İsmailHakkiDemirel
Daimi Üye
- Tepki
- 855
- İsim
- İsmail Hakkı Demirel
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
trek 12'li güncel sistem ayrıca daha yeni seri kadro.Merhabalar,
Bu 2 bisiklet arasında kaldım. Fikirleriniz nedir, görüşlerinizi alabilir miyim ?
(link)
(link)
Bence kadro olarak Giant daha güzel, Trek'in sele borusu bölümü (seat tube) bana hitap etmedi, tamamlanmamış eksik kalmış gibi. Eminim çok iyi bir teknolojidir ama ben beğenmedim, ne o öyle havada oturuyormuş gibi, güvende hissetmem kendimi.Merhabalar,
Bu 2 bisiklet arasında kaldım. Fikirleriniz nedir, görüşlerinizi alabilir miyim ?
(link)
(link)
Gen8 , emonda ile madone nun birleşimi bir model olduğundan dolayı dişli oranları emondanınki ile aynı tutulmuş. Zaten bir önceki nesildeki(gen 7) gibi tamamen aero odaklı değil, isoflow u kapatırsanız emonda oluyor Bence bu bir eksik de değil, en kötü yaprakları değiştirirsiniz, ya da almadan pazarlığınızı yapın, 52/36 ile değiştirirler .Merhabalar,
(link)
(link)
Decathlonun en ucuz yol bisikleti çamurluğunu kullanıyorum, klips ile sabitlenen. Gayet iş görüyor.Arkadaşlar siz yol bisikletiniz için çamurluk kullanıyor musunuz? Yağmur yağmasa bile yerler ıslak olunca çok su sıçrıyor. Memnun olduğunuz marka model varsa tavsiye ederseniz sevinirim.
105 r5800 mü yoksa r7000 mi bu çok önemli. Bisikletin durumunu görüp incelemeden bir şey demek zor.Herkese merhaba foruma ilk kez yazıyorum,tanıdığım bir bisiletcide lapierre aircode sl 500 var , 105 setli alınabilir mi? Daha önce carraro 052 kullaniyordum
Sicramalari engellesin bana yeter diyorsaniz sadece asssaver win wing bu iste 1 numara. Sadece 75gram ve bayada is goruyor. Ama daha fazla koruma bekliyorsanizda sks raceblade xl oneririm.Arkadaşlar siz yol bisikletiniz için çamurluk kullanıyor musunuz? Yağmur yağmasa bile yerler ıslak olunca çok su sıçrıyor. Memnun olduğunuz marka model varsa tavsiye ederseniz sevinirim.
Zefal’inkini kullanıyorum memnunum.Arkadaşlar siz yol bisikletiniz için çamurluk kullanıyor musunuz? Yağmur yağmasa bile yerler ıslak olunca çok su sıçrıyor. Memnun olduğunuz marka model varsa tavsiye ederseniz sevinirim.