ne geçerse taktıklarına şahit olmuştum)
Aktarıcınız kısa bacak da olsa değiştirmenize gerek olmayabilir. Yukarıda belirttiğim gibi wolftooth firması tarafından üretilen roadlink uzatma aparatıyla kapasiteyi 11-34 e kadar çıkarabilirsiniz.
(link)
Geçmiş olsun; önce sağlık
@TatanQa_tr acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun. Ben de bisiklet mi gelmedi diye düşünüyordum
@Şahans Kesin olarak zincir kısa kalır demiyorum ama 34 rubleye geçerseniz uzun bacak aktarıcı da gerekirse zincirinizin kısa kalıp kalmayacağını da kontrol etmeniz gerekecek.
Carraro ağır kadro iyi komponentler ama benim radardan çıkmıştı. R13 hiç kullanmadım , yakından görmedim kağıt üzerinde fena durmuyor. 400gr daha ağır van rysel den. İkisini de kullanan arkadaş vsn rysel in daha iyi/dengeli olduğundan bahsetmişti. Bence de Van Rysel ama son tercih sizin tabii. Şimdiden hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar Dechatlon van raysel af 105 set bisiklet alma arifesindeyiz. Peugeot R13 ve Carraro 062 alternatiflerimiz arasında. Bu bisikletler dışında tavsiyeleriniz olabilir mi ? 105 olmazsa olmazımız. Bir de full Karbon kadro istemiyoruz. Bu kadro için gözümüzü korkuttular Teşekkür ederim.