Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Anonim Bakayım hocam , kargoya verilmeden iptal hakkım var zaten.

Scudo
@kardiyomytopi @Anonim
Hocam aldığınız bisiklette hasar, yanlış kurulum vs sorun olduğundan çok canınız sıkılmış anlaşılan. Ben de eski mtbde benzer bi sorun yaşadım. Sizi çok iyi anlıyorum o bisikleti aldığım firmaya ve ilk kurulumunu yapan bisikletçiye hala gıcığım!
Fakat şimdikini ben de ılgazdan aldım. Ürün demonte eline geçecek zaten kurulum için garantinin başlaması için yetkili servisine götürmek gerekiyor. İşinde uzman bi bisikletçi kurulumunu yaparsa bi sıkıntı olmaz düşüncesindeyim. Ben yetkili servisin işinin ehli olmadığını farkettiğimden gidip tanıdığım, bildiğim, güvendiğim bisikletçiye tekrardan ücretiyle ayarlamalarını yaptırdım kurulumdan sonra.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Nadir.T Hocam siparişi iptal etmeyim değilmi . Kuran servis bir sorun olduğunu anlar sanırsam ? Sizin ılgaz bisiklet deneyiminiz nasıl bir sorun oldu mu ?

Benim için tek sorun sürat kargoyla anlaşmalı olması oldu. Kendileri aynı gün kargoya verip bana takip numarasını bildirdi ama 5 gün sürdü gelmesi. Bi de her tarafına kırılacak ürün dikkatli taşıyın etiketi yapıştırmışlardı.
Kafanızda soru işareti varsa yarın sabah erkenden arayın konuşun sorularınızı sorun. Aldığınız cevaplar sizi tatmin etmezse iptal edersiniz. Aksi takdirde devam edersiniz.

@Nadir.T Yarın sabah aklımdaki tüm soruları sorucam , en kötü iptal ederim uymazsa :D Ama inşallah sorun çıkmaz da şu bisiklet arayışıım bitsin artık :D

• Beğen
Tepkiler: PseudoMember
Arkadaşlar burası belki tam yeri değil ama ; 2 gün önce acilen apandisit ameliyatına girdim çok ani gelişti , şimdi ancak yazabiliyorum .. Dün de bisiklet gelmiş mağazaya gidip almam lazım toparlandıktan sonra..

Kanala birkaç gün bir video koyamayacağım bu arada.. :bsmagryr:
Allah şifa versin çok geçmiş olsun ben se yeni gördüm

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Merhaba, şehir bisikletinden yol bisikletine geçmek istiyorum.
İşe gidip gelmek için ( gidiş dönüş 30 km, biraz rampalı, çok sayılmaz) ayrıca diğer zamanlarda da spor olsun diye kullanacağım. Yarışmak niyetinde değilim; ama performans önceliğim var. İstanbul Anadolu yakasındayım. Boy 174, kilo 68.
Baktığım seçenekler bütçeyi biraz zorlasa da Scott Addict RC 30, Addict 20, Trek Domane ve Emonda aşağıda linkleri paylaşamıyorum üyeliğim yetersizmiş, ekran görüntüsüne sığmıyor. Hiç yol bisikleti kullanmadım, deneme ve kiralama fırsatım olmadı, çok para harcayıp pişman olmak da istemiyorum. Forumun başka yerlerini de çok okudum ama cevabını bulamadım. O yüzden değerli tecrübeleriniz doğrultusunda bir karar vereceğim. Teşekkürler.

79FECD09-8F81-496A-8706-E04B3AC1F03B.png
686F9E82-321C-40D9-9B5B-D882D110FCFA.png

@Torakoabdominal Valla para sizin elbette ama bu tarz bir bisikletle değil de daha düşük bir seviye ile başlarsanız sizin için daha az zararlı olur. Baktınız yol bisikleti size göre değil satarken düşük segmentte daha az zarar edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@trainspotting35 teşekkür ederim haklısınız. Bunlar bütçeyi zorluyor.
Geçmiş sayfalarda bir üye benim gibi kullanıcılar için bisikletin tipini sevin size yeter, diğer ayrıntıların sürüş performansına etkisini zaten çok fark etmezsiniz demiş, ona da katılıyorum.
Bu modellere bakmamın sebebi, bisikleti sürdükçe daha da sevdiğimi fark ettim, fırsatım olursa uzun yıllar da binmeye kararlıyım. Bana sorun çıkaracak bir şey değil de uzun ömürlü kaliteli bir bisikletİ bir kere alayım, sonradan bisikleti yükseltme arayışı içine girmeyeyim düşüncesi oldu.
Eğer bahsettiğim modeller gerçekten sadece profesyonel sporcular içinse onlara hiç bakmayayım, sizin bana tavsiye edeceğiniz modeller var mıdır?

@Torakoabdominal İllaki profesyonel bisiklet sürücüleri için diye bir kural elbette yok. Mesela ben 40 yaşında göbekli bir adamım ama Giant TCR ye biniyorum. 20 yaşında gayet fit birisi giriş seviyesi yol bisikletine binip beni geçebilir. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Boyunuz ve iç bacak boyunuzu söylerseniz House of Bike da bütçenizi çok zorlamayacak TCR modelleri var.

Sanırım yerli markalarımız ne yapsa seçenekler arasına giremeyecek. Ben isterdimki ülkemiz değerlerine de bir fırsat verilsin.

Sanırım yerli markalarımız ne yapsa seçenekler arasına giremeyecek. Ben isterdimki ülkemiz değerlerine de bir fırsat verilsin.

Daha doğru dürüst geometri tablosu eklemekten, bisikletin ağırlığını web sayfasına yazmaktan aciz yerli markalarımız. Gerçi malum döviz kurlarıyla yakında yerli markalardan başka seçenek kalmayacak gibi

@Sadettin Z. Var artık çoğunda geometri tablosu. Ağırlık konusunda da bilgi istendiğinde veriyorlardır. Sadece bu nedenle cebimizden binlerce lira uçup gitmemeli bence. Heleki dediğiniz gibi bu kur durumunda

@Yldrm07 Cebimizden uçan binler zaten yine aynı yere gidiyor. Nasrettin hocanın kulağını göstermesi gibi oluyor. Tek kazanç fabrikada çalışan montaj işçileri oluyor. Parçalara verdiğimiz paralar zaten direkt yurtdışı.

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
@trainspotting35 bende onu anlamıyorum işte. Aynı parçaları kullanan bir yerli bisikleti 6 bin tl ye alırken, yabancı markayı 2 - 2,5 katı fiyata alabiliyoruz. Daha üst seviyelerde fark daha da artıyor. Ben aslında bu aradaki farka şaşırıyorum.

@Yldrm07 üretim yeri, nakliye, gümrük, ötv vs vs. Türkiyede üretim yapan firma illaki bazı şeylerden muaf oluyor. Uluslararası bir marka değeri de yok o yüzden diğerleri gibi yüksek fiyat koymuyor. Yabancı markalarda marka zaten belli bir para ediyor, onun dışında gümrük ve ötv de uygulanıyor diye biliyorum.

@Anonim aynen. Bende buna üzülüyorum. Aradaki o giderlere biz katlanmamalıyız bence. Yazık günah uçup giden paralara.

Geri