Amanita
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 359
- İsim
- Hasan UĞUZ
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Hayırlı olsun güle güle kullan.Dün uzun bir incelemeden sonra 10500'e anlaştık ve bisikleti aldım. Kadroda, groupset'te ve jantlarda bir tane çizik bile yok. Gidonda kullanım kaynaklı ezilme, parlama dahi yok. Michelin dynamic sport lastiklerin saçakları bile hala üstünde. 50km yol yapmışsa yapmıştır alet. Zaten satıcı genç olduğumu görünce fiyatta bayağı yardımcı oldu. Çalıntı mı diye bir şüpheye düşmedim değil ama satıcı arkadaş kayıtlı kuyutlu fen bilgisi öğretmeni. Uğraşmaz herhalde diye düşündüm. Kısacası güzel denk geldi. 51 kadro bu arada bisiklet. Sizlere de teşekkür ederim yardımlarınız için. Gönül isterdi ki Tiagra'lı R14 alayım ama şu yaşımda arttırabildiğim her kuruş çok değerli benim için. Saygılar.
Hasan Bey müsaitseniz size ayrı bir sorum olacak. Antalya çevresinde gerçekleşen yarışları takip edebileceğim bir yer önerebilir misiniz? Google'a yazdığım kadarını öğrenebiliyorum şuan. Ve neredeyse hepsi de ücretli. Ucundan bir yol gösterebilirseniz, iki akıl verebilirseniz çok yardımı dokunur.
Ben sadece hobi amaçlı sürüşler yapıyorum. Bisiklet yarışlarını takip etmiyorum maalesef. Yani sizden fazla bir bilgim olduğu söylenemez "yarış" konusunda.
Forumdaki yarış deneyimi olan arkadaşlara sormak lazım. Yine forum içinde Antalya bisikletçiler grubu ya da yarış haberleri gibi başlıklarda bir dolaş belki daha iyi yardımcı olabilirler.