ozcanaltin48
Üye
- Tepki
- 49
- İsim
- Özcan
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)Doğrudan bana sormamışsınız ama kendimce sebeplerini açıklayayım. Bir tanesi, başka bir forumdaşın da söylediği gibi Scott bisikletlerin fiyatı yurtdışında ne ise, burada da odur. Diğer markalarda bazen böyle olmuyor, Türkiye satış fiyatı daha yüksek oluyor.
Bir başka sebep, satıcı mağaza ile yıllardır tamir, bakım, yedek parça gibi ihtiyaçlarda hiç sorun yaşamamamdır. Birçok eşe dosta da aynı mağazayı tavsiye ettim, hepsi memnun kaldılar.
Diğer markaların mağazalarına da gittim, bisiklet almak niyetinde idim, pek frekansımız uyuşmadı diyeyim.
Burada kimseyi kötülemek ya da yüceltmek niyetinde değilim. Benim olumlu deneyimler yaşadığım mağazada başkaları da çok kötü deneyimler yaşamış olabilir, tam tersi de olabilir. Saydıklarınızın hepsi premium markalar. Ama bazılarının satıcıları ile sorun yaşayanlar, yaşadıklarını paylaşanlar da oldu.
Bütün bunları ve kişisel zevkinizi göz önünde tutarak karar verebilirsiniz.
Mesela Canondale bisikletleri kadronun çok yerinde marka yazdığı için ben sevemiyorum. Bana sadelikten uzak geliyor.
Siz daha çok satış sonrası destek konusunu önemsiyorsunuz gibi anladım. Birkaç mesaj üstte mesela @StanicEnemy memnuniyetsizliğini dile getirdi.
ben de bol yazılı , karmaşık renkleri sevmiyorum, ama yeni bisikletimi beğenerek aldım