Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba ikinci el bir yol bisikleti alacağım. Arka ruble 11-36 ön ikili ayna 53-39 dişliye sahip performans sürüşleri için ve gerektiğinde tırmanışlar için uygunmudur?

Scudo
Arkadaşlar merhaba ikinci el bir yol bisikleti alacağım. Arka ruble 11-36 ön ikili ayna 53-39 dişliye sahip performans sürüşleri için ve gerektiğinde tırmanışlar için uygunmudur?
Dişli oranlarının önemli olduğu kadar sizin fiziksel durumunuzda önemli.. 36 ruble zorlamaz kondisyon durumunuz kötü değilse.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve gwolf
2022 Model temiz kullanılmış Giant tcr advanced 2 mi prime black edition 38mm karbon jant seti ile birlikte rim brake

0 Bisan mithra 105 disc mi

şahsi olarak ikincisine sahibim kadroda kozmetik hadar oldu çok küçük başka bir şey yok sıfır aldım ama hep bi giant tcr hayali kurmuşumdur eskiden beri ne yapmalıyım sizce kafa kafaya takas veya takas +10 k vericek tcr sahibi detayını fazla konuşmadık yardımcı olur musunuz acaba

53-39 aynakol biraz sert. Daha çok performans sürüşleri, arada da tırmanış yapılacaksa 11-30 ya da 11-34 rubleyi 52-36 aynakolla kombinlemek çok daha mantıklı bence. 11-36'daki daha büyük dişli sıçramaları özellikle 53-39 aynakolla birlikte doğru kadansı bulma konusunda sıkıntı yaratabilir.

Bu dediğim tabii ki 53-11 oranına gerçekten ihtiyaç olan bir durum yoksa geçerli.

• Beğen
Tepkiler: Seaanddad ve gwolf
arkadaşlar merhaba 1.90 boyundaki arkadaşım için yol ya da gravel bisikleti arıyoruz.bütçe 70k ya kadar çıkabiliriz.bulunduğumuz şehirde malesef istediğimiz ölçülerde ürün bulamadık.internetten almak zorundayız.ne tavsiye edersiniz? bu boy ölçüsü için hangi modelin hangi kadrosunu almalıyız acaba?

Bisan Mithra ve Bisan Reload arasında tavsiyeye ihtiyacım var . Detaylı yardımcı olacak kişiler fikir verecek deneyim paylaşacak kişiler varsa memnun olurum . 10 k Reload daha pahalı

Bisan Mithra ve Bisan Reload arasında tavsiyeye ihtiyacım var . Detaylı yardımcı olacak kişiler fikir verecek deneyim paylaşacak kişiler varsa memnun olurum . 10 k Reload daha pahalı
Her iki modelide kullanmadım, yakından bile görmedim.. İnternetten resimlerine bakınca, Mitra daha çok allround bir model duruyor, reload ise aero. Nereden baktınız bilemiyorum ama muhtemelen aradaki fiyat farkıda üzerinde kullanılan grup seti, jant ve diğer kompınentlere göre değişiyordur. Şu modeli alın diye tavsiyede bulunamam zira ne tarz sürüşlerde yada ne amaçla kullanacağınızı belirtmemişsiniz, ama artık gördüğüm kadarı ile saf aero bisiklet kullanan pek yok, herkes allround kadroya yöneliyor zira uzun sürüş, tırmanış ve aero kazanımların hepsini içinde bulunduruyor.

Gündelik rahat sürüşler ve çoğunlukla tırmanma , tempoyu gerektiği yerde yakalama , solo yarı uzun turlar gitme , grup sürme . Vs vs. Teşekkür ederim

Gündelik rahat sürüşler ve çoğunlukla tırmanma , tempoyu gerektiği yerde yakalama , solo yarı uzun turlar gitme , grup sürme . Vs vs. Teşekkür ederim
Bahsettiğiniz her iki model arasında seçim yapılacak ise, ben şahsen mitra alırdım.

• Beğen
Tepkiler: ogulcanayd
Merhaba. 10000 TL'lik bütçem bulunuyor. Bu fiyata sıfır olmadığı için sarı siteden bakıyorum. Kron RC2000 bisiklet buldum. Sizce bu fiyata göre 2021 RC2000 bisiklet alınır mı? Olmazsa Denizli ve çevresi içinde bulabileceğim bisiklet önerebilir misiniz?
Kullanılacak zemin: Asfalt
Boy: 173
Kilo: 80

sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-sahibinden-rc-2000-1165936602/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

Merhaba. 10000 TL'lik bütçem bulunuyor. Bu fiyata sıfır olmadığı için sarı siteden bakıyorum. Kron RC2000 bisiklet buldum. Sizce bu fiyata göre 2021 RC2000 bisiklet alınır mı? Olmazsa Denizli ve çevresi içinde bulabileceğim bisiklet önerebilir misiniz?

sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-sahibinden-rc-2000-1165936602/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

Gayet temiz görünüyor, fiyatı da iyi.
O civarlarda Mosso Cavalier'ler de bulunuyor aslında ama Denizli'de sadece 2 tane görünüyor, 11.5 ve 12 bin fiyatlı:
(link) - bunun avantajı hollowtech orta göbekli ve aynakollu olması ama çok temiz kullanılmamış gibi.
(link) - bu 2021 demiş ama değil, 2019 denenden daha eski.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Gayet temiz görünüyor, fiyatı da iyi.
O civarlarda Mosso Cavalier'ler de bulunuyor aslında ama Denizli'de sadece 2 tane görünüyor, 11.5 ve 12 bin fiyatlı:
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-cavalier-700-claris-1137682807/detay - bunun avantajı hollowtech orta göbekli ve aynakollu olması ama çok temiz kullanılmamış gibi.
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-cavalier-700-claris-1196047333/detay - bu 2021 demiş ama değil, 2019 denenden daha eski.
Öneriniz için teşekkür ederim. Peki siz olsanız belirtmiş olduğunuz 700 clarisler den birini mi yoksa kron rc2000 mi tercih ederdiniz? Üçüne de pazarlık yapabilirim. Kronu da alsam mosso yu da alsam bütün bakımlarını yaptıracağım.

Herkese merhaba.
İşe gidip gelmek-haftada 3 gün- (20 km) , arada haftasonları 100 km yi geçmeyecek şekilde yol yapmak için Yol bisikleti almak istiyorum.
Boy : 168 cm
Kilo : 68 kg
Bütçe : 30.000 TL

Not: 11 kg üstü istemiyorum.
Bianchi r0014 öneririm çok akıcı ve tamamen shimano tiagra set güzel bir yol bisikleti

Bisanlara bu kadar bütçe ayırmışken ithal markalarıda değerlendirsen iyi olabilir . O fiyat bandında hafif, karbon maşalı güzel ithal bisikletlerde var.

Öneriniz için teşekkür ederim. Peki siz olsanız belirtmiş olduğunuz 700 clarisler den birini mi yoksa kron rc2000 mi tercih ederdiniz? Üçüne de pazarlık yapabilirim. Kronu da alsam mosso yu da alsam bütün bakımlarını yaptıracağım.

Sanırım Kron'u. 11500'lük Cavalier daha temiz olsa en güzeli o ama sağ tarafta her yerde sürtünme izleri var, çok özenilmeden kullanıldığı belli. STI kolların yeri saçma, gidon bandı sökülüp atılacak, kollar doğru yere alınıp yeni gidon bandı sarılacak, bu bile masraf. Gerçi her durumda temiz bir gidon bandı sarmak hoş olur ama Kron gerçekten temiz, öyle şeylere bile ihtiyacı yok. 12 binlik Claris'in "2-3 bin liralık aksesuar" derken ne kastettiğini sormak lazım. Dışarıdan geçen kabloları, deseni, bagaj delikleri, aynakolu ile diğerlerinden epey eski olduğu belli, o yüzden ucuzundan temiz olsa da dışarıda bırakmak daha doğru.

Bir konuda fikrinizi almak isterim
Mosso yol bisikletlerinden (link) , (link) hakkında fikriniz nedir.
Karbon jantlarının olması bu fiyata bence çok iyi. Bu fiyatlara marka bisikletlerden almak daha mı mantıklı.
Gerçi sr7 nin jantları karbon değilmiş,
Bir kaç kere yol bisikleti kullandım, treking bisiklete göre hakimiyet dönüş ve eğilme bakımından kullanımı zor geldi, alışılır mı bilemiyorum. Endurance tarzı bisikletlerin kullanımı ve rahatlığı daha fazla olur düşüncesindeyim.
Sanırım mossonun iki bisiklette endurance modeli değil, treking bisikletten yol bisikletine geçip de kullanım ve rahatlığı konusunda sorun yaşayanlarınız var mı?
Endurance modelinde tavsiye edebileceğiniz bisikletler var mıdır?
Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
2022 Model temiz kullanılmış Giant tcr advanced 2 mi prime black edition 38mm karbon jant seti ile birlikte rim brake

0 Bisan mithra 105 disc mi

şahsi olarak ikincisine sahibim kadroda kozmetik hadar oldu çok küçük başka bir şey yok sıfır aldım ama hep bi giant tcr hayali kurmuşumdur eskiden beri ne yapmalıyım sizce kafa kafaya takas veya takas +10 k vericek tcr sahibi detayını fazla konuşmadık yardımcı olur musunuz acaba
iki bisikleti de kullandım, TCR'ım diskti, Mithra ise rim.
Her yönüyle TCR çok daha iyi olmasına karşın, hidrolik disk frenden, karbon fren yüzeyli rim'e geçtiğinizde canınız çok sıkılacaktır.
Şahsen benim geçişim öyle olmuştu. jant yüzeyindeki minicik ıslanmada bile yaşadığım psikolojik buhrandan sonra karbon jantları elimden çıkartmıştım. ben yerinizde olsam bu değişime girmezdim.

Gönderilerinizden anladığım kadarıyla yol bisikletinde yenisiniz, Mithra şu anda sizi her yönü ile tatmin edecektir.

• Beğen
Tepkiler: CaliCaga ve MakRo

Şu an birçok alışveriş sitesinde bisan rx 9200 full claris 14.500 Tl.ve 6 taksit , 4 yıl kullandım tavsiye ederim.

arkadaşlar merhaba 1.90 boyundaki arkadaşım için yol ya da gravel bisikleti arıyoruz.bütçe 70k ya kadar çıkabiliriz.bulunduğumuz şehirde malesef istediğimiz ölçülerde ürün bulamadık.internetten almak zorundayız.ne tavsiye edersiniz? bu boy ölçüsü için hangi modelin hangi kadrosunu almalıyız acaba?

arkadaşım giant revolt kadrosunu (l beden) satıyor.
1727266780668.png

• Beğen
Tepkiler: dalanper
iki bisikleti de kullandım, TCR'ım diskti, Mithra ise rim.
Her yönüyle TCR çok daha iyi olmasına karşın, hidrolik disk frenden, karbon fren yüzeyli rim'e geçtiğinizde canınız çok sıkılacaktır.
Şahsen benim geçişim öyle olmuştu. jant yüzeyindeki minicik ıslanmada bile yaşadığım psikolojik buhrandan sonra karbon jantları elimden çıkartmıştım. ben yerinizde olsam bu değişime girmezdim.

Gönderilerinizden anladığım kadarıyla yol bisikletinde yenisiniz, Mithra şu anda sizi her yönü ile tatmin edecektir.
daha önceden biniyordum çok uzun süre ara verdim yeni sayılırım yani

Geri