Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
mosso kullanıcısıyım . lastik değişiminde sorun çıkarmadı Ümit bisiklet .

Salcanoda ki aynakol 52-39 başlangıç için 50-34 almak daha iyi bence.

Bisiklet tavsiye edecek kadar bilgim yok fakat yaklasık 2-3 hafta önce mosso bisiklet aldım.Aldığım bayi düşündüğüm her model üstünden yüzde 10 indirim yaptı kredi kartına 9 taksitte. Peşin olsa daha fazla yapacaktı. İstediğiniz bisikletin liste fiyatı 2140. Kredi kartına taksitte 214 tl indirimle 1926 tl ye geliyor.Nakitte 1850 tl civarına alabilirsiniz. Eğer mosso almaya karar verirseniz başka bayileride araştırın bence.

Doğrusu senin kararın arkadaş ,bizimkiler sadece fikir :)
Ne alırsan al iş ayak kasında bitiyor.

Mosso'ya bakmam bile o jantlar o lastikler ne öyle? Salcano'nun renkleri zaten berbat.
Carraro veya Lapierre al. Lapierre'de tek beğenmediğim şey üst kablolar kadronun içinden geçmiyor onun haricinde güzel.

Lapierre ve Carraro'nun daha iyi seçenekler olduğunu düşünüyorum diğerlerini elemen yeterli şimdilik :)

• Beğen
Tepkiler: M.J.
@Berke K. Gökhan Toros'un kablo konusunda fikirleri vardı ayarlaması zor oluyor diye öyle mi kadro içine su kaçma filan oluyor mu ? zaten büyük ihtimal carraro olucak sahibindede 2000 tl ye var sıfır

dostum xrs030 kullanıyorum kesinlikle fp olarak hepsinden daha iyi üstünde kullanılan malzemeler diğer firmalara kıyasla çok daha iyi belki kadro açısından en arkada kalıyor olabilir ama üzerindeki malzeme olarak diğerlerine kıyasla hem daha ucuz hem daha iyi bir düşün derim

@Hami Bulut mossonun kadrosu görüntü olarak hoş değil ayrıca salcanoyu eledim ama olabilir de !

@mehmet ulaş eledin ama olabilir de güzelmiş :) kurtarıyorsa memnun olacaksan Lapierre olabilir bana göre

@mehmet ulaş hangisini seçersen seç gönlünce olsun kazasız belasız sürüşler dilerim :)

Seninle aynı durumda sayılırız. Ben de hemen hemen aynı modeller arasındayım. Aslında bende öne çıkan Salcano. Beni düşündüren noktası ise gereksiz aynakol oranı. 52-39 olması lazım. Kime sorsam çok zorlar falan diyor. Bu arada Salcano nakitte 1900 liraya veriyor Yurt bisiklet. Carraro ne kadar bilmiyorum açıkçası.

Simdi bazi arkadaslar diyo ya bana salkanoyu soylemeyin bana bianchi yi soylemeyin yok profosyonel degil falan diyolar da ben sana salcano derim neden bianchi derim cunku diger modeller yok iken bu markalar vardi simdi sen gidip mercedesmi alirsi yoksa tata mi alirsin buda onun gibi bisey

@jonki Kusura bakmayın aşırı saçmalamışsınız :s
Kardeş düşünmeden carraro al derim. İlk eleyeceğin bisiklet mosso olsun. Atilla bisikleti severdim ama mossoyu önermesi acayip geldi leş gibi jantlar çöp lastikler kadrosuda acayip nasıl önermişler anlamadım ben hiç sevmem mossoyu.Carraronun 052 modelinin 2015 inde fsa sele borusu gidon tutucu vs kullanılmış ki geçen senekikerden ve salcanonunkilerden daha kaliteli. Kadro olarakta daha sağlam ömğr boyu garantisi olduğunu söylediler bana . Hem mat kadro. Salcanonunki ile aradaki 250 tl fark ile jantları r500 ile değiştirsen zaten salcanodan daha kaliteli bir bisikletin olur. Hiç gerek yok. Ben carraro diyorum . Şahsen ben bu senenin en f/p en müthiş ürününde carraro 062 olduğunu ispatladım paran varaa kaçırma. Şimdiden hayırlı olsun. Ekipmanları almadan bisikletide alma derim.

@Yiğit Alp Okyaylı ekipman herşey tama yarın 52 yi incelemeye gidicem yanında ek olarak spd alınıcak sadece büyük ihtimal carraro gibi mossonun kadrosu hoşuma gitmedi gerçekten jant mevzusu ise uygun güzel bir jant bulursam değiştiririm zatn

• Beğen
Tepkiler: Chucky-1
Geri