Hayatı Pedalla
Üye
- Tepki
- 37
- İsim
- faruk
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bisan RC 9900için ne düşünüyorsunuz. Almayı düşünüyorum ben
Çok güzel bir bisiklet. Endurance ile racing arası bir geometride, oldukça hafif, kadrosu ve komponentleri de ileri düzey. Bike and outdoor’dan bu bisikletten almaya karar vermiştim ama çok iyi bir indirim yapılınca Cannondale synapse aldım. Hala Scott aklımdadır.Selamlar aşağıda ilan numarasını paylaştığım model hakkında bilgisi olan var mıdır? karbon kalitesi nasıldır
(link)
Dediğiniz gibi büyük gelebilir. Ben 170’im ve 48 kadro ile çok rahatım. Benim Peugeot r14 üm var bunun yanında, yaklaşık ağırlığı 11.5 kg civarında aksesuarlar üstündeyken ve ben onda rubleyi 11-34 ile aynakolu da 50/34 ile değiştirmek zorunda kalmıştım. 9800 ile herhangi bir değişikliğe gerek duymadan aynı yokuşları rahatlıkla çıkabiliyorum. Ama bu durum benim Peugeot ile sıfırdan başlayıp az da olsa kondisyon kazanmam ile alakalı olabilir.@Şahans 173 boydayım. 52 kadrodan başka kalmamış, verdiğiniz bilgiye göre bana biraz büyük gelir. Yokuş performansı nasıl acaba
Bisanın çıkardığı 2021 modeller hakkında ne düşünüyorsunuz Özelliklede mithra bisikletinin 7.56 kg karbon kalitesinin durumunun ne olduğu hakkında
Alırken dikkat etmeniz konusuna bir şey diyemem ama faturası olan bir bisikleti tercih etmenizi, en az claris setli denk getirmenizi öneririm. Gözle detaylarını kontrol edin çatlak kırık vs var mı diye. Biraz sürmek için müsade alırsanız da hoşunuza gitmeyen bir şey olursa farketmiş olursunuz.@BeratDd Görüntüsünü çok beğendim. Üzerindeki kompanentler de iyi fakat karbon kalitesi hakkında bir fikrim yok, herkes gibi. Piyasaya daha çıkmadan bunu bilemeyiz. Umarım şaşırtıcı derecede iyi olur.
Eğer yol bisikletine ilk kez başlayacaksanız size tavsiyem claris sora gibi grupsetli bisikletler ile başlayın. Acemiliğinizi attıktan sonra istediğiniz bisiklete geçebilirsiniz naçizane tavsiyem bu doğrultudadır.
Sora ya da tiagra setli bir bisiklet denk getirebilirsiniz o fiyatlara.4.000 TL bütçe ile güzel bir şey alabilir miyim acaba? Teşekkürler.
Merhaba, öncelikle heves ile alınıp sonra fazla binilmemiş bisikletlere yönel. Alırken bisikletin kadro ve maşasını kontrol et , çatlak vs olmasın. Hatta ters çevir altına bak. Seri numarasını duruyor mu ve faturası var mı. Daha sonra tüm vitesleri deneyerek vites sisteminin çalıştığından emin ol. 2500 tl sora set alü.karbon maşa bişeyler düşürebilirsin. Sora set triban 520 olabilir. Mosso 735 tca mosso olabilir. Ama yarış kadrosudur biraz sert gelebilir.Merhabalar uzun zamandır mtb kullanıyodum ama artık yol bisikletine geçmek istiyorum. Şehir içinde yaklaşık 50 60 km yol yapıyorum .Mağlum 2020 2021 fiyatları uçtu , bende 2. ellere bakmaya çalışıyorum. Sizden öğrenmek istediğim 2. el bisiklet alırken nelere dikkat etmeliyim ve hangi modellere bakayım . Fikirlerinizi bekliyorum. BÜTÇE max 2000-2500 arası . (sedona 601 ve bianchi slr200 modellerine baktım sizce bunlar idealmi)
Tşkler dostum Mosso cavalier 700 sora almayı tercih ettimKron u listenizden çıkarıp. salcano, carraro, bisan ın sora setli bisikletleri işinizi fazlasyla görücektir.