Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Gayet temiz görünüyor, fiyatı da iyi.
O civarlarda Mosso Cavalier'ler de bulunuyor aslında ama Denizli'de sadece 2 tane görünüyor, 11.5 ve 12 bin fiyatlı:
sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-cavalier-700-claris-1137682807/detay - bunun avantajı hollowtech orta göbekli ve aynakollu olması ama çok temiz kullanılmamış gibi.
Sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-mosso-cavalier-700-claris-1196047333/detay - bu 2021 demiş ama değil, 2019 denenden daha eski.
Şu an birçok alışveriş sitesinde bisan rx 9200 full claris 14.500 Tl.ve 6 taksit , 4 yıl kullandım tavsiye ederim.
Kron'u satın aldım. Spartiat Bey öneriniz icin teşekkür ederim. Kondisyonu iyi durumda. Şimdi dağ bisikleti almak istiyorum. Mosso Black Edition buldum. 20000 TL' ye önerebileceğiniz dağ bisikleti var mı?
Boy:173
Kilo:80
Bütçe:20k
bikestore.com.tr/mosso-black-edition-h-29-jant-18-l-kadro-18-vites-dag-bisikleti-siyah-st18403

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

• Beğen
Tepkiler: Sercan dede
Scudo
Arkadaşlar tüm mesajları okuyorum, görüş ve ilginiz için teşekkürler, Bianchi-carraro-Lapierre markalarından günlük hobi amaçlı kullanım için, max 40km günlük sürüş, disk frenli model önerisi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bisiklet sürmeye başlamak istiyorum fazla tecrübem ve bütçem olmadığı için Corelli Fit Bike 1.0 almak istiyorum tavsiye eder misiniz veya tavsiye ettiğiniz bir bisiklet var mı?
Boy:178
Kilo:77
Bütçe:10k

Merhaba arkadaşlar bisiklet sürmeye başlamak istiyorum fazla tecrübem ve bütçem olmadığı için Corelli Fit Bike 1.0 almak istiyorum tavsiye eder misiniz veya tavsiye ettiğiniz bir bisiklet var mı?
Bende özellikleri oldukça benzeyen Corelli Boolva RC100 var, Fitbike'da kullanılan frenler epey kötü, vites sistemi Shimano Tourney vites sistemi, Eski bisikletimde vardı ve pek sık ayar yaptırmaya gitmem gerekiyordu... Fitbike 1.0'ı öneremeyeceğim ama Fitbike 2.0'ın frenleri haricinde bir problem göremiyorum. Eğer imkanınız varsa Fitbike 2.0 bakabilir veya başka firmaların benzer modellerine bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: blackeaglerider
Herkese keyıflı forumlar; Van Rysel rc500 almak uzereyım. En mantıklı tercıh, butceme gore bu gıbı duruyor...Daha once cyco2 salcano kullanmıştım ve onun uzerınde karbon kompenentler ve sram red vıtes grup setı gıbı setuplar ıle yol bısıkletı deneyımını ucundan almaya calısmıstım ve tabı bu surecte bu eklentılerı de deneyımlemek ıcın bır staj olmus oldu benım ıcın... Sımdı de boyle bır kadro uzerıne hıdrolık ve mekanık ultegra set ıle karbon gıdon ve boğaz, performans lastıkler ve profıllı bır karbon jant ıle, 2. bısıkletım olarak kullanırım dıye dusunuyorum. Sızce nasıl bır sonuç olur? Daha çok merak ettıgım sey, hıdrolık frenler ne kadar faydalı olur? Uzerınde gelen sora grup set yenı nesıl tıagra olsa da mekanık frenlı ve aldıktan sonra degıstıreceğım..Sonbahardan yaz başına kadar, her gun ıse gıt gel ıcın dahıl olmak uzere, hafta sonları ya da kuru havalarda ekstra uzun turlar da yapmak ıstıyorum. Cok eskı bır kadro olmasa da omur boyu garantı olması acısından cazıp gelıyor. Ozetle performansımı dusurmeden, bır dahakı yaza kadar faydalanabıleceğım bu arada da ıse gıt-gel ıcın kullanabıleceğım bır bısıklet olsun ıstıyorum.

...veya başka firmaların benzer modellerine bakabilirsiniz.
Yok ki :) Yerli yaygın markalardaki tür bakımından benzeri (link) , donanımı çok daha iyi ama fiyatı Fit 1.0'ın 3 katından fazla.

Özellikle fit bike türü mü istiyorsunuz (yol kadrosu ve donanımı, düz gidon)? Bir de kullanacağınız koşullar nedir, 25 mm (ve daha fazla genişi takılamayan) lastik koşullarınıza uygun mu?
1.0 piyasadaki açığı kapatabilecek ekonomik bir modelin Tourney vites seti ile heba edilmiş hali, 2.0 onun düzeltilmiş hali.

Hayır fit bike istemiyorum fiyatı uygun olduğu için eklemiştim. Merkezden şehrin dışına doğru sürüş yapmak istiyorum herhalde 25mm buna uygundur. İlk kez kullanacağım için bisiklet parçalarına ve sürüşe dair bilgim yok. İnternette bulduğum en ucuzlardan bir tanesi olan Geotech air speed 5'i önerir misiniz?
Bende özellikleri oldukça benzeyen Corelli Boolva RC100 var, Fitbike'da kullanılan frenler epey kötü, vites sistemi Shimano Tourney vites sistemi, Eski bisikletimde vardı ve pek sık ayar yaptırmaya gitmem gerekiyordu... Fitbike 1.0'ı öneremeyeceğim ama Fitbike 2.0'ın frenleri haricinde bir problem göremiyorum. Eğer imkanınız varsa Fitbike 2.0 bakabilir veya başka firmaların benzer modellerine bakabilirsiniz.
Fiyat olarak bana uyan bir tek Geotech air speed 5 oldu daha fazla yukarı çıkamayacağım başlangıç için yeterli mi sizce?

Hayır fit bike istemiyorum fiyatı uygun olduğu için eklemiştim. Merkezden şehrin dışına doğru sürüş yapmak istiyorum herhalde 25mm buna uygundur. İlk kez kullanacağım için bisiklet parçalarına ve sürüşe dair bilgim yok. İnternette bulduğum en ucuzlardan bir tanesi olan Geotech air speed 5'i önerir misiniz?

Fiyat olarak bana uyan bir tek Geotech air speed 5 oldu daha fazla yukarı çıkamayacağım başlangıç için yeterli mi sizce?

(link)

Başlangıç için her bisiklet yeterli olabilir ama bu model kısa sürede çok yetersiz gelebilecek bir model.

Sorunlar şunlar:
- Vidalı 14-28 ruble: Kötü dişli oranları, yüksek ağırlık, hızlı deforme olan göbek yapısı, yükseltme için göbeği değiştirip jantı tekrar ördürme gerekliliği
- Çelik maşa
- Shimano Tourney RD-TZ500 arka attırıcı: Bu aslında 6 vites için üretilmiş, 3x7 sistemde idareten çalışan ve ayar sorunları yaşatan bir model (Shimano'nun sitesi çalışır hale gelince detay linkini eklerim)
- 12.5 kg: Bir yol bisikleti için oldukça ağır
- Düşük kalite aynakol, ruble, zincir

Bu ürünün fiyatına çok temiz Kron RC 2000, Mosso Cavalier Claris gibi Claris setli ikinci el bisikletler bulunabilir.

• Muhteşem
Tepkiler: blackeaglerider
Bisan reload 105 rim brake modeli kullanan var mı. Mat mor rengi çok hoşuma gidiyor. Karbon işçiliği falan nasıldır acaba internette pek bilgi bulamadım. Genellikle performans odaklı süren birisiyim. Mevcut bisikletim van rysel 105. Ikisi arasında 1 kg fark var

Ben geçen hafta eski model mavi olan modelinin dics versiyonunu aldım. Uzun süre bisan rx 9200 kullandığım için bana tabiki yer uçağı gibi geldi. İncelemek isterseniz İstanbul Kadıköy'de seve seve yardımcı olurum.

Ben geçen hafta eski model mavi olan modelinin dics versiyonunu aldım. Uzun süre bisan rx 9200 kullandığım için bana tabiki yer uçağı gibi geldi. İncelemek isterseniz İstanbul Kadıköy'de seve seve yardımcı olurum.
Hocam pazar günü müsaitseniz veledrom yapalım orada bir bakmak isterim.

Merhaba açılan konuyla alakasız ama bisikletçiden alınan bisikletin sıfır olup olmadığı nasıl anlaşılır yardımcı olur musunuz?

Merhaba açılan konuyla alakasız ama bisikletçiden alınan bisikletin sıfır olup olmadığı nasıl anlaşılır yardımcı olur musunuz?

Temizliğinden. Kurulu halde sergilenenden aldıysanız zaten sürekli mağaza dışına çıkıp geri sokuluyordur, raftan inip müşteriye denettiriliyordur, hiç kullanılmamış izlenimi vermez. Kapalı kutu alıp servise kurdurursanız sıfır olduğu garanti olur.

Pazar sabah'ı 9:30 da yoğurtçu parkına gelmeniz mümkün mü?

Merhabalar. İzmir'de 70-80km'lik turlara katılmak ve ayriyeten günlük kısa mesafeler almak için yol bisikleti araştırıyorum. Bu tarzda ilk bisikletim olacak ve pek bilgili değilim.Bütçem maksimum 20k. Bu bütçeye sıfır pek seçenek olmadığı için 2.el ilanlara bakıyorum. Şu ana kadar gözüme kestirdiğim bisikletler Salcano xrs044 claris-sora / triban rc500 / mosso cavalier 700 sora / bisan eco sora all trail. Bu bütçede daha iyi seçenekler varsa onlarada bakmak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Tekrardan merhaba. Tavsiyeniz üzerine Peugeot r14 ve Bianchi r0014 modeli arasında kaldım. Bianchi 23 model 18-20k arasına bir fiyatla , peugeotu 15-20k gibi bir fiyat aralığında birkac seçeneğini bulabiliyorum. İkiside tiagra setli ve öğrendiğim kadarıyla tamamen aynı kadro yapılarına sahip sadece üstündeki boyalar değişik. Sorun şu ki biri 56-53 ve 50 kadro seçenekleri var. Boyum 1.77 bacak boyum 78-80cm arası ve kollarım normalden biraz uzun. 56 kadro ve 50 kadro gerçekten iyi fiyatlarda fakat aldıktan sonra oturuş pozisyonunda ve kullanımda sıkıntı yaşamaktan çekindim. İnternetteki testi yaptığımda 54 kadro uygun gösteriyordu. 56 veya 50 kadro kullanmak bir sorun yaratır mı tecrübelerinize göre. Buraya soruyorum çünkü herhangi bir deneme imkanım yok ve sadece satıcının yanına gittiğimde deneyebilecegim. Şimdiden teşekkür ederim

Temiz bisiklet isteyene satarım. Yeni yıkattım.

IMG_20240914_184436.jpg

Tekrardan merhaba peugeot r13 almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır ? Memnun mudur? Bir de boyum 1.80 kendi sitesinde ölçülerinin olduğu grafik yok. 53 mü almalıyım 56 mı ? Önceki yol bisikletim 54 kadro ama bunda TT boyu ne kadar bilemediğim için kararsız kaldım.

Tekrardan merhaba peugeot r13 almayı düşünüyorum. Kullanan var mıdır ? Memnun mudur? Bir de boyum 1.80 kendi sitesinde ölçülerinin olduğu grafik yok. 53 mü almalıyım 56 mı ? Önceki yol bisikletim 54 kadro ama bunda TT boyu ne kadar bilemediğim için kararsız kaldım.

Böyle bir tablo var internette işinize yararsa.

Ayrıca, bu şekilde de 53 cm için yapılan bir ölçüm vardı.

Yol bisikleti tavsiyeleri

aab9f113-4a94-427c-b3e2-1a38967c3a24.jpg

• Beğen
Tepkiler: bilmio
Geri