Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Aykut TAŞDELEN

Yol bisikletlerinde disk fren pek kullanılmaz. Cyclocross modeli dediğimiz bisikletlerde olur disk fren. Bu fiyata da Cyclocross bisiklet yok.

• Beğen
Tepkiler: Aykut TAŞDELEN
Scudo
916 D'ambiez aralarında en mantıklısı !!

• Beğen
-Teşekkür ederim hızla eritiyorum listeyi yorumlara göre model sayısını iyice azalttım bakalım en sona ne kalacak
-1400 gözden çıkardım ama üstü imkansız .
-güvenilir sağlam bi ürün olsun diye çabalıyorum fiyatlarda birden çok çıkıyor 1000-1300-2500-2900-5000-10bin diye gidiyor ;) insana pek altarnatif tanımıyorlar maşallah

Geotech Aır
(link)

Geotech Master
www.atlaskamp.com/geotech-master-28-jant-yol-bisikleti/

-birde bu modeller var bunlar nasıldır acaba ?

Salcano CYC02 Apex almayı düşünüyordum.Ama konuyu okuyunca ürktüm.Salcano konusundaki düşünce ve tecrübelerinizi biraz açarmısınız ?

mesajı genele yazdım kişi odaklı değildir...

-salcano için herkes uzak dur diyor açıkcası salcano al deseler almam dediğimde neden sorusuna cevap veremem ama almam derdim heralde yorumlardan dolayı :) tüm salcano bisikletler için böyle durum sanırsam

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
Cyc 02 oldukça güzel bir bisiklet. Salcanonun üst segmentteki bisikletlerini düşünmeden alabilirsiniz...

Yanlış anlaşılma olmasın ben salcanonun alt seviye olan xrs800 modeli için tavsiye etmem dedim. Üst modellerine bir lafım gayet güzel bisikletler. :)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
-Teşekkür ederim
-Anladığım kadarıyla en iyiler diye başlayan modeller 2500+ fiyatla giriş gelişme ve sonuç şeklinde bölünüyor ;)
-Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim
-Bu arada hangi modelin kompenetleri daha iyidir.

Bisiklet
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

-Listede kalan modeller bunlar

Üst seviyeden alt seviyeye doğru donanım olarak sıralama aşağıdaki gibi. Ben bütçenize göre sırayla aşağıdaki bisikletlerden birini seçmenizi tavsiye ederim. Karar sizin tabi. :)

(link)

(link)

Bu ikisi hemen hemen aynı

http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=37
(link)

• Beğen
Baştada dediğim gibi en mantıklısı olur. Campagnolo çok iyi seçim... Görüntü olarakta çok çok şık...

• Beğen
-Çok teşekkür ederim zahmet edip yazdığınız cevapsız bırakmadığınız için
-hayırlısıyla almak kaldı artık uygun bi yerden :)

2000 - 2500 Tl arası bütçem var Yol/yarış bisikleti önerileriniz nedir . boyum 1.78

2. ELde olabilir kadro ve jant seti önemli benim için kadrosu güzel olsun üzerinde sora olsun :)

scott s30 trek 2.1 bunların haricinde de cannondale caad serisine bakabilirsiniz...

Fikir olması açısından benim trek 2.1 Alpha Compact Red/Black Full 105 Set
(link)(link)

tavsiyeleriniz için teşekkürler carraro 940 valles aldım :)

Geri